Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 17
livya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bimilit
vai tu ce nerecunsocatoare esti ...........Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
daaaaaaa,dar sa vezi cum face observatii cand manca sotu...ca asa trebe sa manci ,si asa,de parca el nu stie manca..apoi el manca normal,da e penala rau....

mami de mihai speedy
Bimilit spune:
livia te tzuc apasat
.las-o in plata ei .nu te stresa ca nu merita,nu o mai schimbi tu acuma.ii sta la ai tai mai mult sub pretextu ca vrei sa te relaxezi ca ai avut un an greu.in Mv su G stai?
olim spune:
noroc tu bia ca am luat oala mare ca de era mi mica ce faceam![]()
olim i-o facut la fecior zama ,sa-i ajunga tot anu.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim tu a mea soacra e din ZAU DE CAMPIE, poate is enamuri si noi nu stim ![]() |
mai poate.
a mea salajenaca, aproape de ulmeni nascuta.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim noroc tu bia ca am luat oala mare ca de era mi mica ce faceam olim i-o facut la fecior zama ,sa-i ajunga tot anu. |
auzi , da nu ti-o batut apropouri ca vrea si ea oala?
livya spune:
| citat din mesajul lui Bimilit livia te tzuc apasat .las-o in plata ei .nu te stresa ca nu merita,nu o mai schimbi tu acuma.ii sta la ai tai mai mult sub pretextu ca vrei sa te relaxezi ca ai avut un an greu.in Mv su G stai?Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
in G9
;apoi chiar ca la mami stau mai mult,ea cand vede ca ies din casa,no da unde mergi,da ce ai mancat bun pe unde ai umblat,exact asa vb,ca morrrrrrrrr
mami de mihai speedy
livya spune:
a mea e din zalnoc;langa bobota,apoi nu merge pe acolo,mai are un frate,ca e comoda ,la simleu mai merge ca are o sora,tare de treaba e,si la tara la treznea,de acolo e socru,un om pita lui dumnezeu.
,la sf.de saptamana merge si ea sa pliveasca sau stiu eu ce tat face...apoi tigari draga numa kent 8 fumeaza,eu fumam si winston,dar ei nu-i placeau,vai doamne ...

mami de mihai speedy
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim unde, unde, nu e din alunis sau benesat ![]() |
nu soro.somesul odorhei.