INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dancutza, eu am cezariana si a fost crancen...la naturala cu epidurala nu simti nimic, absolut nimic...intreaba fetele, te rog nu face cezariana doar pt ca ti-e frica de durere, gandeste-te ca iti dai tot in tine si ai niste dureri .......groaznice , nici la toaleta nu te poti duce singura, iti spun sincer ca venea sotul si ma ajuta sa ma ridic si imi ridica el chilotul,si tu fiind plinuta va trebui sa taie mai mult....vb cu fetele care au nascut cu natural cu epidurala...indiferent cat de frumos te taie tot taietura este si nu o mai poti repara...eu chiar am avut probl dupa ceza si taoietura nu mi se mai vede deloc aproape , dar asta nu ma incanta cu nimic, si nu ai voie sa te ingrasi deloc daca face ceza, si iti vine greu laptele, si nu poti lua bebelina in brate ,nu te poti intoarce de pe parte de alta ...nu face ceza doar din motivul asta cand la normal nu te va durea delocsi mai gandeste-te ca anestezia care ti-o face poate afecta bebita, hai fi barbata si naste normal ,poate ai norocul de un travaliu scurt , cine ti-a zis ca la prima nastere dureaza travaliu mult.....nu este la fel la toate femeile....in 2-3 zile dupa normala te refaci..dupa ceza dureaza cel putin 3 luni, la mine a durat vreo 8 luni ...timp in care 6 luni am avut CV...orice poate merge prost la o ceza si la o nastere normala poate merge la fel de prost dar asta nu este un motiv......auzi tu?! durere mare!!vb cu fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna ziua,
va citesc de multa vreme...din fericire nu am probleme, am un bb care in august face un an dar ma bucur alaturi de voi pt fiecare test cu doua liniute si ma intristez pt fiecare dezamagire a vostra. Imi plac copiii si cu atat mai mult de cand il am pe al meu...
Acum am simtit nevoia sa intervin pentru ca am vazut ca macarie vrea sa o sperie putin pe dankutza...Las-o sa aleaga ce crede ea ca e mai bine...nu toate suntem la fel, avem organisme diferite...Inainte de a naste nu am vrut sa ascult sfatul nimanui...de ce sa le reprosez apoi ca din cauza ta am facut asa si uite ce am patit...Pur si simplu am cautat pe net filmulete cu nasteri naturale si cezariene si din 2 rele, am considerat ca cea mai potrivita pt mine ar fi cezariana...(precizez ca am avt o sarcina f usoara si fara nici un fel de probleme....asta dupa o sarcina oprita in evolutie anterior). Consider ca am facut cea mai buna alegere...daca ar fi sa aleg din nou, la fel as face...
Nu pot spune ca a fost f usor...ca nimic nu e usor dar...am fost operata dim si seara m-am ridicat din pat. A doua zi am fost mutata pe salon cu bb si m-am descurcat singura din prima clipa...repet...nu a fost f usor la inceput dar dupa 20 zile nu am mai simtit deloc operatia...
Asa incat, dankutza ar fi bine sa strangi informatii de la pers care au nascut in diverse feluri si sa vezi ce crezi ca ar fi mai bine pt tine...
In rest va urez tuturor multa sanatate si va tin pumnii stransi stransi sa va poarte noroc si sa va dea DD un bb.
PS: sensibila...eu simt ca esti insarcinata dar nu vrei sa ne spui nimic decat dupa prima eco...asa e?

Mergi la inceput

xor, asa este , am vrut sa o speriu pe dancutza pt ca eu am avut o cezariana cu mari probleme si la ora actuala nu este inregula operatia mea, poate eu am avut ghinionul sa nimieresc un doc mai nestiutor nu zic nu , dar mi se pare cam auirea sa alegi cezariana doar pt ca ti-e frica de durere, dar durerea de dupa ceza?! eu consider ca este mai mare ca la naturala.... asa cum ai spus si tu trebuie sa stranga imformati pro si contra si la cezariana este risc si la naturala la fel , dar eu daca as fi avut de ales nu as fi facut cezariana ..oricum este clar alegerea ei ! ,sa-ti traiasca puiutul sal vezi mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Xor si Macarie multumesc de sfaturi. Dar, eu tot cezariana voi face. SOra-mea este medic si mi-a recomandat sa fac cezariana. De altfel si ea tot cezariana a facut si ea. Cand am intrebat-o de ce, mi-a raspuns ca a vazut si nasteri naturale si cezariene, in timpul stagiului de ginecologie. In fiecare zi, trebuia sa faca practica si a vazut destule. Ceea ce nu i-a placut ei, a fost faptul ca nici un medic nu te lasa sa te dilati cat trebuie. Sunt gata cu foarfeca in mana. De ce? Pentru ca ei pierd bani sa stea dupa dilatatia ta. Iar, nu i-a mai placut acel, sus pe masa, jos dupa masa. Bietele femei, cat niste butoaie si in dureri, se chinuiau cu greu sa se urce si sa coboare la fiecare jumate sau sfert de ora. La toate astea se adauga si limbajul "elevat" al personalului din spital la adresa ta. Deci, sigur cezariana.

