Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

M-am vazut pe listuta, multumesc tare, atat doar ca David e 2003 nu 2004, poate poti modifica cand ai timp.

Christina 17+ , mamica David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare fetele.
Azi fac cinste ca facem 19 saptamani!!
Asta inseamna ca am intrat in 5 luni?
Simona.Do bine ai venit.
Ionelamaria se vede ca esti fericita Distractie placuta.
Laura Garner felicitari pt vestile bune de la eco si multumim pt sfaturile de la dr.
lauradi felicitari pt fetitza. Si noua dr ne-a zis ca pare a fi fetitza ...tare as vrea si eu sa am la semnatura dar ma gandesc , daca la morfofetala se vede un baietzel ? Deja sotul vede totul rozzz si i-a anuntat pe viitori bunici ca vor avea o nepotica

19

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona.Do spune:

Citat:
citat din mesajul lui christinam

Simina_kin,
David s-a nascut in 10.12.2003. Tot bebe de iarna. Sotul meu e tot in decembrie iar eu in ianuarie asa ca vom sarbatori intr-una..!!!
Va trebui sa-mi revizui si semnatura maine ca facem 18 saptamani, dar nu am reusit sa pun si eu animatiile astea dragute.

Christina 17+ , mamica David 5 anisori

Christinam,
Ca sa pui gravidutza din fatza nr de saptamani, scrie cuvantul gravi intre []
Acum m-am lamurit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

SIMONA.DO bine ai venit la noi si sarcina usoara

22+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Simona.do esti in listuta
Doris nu pot sa-mi dau seama de ce nu le vezi. Ai ca o sa ti le trimit pe PM poate merg
Christinam eu am trecut 2004 la David pt ca asa am dedus din semnatura...am trecut data acum. Ce animatii vrei tu sa-ti pui si nu stii???? acolo la semnatura scrii [GRAVI] da cu litere mici apoi nr saptamanilor si un + si dai salvare

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Doris ai PM

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara
Inca imi astept sotul acasa... dar mai sunt numai cateva ore.... cativa km... deci imi pastrez starea de fericire. MULTUMESC MULT TUTUROR CELOR CARE MI-ATI TRANSMIS MESAJE. Va garantez ca nu scapati de mine nici cu sotul acasa

Camy, eu cred ca nimeni nu si-ar putea imagina ca il poti uita pe Dariusica, dar sunt convinsa ca lui ii e bine acolo... stiu ca tie nu... si e de inteles... dar el acolo va vede si sunt convinsa ca isi doreste sa fiti fericiti... nu tristi.... ca va iubeste mult... si zambetele voastre fac mai mult decat mangaierile ingerilor.... incearca sa nu fii trista.... si sa stii ca atunci cand razi rade si el... si cand plangi... plange si el. Amandoi copii tai au nevoie de parinti fericiti... . Cred ca Darius asteapta sa te vada bucurandu-te de fratiorul lui... . Sa nu fugi miercuri.... sa ii transmiti lui Darius ganduri bune... un zambet... o mangaiere din suflet... asta e un dar pe care il va simti sigur... ce copil vrea ca mamica lui sa planga cand e ziua lui?!... Sunt convinsa ca nu e usor... dar prin voi traieste, zambeste si el.

19+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simona.Do

Poate 107 de acuma.
Salut la toate mamicile de iarna
Acum m-am inregistrat si eu, sper ca mai e loc. Imi va trebui ceva timp sa ma obisnuiesc cu formatul asta de forum.
Sunt Simona si sunt in 16 saptamani. Bebele meu e programat sa vada lumina soarelui pe 27 decembrie, cu bunavointa lui.

Sper sa fie o experienta minunata!

Simona

Bine ai venit dragalasa...sarcina usoara si la termen....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Simona.Do bun venit la noi, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

19+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Camy sper din suflet sa nu fi spus ceva gresit

19+
aniversarea nuntii

Mergi la inceput