Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 4
dianalaura spune:
Ioi tu fete, da matinale sunteti!
Deja s-a racit cafeaua, am baut-o si asa, ca nu face riduri daca e rece ![]()
, dar va mai pregatesc eu una, proaspata. Nu e americana, da e buna, ca e facuta de mine
. Pana si Stefan imi lauda mai nou mancarea: mami, cum e mancarea? iti place? nu e prea calda? buna, mami, buna..
. Atata ii de dulce de imi vine sa-l mananc!
Ieri am fost la biserica la badon, cum v-am spus, si Stefan a stat in fata, cu taica-su. Si cand a venit nenea ala de strange bani, nu stiu cum s-a tot invartit, ca tot pe la spatele lui auras a fost, si nu a apucat al meu sa puna bani in pers. Si l-a trimis pe Stefan, i-a aratat: du-te la nenea sipune banii acolo in caciula si a mers puiul meu si apoi s-a intors cuminte la loc. Ma tot minunez cateodata de el...no, e puiul meu..fiecare cioara isi lauda puiul...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, multam de cafei
Vezi, deja ai baiat mare.
Olimpia, cum sunt baietii azi?
si o zi faina tuturor!Dulciuri
Bimilit spune:
'na ziua!!!!!!!!
runda nr 4 de cafei
.
.
cami, nu ne-m tezit asa dimineata ca doar nu ne-am pus la somn
.io cu oti suntem paseri di noapte
.
diana, ce matinale? nu auzisi ca noi cam dupa 3 vedem /simtim patu?
olimmmmmmmmmmm,la raport.
adriiana, mihaela concediu placut 
.
dianalaura spune:
Bia draga..era trecut de 1 noaptea...era deja ziua de azi...ca te-ai culcat dupa aia, asta e alta poveste...dar apari cu mesaj pe data de 13. Eu nu te-am verificat daca te-ai culcat dupa aia ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Bia draga..era trecut de 1 noaptea...era deja ziua de azi...ca te-ai culcat dupa aia, asta e alta poveste...dar apari cu mesaj pe data de 13. Eu nu te-am verificat daca te-ai culcat dupa aia diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Varsta lui Ianis Torturi |
dianalaura spune:

Spor la vorbit cu americanii! ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura![]() ![]() Spor la vorbit cu americanii! diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Varsta lui Ianis Torturi |
multumim ,multumim.