Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Mexxa, multa sanatate lui Sebicu'. Sa se faca sanatos cat mai repede.

Eu de ieri iau Klacid. Faringita mea s-a complicat. Azi deja ma simt mai bine, sper sa ma pun pe picioare in timp util
.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Am vazut pozicile Roxanei01 de la mare. Multa veselie am vazut acolo. Mi-a placut si cum isi tinea tati cei doi copii in brate.

Ancuta, am vazut si pozicile cu fetita ta cu ochi verzi. Cu cine seamana? Ca n-am vazut sa semene cu tai, dar nici cu tine foarte bine.

Lilina, cate zile ati stat in Mangalia? Sincera sa fiu, Vladone pare in poze un copil tare cuminte si linistit.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata, fetelor!

Eu incerc sa fac ochi ... habar n-am ce se intampla cu mine ... in ultima vreme sunt tare obosita . Da' Las' ca trece ea si oboseala asta!

Sper din tot sufletul ca Sebi e mai bine! Asteptam vesti bune de la Andreea de care suntem alaturi!

Gety fata mea eu zic ca are ochii surorii mele. "S-a aruncat in neam" cum se spune pe la noi. In nici un caz nu are ochii lui tati. Aduce putin cu ai mei, dar mai mult cu ai surorii mele (Dumnezeu s-o ierte!) De altfel mai are cate ceva de la ea. Sanatate multa! Sa te faci bine repede! Maria ce mai face?

Katy bine ai venit! Si eu sunt noua in grupul fetelor si ai sa vezi ca te vei simti foarte bine printre ele! Sunt fete minunate!

Eunice frumos concediu ! 15 zile la mare! Eu tot timpul mi-am dorit sa pot sta la mare macar o luna, daca nu mai mult, si bineinteles ca n-am reusit niciodata pana acum ... dar cine stie ... vremea e inainte ... Sanatate multa puilor tai!

Lilina frumos foc nazdravanul tau! Si nazdravan fara pereche! Eu cred ca dupa ce va incepe gradinita se va schimba ! Nu cred ca este chiar un copil problema!

Itzy astept cu mare nerabdare detaliile legate de marea "intalneala" - chiar daca sunt fara printesica.

Roxana multa sanatate Dariei! Imi pare tare rau a se intampla asa! Doamne ajuta sa fie bine! Cat despre medicii homeopati pe care i-ai mentionat nu prea stiu ce sa-ti spun. Eu am o alta doctorita homeopata, d-na Adriana Grigoras, daca vrei pot sa-ti dau numarul ei de telefon, sa vezi ce zice si ea. Eu doar la ea am fost.

Lexi sper ca ati ajuns cu bine in tara. Chiar ma gandeam la voi duminica pe drumul de intoarcere din Ardeal. Sper ca Maria a fost cuminte pe drum

Xandrinne e frumos in curte, nu-i asa?! Lasa ca poate ne-o ajuta Dumnezeu si noua sa ajungem la curte, mai devreme sau mai tarziu, si sa vezi atunci telegrafie! Fetele si pe tine bineinteles, si spune-mi ce fac cu cartea "101 Dalmatieni"? Glumesc, nu e nici o graba, ca are inca loc in biblioteca printesei mele ...

Yoanna pe unde esti?

Altceva ... ce sa va mai spun ... Am fost in Ardeal in vikend, sambata noaptea am fost la o nunta, la care am zis ca vom sta vreo doua ore si am plecat dimineata la 5, copilul e bine - multumesc lui Dumnezeu - in dimineata asta isi bea cafeaua cu bunicii, in gradina ... . Saptamana aceasta sunt sigura cuc (sotul e plecat la un training si apoi la o sedinta, abia vineri termina turul Romaniei (trainingul e pe langa Orsova, iar sedinta la Sinaia ), asa ca sa vedeti ce ma destrabalez ...

Si cam atat ... musai sa ma opresc ca tocmai mi-a cerut sefu' neshte rapoarte ... ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Ancuta, imi pare rau pentru sora ta!

Maria pleaca acum la dr. cu tati. Sper sa-i fi trecut macar ei faringita amigdalita care a avut-o. Stau cu emotii. Nu mai am rabdare si ma rog sa-mi dea un raspuns bun de la dr.
N-as vrea sa mai treaca si ea printr-o tura de antibiotic.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta_eu

Buna dimineata, fetelor!

Lilina frumos foc nazdravanul tau! Si nazdravan fara pereche! Eu cred ca dupa ce va incepe gradinita se va schimba ! Nu cred ca este chiar un copil problema!

hehe, asa spun toti care nu-l cunosc bine !!!! e dezastru, crede-ma, mi-am promis ca nu ma mai plang. gata
scuzati-ma ca uneori poate va zapacesc cu faptul ca ma plang de Vlad, dar uneori sunt depasita de situatie si nu stiu cum sa ma mai comport, cum sa mai reactionez, incerc pe cat posibil sa nu mai reactionez la nicio prostie facuta de Vlad, si asta se intampla cam de 5-6 ori pe zi, fara nicio exagerare
incerc sa schimb situatie imediat, il gadil, il pun sa imi aduca ceva din cealalt camera, tot sa ii mut gandul imediat de la prostii, dar DOAR ffff RAR functioneaza

sunt cu gandul la Sebi, azi merg cu Alina la el, sa-l vedem

pup si sa fiti cumintei

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Lilina, cate zile ati stat in Mangalia? Sincera sa fiu, Vladone pare in poze un copil tare cuminte si linistit.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc![/b]

3 zile am stat, ca nu ne-am permis mai mult, am stat la mama unei prietene, lucky me , ca altfel nu mai vedeam eu marea prea curand

Mergi la inceput

Lilina Doamne ajuta sa ne aduceti vesti bune despre Sebi! Sa le transmiteti toate gandurile noastre bune!

Gety sper sa ne dai vesti bune legate de Maria si de tine, bineinteles!

Se vede ca am terminat raportul cerut, nu-i asa? Ca nu pot sta departe de DC.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Am scapat cu bine! Maria e OK!.

Lilina, am fost si eu in Mamaia, cat eram cazata la un hotel in Saturn. Stiu ca erau blocuri pe acolo, plaja n-o mai tin minte.
Sunt si eu convinsa ca bucuriile noastre isi vor mai schimba comportamentul la gradi. Speram in cat mai bine.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety Ma bucur din suflet ca Maria a bine!

Mergi la inceput

gety, ma bucur ca e Maria bine
noi am fost in Mangalia, nu Mamaia, desi Mamaia e preferata mea, poate ajung cu alta ocazie

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput