Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 2
silvana_salajan spune:
Azi fusei harnica terminai deja mancarea, vinete cu maioneza, supa de taietei si tocanita de maruntaie cu cartofi natur. Norocul meu, ca mai inainte se lua apa
, oricum am ramas cu o chiuveta de vase
nespalate. Ioi ce ma enerveaza astia cu luatul apei. Mau cand o veni, cel putin o ora ne servesc cafea pe teava. 
Voi ce bucatariti?Dulciuri
silvana_salajan spune:
Amu veni tati, mi-o adus vreo 5 kg de caise, as vrea sa le pun dulceata, amu deja descant dupa apa. 
Dulciuri
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!
multam de cafei!!
ai de mine tu oti, da ce harnica fusei.io nici paturile nu le-am facut
.doar am hranit plozii si atat.a si am beut cafele, fara numar,fara numar
.acu imi frec unicul neuron cu ce sa gatesc
.
stai ca acusi vine ploaia si o sa ai apa
.
piticutz spune:
Serbustoc.
Eu is foarte busy, nici nu stiu cum imi trece vremea, de cind a venit Rudy la noi tot cu urmaritul lui ma ocup.Umbla dupa mine de parca-s maica-sa, ca un magnet.Incepe sa priceapa ca nu se face caca sau pisu in casa, il duc afara si are patratelul lui unde, cind il miroase, le face pe amindoua.Citeodata imediat, altadata dupa 5-10 minute.Seara iesim prin vecini sa ne plimbam, o data pe noapte se cere afara, colegul se scoala si il duce, se intorc in 5 minute - la somn amindoi.Pina acu doua nopti ma sculam eu, dar am vazut ca nu pot sa atipesc ziua si de atunci imi pun dopurile in urechi seara, sa nu ii aud cind ies ei.
I-au mai facut un vaccin joia asta care a fost cam dureros, ca a plins saracutul de numa imediat dupa ce i l-a dat.
Il invat cum sa se joace cu jucariile, si ca de ros sint doar jucariile lui, nu patura, papucii, pantalonii de pe mine, covorul,degetele mele etc.
Si acuma sta de picioarele mele lipit cind ma spal pe dinti.
I-am cumparat baby gate, ca i-am amenajat patratelul lui la intrare in casa, in holul mic.A trebuit sa o dublam pe dinauntru cu o "felie" de rigips(nu e chiar rigips, dar e ceva asemanator folosit la remodelari interioare, nu se zgirie, are niste gaurele si nu e greu), ca altfel Rudy roade tot.
No, cam atita de data asta, ca tre sa plec la lucru mintenas.
Ma bucur ca sinteti toate bine, am citit ieri pe-aici.
va pup 
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
olim spune:
salutare si de la noi
ce harnicuta esti oti
io am facut ieri ardei umpluti si azi la amiaz tot de aia am mancat, ca sigur pana la nu nu mai fac ca nu am ardei galbeni.
alex e mucos, cred ca de la aeru conditionat din avion, la fel si colegu.de cate ori vien la aeroport sa ne duca/aduca se imbolnaveste cu gatu

amu astept sa se trezeasca ca merem la oras la reduceri
abia astept, am fost si eiri si sunt deja 70%
si neste adidasi la colegu ca si-o bagat la spalat adidasii sio o scos talpile separat![]()
va
pe toate si va doresc o seara excelenta.
acuma parca mi dor de ploaia d ela cluj, aici is40 de grade
dianalaura spune:
Salut si de la mine!
Noi am fost azi la Cj, acum am ajuns acasa, am fost dupa fini la aeroport, au venit din luna de miere. Cica mama ce frumos e la noi in Romania!!! Au fost in Turcia, la Belek, undeva pe langa Antalya, cica frumos, dar cand ieseai din hotel..zici ca intrai in alta tara...saracie mare pe acolo...arsita mare...cica le era dor sa vada ceva copaci verzi pe acolo..totul e ars...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi