INSEMINARE [39]
Raspunsuri - Pagina 21
babyblue spune:
nume de fete care-mi plac mie:
iulia, rebeca, eva, sabina, ileana, sofia, sara, maia, olivia...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
llary spune:
Da dragelor, si eu fac 1 IA pe ciclu natural,vineri m-a chemat la ecograf si apoi cred ca urmeaza inseminarea, la Sibiu.Bytzi si eu la Ispasoiu ,am vazut ca si tu ca si Yarrina esti pacienta lui.Am niste emotii........Care este parerea voastra de dr.?Voi deja ati facut!
Oare are efect daca iau ceva naturiste.......ce-mi recomandati?
llary spune:
Fetelor voi cate ecografe ati facut inainte de IA.Succes tuturora,si celor care si-au facut curaj si sa scrie bine ati venit!
anda15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MACARIE buna Anda...bine ai venit si sedere cat mai " scurta" Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
Multumesc, Macarie, sa dea Dumnezeu la toate sa ne mutam pe alt forum cat mai curand

Noi am facut o sumedenie de investigatii la Szeged in Ungaria,(culturi si analize de tot soiul si eu si sotul, spermograma, chiar si HSG eu), si se pare ca problema ar fi ca eu nu prea catadicsesc sa ovulez de treaba, numai cateodata. Sotul e ok, spermograma normala,la mine ciclul e regulat la 28-29 de zile, enervant de exact,trompe permeabile, maine merg la ecografia de ziua 10 si joi mai fac una pt ziua 12 si probabil un pregnyl pe joi seara sau vineri, si apoi asteptam si speram.
Doare ceva la inseminare sau e ok? Intreb deoarece inainte de HSG mi s-a spus ca nu doare, doar o mica jena acolo, si cand colo erau sa-mi sara ochii din cap si sa rup degetele unui asistent
.
bytzi spune:
ilary,da,sint pacienta lui,eu am facut deja 2 inseminari cu el,va urma si ultima
,eu trebuia sa fac fiv,dar fiindca nu raspund la stimulare fac tot inseminare,un dr deosebit cu f multa rabdare ,ai sa fii multumita de el
ecografii vei face atitea cite sint nevoie pina ajunge fol la dim dorite,deci in pretul inseminarii intra toate ecografiile...
deci vei merge pe CM natural?vineri faci prima eco?presupun ca vei fi in z9...
iti urez multa bafta
dumnezeu ma va ajuta

yarrina spune:
Ylari eu am facut una in Z9 si una in Z10. Sunt foarte multumita de doctor, este foarte calm si iti explica pe intelesul tau tot ce vrei sa stii.
llary spune:
Da 1IA pe ciclu natural, cu el.Ma gandeam trebuie sa iau ceva medicamente naturiste pt a ajuta? E ziua 10 vineri.Voi dupa cate eco ati facut inseminarea si dupa cate zile?Pe ciclu natural se face ceva injectie?
Arina21 spune:
Buna Ilary,
O sa fac si eu inseminare pe ciclu natural cu Ispasoiu, undeva pe vineri-sambata viitoare. Ai intrebat cumva cat costa?? Am uitat sa intreb...
Stii cumva daca se da Pregnyl pe ciclu natural? Eu mi-am luat niste teste de ovulatie sa vad cand ovulez.
Bafta multa si sa fie cu noroc,
Arina 
yarrina spune:
Eu am facut Eco in Z9, in Z10 iar +pregnyl si in Z11 inseminarea. Nu stiu daca se face pregnyl pe ciclu natural.
Arina21 spune:
Multumesc Yarrina. Eu stiam ca nu se face pregnyl pe ciclu natural, dar nicioadata nu se stie!
Iti doresc multa bafta,
Arina