Help!

Help! | Autor: Storm.

Link direct la acest mesaj

Buna!Sunt noua pe aici, am cautat putin, dar nu stiu daca e bine sau nu sa fac acest topic aici.Am si eu o problema.De 2 saptamani imi vine ciclul incontinuu.Precizez ca am 15 ani si jumatate.Pana acum imi venea regulat, aveam 7 zile, dar acum nu stiu ce s-a intamplat ca ,,nu se mai opreste''.Din ce cauza ar putea fi, ce as putea lua? Va rog ajutati-ma! :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Greu de pus un diagnostic pe forum.N-ai ce face,trebuie sa te prezinti la un medic.Roaga pe cineva sa te insoteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Storm. spune:

Pf! De asta imi e cel mai frica.Nu stiu, nu imi vine foarte mult, dar suficient.Mamei i-am zis ca mi-a trecut,numai ca sa nu ma duca la medic.Nu am fost niciodata la un ginecolog...Ar putea fi din cauza stersului, pt ca in ultima vreme am fost stresata din cauza admiterii la liceu, sau are vreo legatura cu faptul ca am primul meu prieten?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Scumpa mergi la doctor ca nu e de glumit cu sangerile asa de lungi

nu ai de ce sa te temi sa mergi la ginecolog, e un doctor si atat , nu macelar. Spunei mamei tale adevarul si mergeti la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Trebuie sa consulti un medic ginecoloc pentru a vedea care este cauza.Cand ai avut prima menstruatie?
Spoturile( micile sangerari intre menstruatii)sunt obisnuite la fetele care de-abia sunt la menstruatie.Dar, consulta neaparat un medic.

Mergi la inceput

^
La 12 ani.

Mergi la inceput

Multumesc frumos tuturor pentru sfaturi.Stiu ca ar trebui sa merg la medic...Eu sper sa imi treaca curand,daca nu, voi merge la doctor.
Multumesc inca odata!

Mergi la inceput