INSEMINARE [39]
Raspunsuri - Pagina 9
MACARIE spune:
cam tot la data aia ar trebui sa imi vina si mie 1-2-3 august , parca nici nu as face test ...nu cred ca mai suport o dezamagire daca iese negativ...
dankutza spune:
Azi am fost la Cezara, la consult, nu la eco. Am luat rezultatele de la Triplu test si a iesit perfect.
Riscurile foarte scazute la toate cele 3 balarii: trisomie 21 (sindrom Down) 1/5068, risc de tub neural si risc de trisomie 18 (sindrom Edwards) 1/10.000 la fiecare. Dupa ce s-a uitat pe analizele de sange, pe ecografii, pe rezultatle de la Dublu si Triplu test, dupa ce m-a interogat, mi-a spus ca am o "sarcina perfecta". Nu am nici un motiv de ingrijorare. Totul e perfect.
Lungimea colului e ok. (de asta imi era nie frica)
Vineri a fost prima data cand am simtit-o pe printesa mea. Pana azi dimineata, m-a ignorat total. Azi pe la 7 dimineata isi facea inviorarea.
A fost intamplare sa fiu treza pe la ora aia.
I-am spus ca fata mea o va chema Cezara Maria ca pe ea, si ramas cam interzisa. Nu cred ca i-a mai zis asa ceva o pacienta. Pentru mine si pentru sotul meu, ea e un mic Dumnezeu. Am avut incredere in ea si uite ca am reusit.
Macarie doua sarcini la aceeasi femeie nu sunt la fel. Am o mamica a carei fetite am meditat-o eu, si are 3 fetite. Mi-a spus ca toate sarcinile au fost diferite. Cea mare are 11 ani, a doua are 2 ani si ceva si a treia are 6 luni. Chiar imi spunea ca intelegea sa fie diferenta intre prima sarcina si a doua, era logic, le desparte atatia ani. Dar au existat diferente mari si intre ultimele doua sarcini. Deci, nu mai compara!
Nu face inca test. Este mult prea devreme. Asteapta cat ti-a spus medicul. Daca il faci acum si este negativ, tragi o portie de plans si de pomana. Ovulul fecundat calatoreste ceva timp pana se implanteaza, si apoi pana incepe sa secrete hormonul sarcinii. Rabdarica, te rog!
Nu stiu cand dispare Pregnylul din corp. Cred ca dupa o saptamana ar trebui sa fie out. Cred, nu stiu exact. Poate stie cineva sa raspunda la intrebarea asta.
Bhcg poti sa o faci si Dacia, parca e 80 lei. Nu sunt sigura. Eu am facut-o la Babes, era in jur de 50 lei. Pentru preturile de la Medlife, intra pe site si gasesti preturile acolo. Si Babes are site. Sa nu te duci la Synevo.
Pupici 
18+ moi si
Cezarica
petronela_99 spune:
Macarie, un test B HCG este 38 ron si iti da raspunsul in maxim 1-2 ore.
Oricum sunt dezamagita de diferenta de preturi de la o clinica la alta..in comparatie cu Medlife.
Din punct de vedere al serviciilor nu am de reprosat chiar nimic dar cand dai 4000 ron pentru 1 inseminare simpla, te cam doare sufletul.
Stiu ca sansele la mine sunt minime si chiar mi-a spus dr embriolog ca de s-ar intalnii ovulul cu un spermatozoid, acesta nu are forta sa se lupte ..este anemic.
Asta e, speranta moare ultima!
Poate Dumnezeu este mare si va face o minune.
Va urez o seara linistita si vorbim maine.
dankutza spune:
Petronela preturile la Medlife sunt exagerat de mari.
Pe mine m-a costat prima inseminare 2000 lei, in care a intrat absolut tot. Am facut eu calculul. AM adunat de la cel mai ieftin medicament folosit, fiecare monitorizare pana la procedura in sine. A doua inseminare m-a costat mai putin pentru ca mi-a facut inseminarea in ziua 16 si nu 18 ca la prima, deci scadem 2 Puregon si sunt 300lei dintr-un foc. A doua a costat cam 1700lei ( repet, in banii astia au intrat absolut tot ce a fost necesar pt inseminare). Eu mi-am facut inseminarile la Dacia Medical center.
