Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Alio, alio sunt printre primele in afara de fetele cu cezarianå...Vå povestesc eu , nu va faceti griji..Si la noi Luto la fel mi-a zis cu bebe la 37 såpt e in termen de aia moasa mea nu inceteaza så imi zica ca dupå prima såpt din august poate fi timpul.. |
....haoleuuuu......Iuliko....sa nea Dumnezeu sanatate si putere

Cea mai fericita
31 + cu
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Zicea coana moasa ca incepand cu 37 de saptamani este considerata nastere la termen, asa e si acasa Moni ? Si ca se considera prematur ce e inainte de 37 de saptamani. dar nu stiu de ce ma bag in asa subiecte care imi dau fiori....nici nu vreau sa ma gandesc ca va fi mai devreme de sfarsitul lui august. Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
Neata, buna cafeaua Aida. Numa' putin am bagat boticu' ca necesitam.
Soo, am facut noapte alba, si de cand m-am trezit sunt foc si para pe sot, un soi de wife-zila (adaptare dupa brideZila)
Luto, asa e si pe la noi. Ori tu, daca iei in calcul varianta fetitza, ar tb sa te astepti dupa 37 sa nasti.
Mie dr mi-a zis vineri sa ma gandesc serios la nastere de pe 25 aug, desi termenul e 9 sept.

Nu ma plang, abia se scurteaza perioada asta de chin - dulceeee-amarui.
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Ori tu, daca iei in calcul varianta fetitza, ar tb sa te astepti dupa 37 sa nasti. |
Eu nu iau in calcul varianta fetita...dar sunt sigura ca deja nu ma mai suporta fetele cu acest subiect asa ca-l inchid acum brusc

Multam fain de raspuns

Sa inteleg ca ai bazdaci in fundulet, da ????
Cea mai fericita
31 + cu
Iulika29 spune:
Eu scap printre primele ..Si apoi vin så va spun cat de usor a fost

Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Eu scap printre primele ..Si apoi vin så va spun cat de usor a fost ![]() ![]() |
Asa iti doresc draga mea

Cea mai fericita
31 + cu
Roxxy80 spune:
Neata!
Intr-adevar, dupa 37 de saptamani este considerata nastere la termen, adica bebelusul nu mai e incadrat la prematuri.
Fetelor, sa stiti ca are dreptate Monica referitor la ce-ti doresti in timpul sarcinii si la pregatirea cuibului. Eu mi-am dorit ca Matei sa fie un baietel nazdravan, mancacios si sa doarma noaptea. Exact asa a iesit: super nazdravan, f mancacios (mai putin cand ii ies dintisorii) iar de dormit doarme cam 12-13 ore noaptea si 2 ore ziua.
Si eu am avut la prima sarcina tendinta de pregatire a cuibului numai ca nu m-a lasat organismul: bebe apasa pe ceva care-mi dadea o durere cumplita in
si care se lasa si pe piciorul stang. De asemenea, era absolut imposibil sa ma mai aplec.
Iuli, chiar nu bateam campii cand povesteam despre trim. trei, numai ca vestile proaste sunt ca peste 2-3 saptamani o sa-ti mai doresti sa te simti ca acum la 32 de saptamani.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...sunt sigura ca era dezbracat complet si avea si un trandafir in dinti....si in spatele lui venea si Techila ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
oooo
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
apropo de sindromul cuibului, imi povestea vara mea ca o apucase mutatul mobilelor cu putin timp inainte de a naste. si muta cu fundul canapeaua din sufragerie in dormitor si tot felul de nebuni idin astea. zicea ca nu a sclipit niciodata casa ca in perioada aia. plus spalata hainute, calcat, pus in dulap...deci astept...numai ce mi-a spus sergiu ca a facut dezastru in casa...si eu am lasat luna. il bat cand ajung acolo. cu risc de nastere inainte de termen!
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com