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

dancutza daca esti hotarata pt cezariana sa de DD sa fie bine....cum te simti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

azi ma bag si eu ca musca in oala in subiectul nasterii normale sau cezariana
pt tine Dankutza daca esti supraponderala e mai bine cezariana...bine ai putea sa incerci si o maternitate privata,ei sunt mai umani daca vrei natural,poti sa incerci cand incepe travaliu daca nu renunti si imediat iti fac cezariana...eu la asta ma gandesc de pe acum cand voi ramane(nu stiu cand)la faza ca nu as suporta un travaliu greu lung din cauza greutatii,,,si da am vazut si eu acum pe youtube niste nasteri vaginale si m-a luat o frica de nu am cuvinte,dar totusi natural e natural si e mai sanatos decat o operatie,cu conditia ca mama sa fie in stare de sanatate perfecta,kg extra pot crea un tuseu de hipertensiune care poate sa fie fatal...e un subiect f delicat si fiecare femeie trebuie sa decida cu doctorul ei ce este mai bine pt ea la momentul potrivit...adica pt tine spus Dankutza,chiar daca ai kg in plus,totusi daca te apropii de termen si ai dilatarea buna,cu dureri de travaliu acceptabile si ai in jurul tau personal delicat de baza,nu nesimtite de asistente,poti incerca sa vezi si natural daca merge,daca nu hop repejor cezariana...mama mea avea cand m-a nascut aproape 150kg si m-a nascut natural,a fost nevoie de o mica taietura da ,dar s-a vindecat f repede,deci se poate si natural...fiecare femeie e diferita clar si la toate ne este frica mai mult sau mai putin..dar ce minune minunata e la sfarsit..astept si eu minunea mea
bafta tuturor!
PS.Cosicel tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Eu as vrea sa nasc natural cu epidurala. Nu-mi este frica de durere. Si eu am vazut destule in timpul stagiului de gineco, dar nu mi-au schimbat parerea. O operatie este o operatie totusi.
Dar fiecare femeie tb sa ia decizia impreuna cu dr. Eu vreau natural, dar cine stie ce o mai fi pana atunci. Important este sa fim bine informate si sa alegem impreuna cu dr., nu sa ni se impuna.
Am citit pagina cu pagina subiectul despre cezariene de pe forumul nostru si toate experientele povestite acolo mi-au intarit convingerile.
pup la toate fetele.

16

Mergi la inceput

sunt in ziua 11 peste vreo 2 ore trec in ziua 12 de la IA , mai am putin si fac testul, dar eu nu ma simnt deloc gravi...nu am nici un simtom , nu sani mariti si sensibili, nu greata , nu urinari dese, nimic sa ma faca sa imi dam seama daca sunt sau nu...este atat de grea asteptarea asta. babyblue , petronela, fetelor voi aveti ceva simtome?!, dancutza ,ceti face bebelina? fetelor unde sunteti?!banuiesc ca la mare...nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna!

macarie, eu nu am niciun simptom. eu sunt ziua 7 de dupa IA, deci e cam devreme. plus ziua 21 de CM.
e adevarat, am sanii tari si mai durerosi, dar eu ii am asa si inainte de ciclu, deci....
si luna trecuta i-am avut asa, m-au tinut vreo saptamana si apoi mi-a venit ciclul...

nu ma simt in niciun fel..sunt chiar pesimista.

da=ne vesti! speram la tine sa fie cu doua liniute!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

macarie, ce a vazut la histeroscopie de a spus ca singura varianta este fiv?

Mergi la inceput