Stiu ca Sensibila scria ca la Giulesti este cel mai ieftin sa iti faci o inseminare, adica sunt mai ieftine monitorizarile si procedura in sine. La asta adaugi pretul medicamentelor, care tot ala e indiferent unde faci inseminarea.
Parerea mea este sa incerci la Giulesti, unde cu banii cheluiti pe una singura la Medlife, poti face chiar si 3 inseminari.
Hai sa o luam altfel. La Dacia, un vitro costa 2500 euro. Nu stiu exact ce intra in banii astia, poate punctia ovariana, embriotransferul (cred) si poate si altceva. La asta se adauga pretul medicamentelor si monitorizarile.
Fati un calcul cu sotul si luati cea mai buna hotarare pentru voi. 4000 lei in fiecare luna sau la 2 luni te ruineaza. Mai incearca sa vezi si un alt dr. Eu ii fac galerie Cezarei Bucur, stiu ca Sensibila ii face galerie lui Moisa. Oricum ai de unde alege. 
18+ moi si
Cezarica
MACARIE spune:
la moisa am fost si eu prima data si ma cam plimbat , chiar am pacalito putin ca sa imi faca histero ...imi tot zicea ca eu nu am nimic ca sotul eate devina cu toate ca nu il vazuse niciodata..dupa ce mi-a facut histero mi-a zis foarte clar ca nu o sa raman niciodata gravi si ca trebuie sa incepem procedurile pt fiv, am gasit-o pe cezara care mi-a facut laparo si urmatoarea luna eram gravi, moisa mi-a vorbit foarte urat cand am facut histero , cred ca era nervoasa dar eu nu aveam nici o vina si nu am accetat sa imi vb asa ....pe cezara o ador si daca nu imi iese acum treaba luna viitoare imi face tot ia laparo...dancutza la babes ma duc si eu pt analize, sunt foarte bine pusi la punct, azi a inceput sa ,ma doara burta ca atunci camd trebuie sa vina CM si au inceput si greturile de dinaintea CM-ului ...petronela , ai dat foarte mult pentru IA ,,enorm...dancutza felicitari pt teste ...bine ca ai scapat de un stres atat de mare, acum bucurate de sarcina si de linistea de dinaintea furtuni!

dankutza spune:
Macarie cred ca depinde si de afinitati. Pana la Cezara, m-am plimbat pe la multi medici, de fapt m-au plimbat ei, nenorocitii. Mi-au mancat banii. Nu au recunoscut nici unul ca nu sunt in stare sa ma ajute. Cand am vazut-o pe Cezara, prima data, primul gand pe care l-am avut a fost "femeia asta o sa ma ajute sa fac un copil". M-am "indragostit" imediat de ea. Mi-a dat putere de fiecare data cand eram suparata, ca iar venise ciclul, ca nu aveam foliculi cum trebuie. Chiar si cand am pierdut sarcina, mi-a vorbit nu numai ca doctor dar si ca o mama. Eram in galeata rau de tot, dar ea m-a scos de acolo cu cateva vorbe. Si am prins iar speranta. SI am reusit din nou.
E fantastica. LA primul control, mi-a pus diagnosticul numai cum m-a vazut - ovare micropolichistice. M-am uitat putin ca o tampita la ea si ea, mi-a facut eco si mi-a aratat ovarele. Va dati seama, mi-a pus diagnosticul corect inainte sa imi dau jos hainele de pe mine si dobitocii aia, nici unul nu a fost in stare sa imi spuna ce am.
Ieri, m-a socat cu ce memorie are. Mi-a facut carnetul gravidei. Si-a adus aminte perfect de sarcina pierduta si de operatia pe care am facut-o anul trecut. Ce memorie! LA cate paciente are? Si nici nu ma duc la 2 zile la ea. Ultima oara m-a vazut la 6 saptamani, deci dupa 12 saptmani, ea isi aduce aminte perfect de tot istoricul meu. Mor sa ma intrebe un dr de enspe mii de ori, de ce am venit la el. 
18+ moi si
Cezarica
MACARIE spune:
dancutza ,stiu ca te-ai hotarat sa nu nasti cu ea , ce doc ti-ai gasit? ai anuntat-o pe cezara de hotararea ta? cum a reactionat? si eu te-as fi tinut minte daca ai da copilului numele meu.
amir10 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de multa vreme, dar am citit tot ce ati scris.
Noi suntem destul de bine, in saptamana 16 intram azi, dublul test a iesit bun (1/920 risc down si 1/1165 risc edwards, pliul nucal 1,8 mm). Astept si eu cu drag sa miste, am mai simtit niste intepaturi, dar nu cred ca e bebe, s-ar putea sa fie de la uter. Saptamana viitoare am triplu test, poate se vede la ecografie ce este.
Dankutza, ma bucur ca totul este bine si fetita ta este OK.
Si eu am probleme cu aciditatea. Mananca pere sau piersici, ca sunt mai putin acide.
Fetelor inseminate le tin pumnii sa fie cu ochisori. 
Prgnyl dispare din sistem in maxim 10 zile.
Sensibila, nu mai fi superstitioasa si fa testul sa ne anunti vestea buna.
Va pup pe toate cu drag.
16
MACARIE spune:
buna dimi la fete,,,,,,sensibila , hai fa testul, azi este o zi cu noroc
, bna amir...sa-ti traiasa bebelul si o sarcina usoara, eu pt arsuri luam dicarbocalm...se poate lua si in sarcina dar nu mai mult de 6 pe zi, eu luam dublu pt ca am avut arsiri rau de tot, chiar dormeam cu el in cerul guri
, dar o sa treaca si o sa uitati cand va vedeti minunile in brate...dancutza cu te simti azi iubita? babyblue, petronela , mai avem putin si facem testele, eu dau tonul
, doamne ajuta 
dankutza spune:
Macarie vreau sa nasc cu dr cu care a nascut si sora-mea. Il cheama Ion Briceag si este la Cantacuzino. Spitalul asta este la o jumatate de ora de mine, eu stau in Tei si spitalul asta este la Piata Gemeni. Este un super profesionist. Cezraiana sora-mii arata ca o liniuta trasa cu creionul dermatograf.
Eu nu o sa nasc natural. Am un prag al durerii foarte scazut. Nu ma vad stand in travaliu 12-14 ore (asa este la prima nastere). Pur si simplu mi-e frica. Mai sunt si supraponderala pe deasupra.
Ma uit pe ZOne Reality, sunt niste documentare despre nasteri. Pai, in strainatate, tot sa nasti! Stau moasele langa gravida pe tot parcursul travalului. O verifica la anuminte perioade, vorbesc frumos cu ea. Nu se reped sa o taie imediat, ca in Romania. Am auzit ca la noi nesimtitele alea de asistente incep sa iti spuna "nu mai tipa asa, ca ti-a placut sa te f***, acum nu-ti mai place". EU, in acest caz, cu toate durerile, cred ca as injura de as trece-o Dunarea si i-as face si plangere unde trebuie.
AM fost o singura data la acest dr. Mi-a facut un tuseu vaginal atat de delicat de nu mi-a venit sa cred. A vorbit frumos cu mine. Mi se pare normal, ca atata timp cat eu il respect sa ma respecte si el, pot fi si femeie de serviciu, trebuie sa ma respecte. Eu, am o problema mare, nu suport ca medicul sa imi vorbeasca urat, mai ales un ginecolog.
Nu i-am spus inca Cezarei ca nu o sa nasc cu ea. O sa-i spun ca o sa nasc in Germania. Este plauzibil, pentru ca unul din numele noastre de familie este nemetesc. Nu cred ca o sa se supere daca o sa-i spun ca sotul insista sa nasc in Germania. 
Amir felicitari pentru DT. Dr mi-a spus ca nu este nevoie si de TT, dar pe de alta parte este o siguranta in plus. Mie, mi-au iesit foarte bine amandoua. Asa ca sigur nu are nici o balarie, pentru care a fost testat. SA speram ca la urmatoare eco, o sa va arate ce este. La mine, la ambele eco morfofetale, mi-a spus ca e posibil sa fie fata, dar nu poate sa imi spuna 100%. Cel mai bine se vede la morfofetala de la 20 de saptamani. EU am simtit ca e fetita, si de aceea cred ca tot fetita ramane si in august la urmatoarea ecografie. Bafta multa in continuare! 
18+ moi si
Cezarica