Exagereaza sau e doar protector?
Raspunsuri - Pagina 7
maraki spune:
Poate ca intr-adevar nu este asa rau precum il vedem noi.Clara cred ca ai facut o descriere cam dura si noi am vazut prea multe filme de unde am tras concluzii pripite.
edit: totusi cred ca trebuie sa gasesti altfel de tata pt copiii tai
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
XIO spune:
Pai cate de aici nu ati face acelasi lucru daca cineva ar incerca sa-i faca rau copilului vostru?
Eu de nu stiu cand astept sa vad un idiot care chinuie un animal , ca in legitima aparare i-as rupe mainile si picioarele.
Ca sa nu mai pun ca intr-o situatie cum a descris-o el , adica sa imi puna cineva in pericol familia , prietenul nici eu nu as ezita.
Acum vorbesc de pericol , nu ca vine unu' o injura pe mama-mea si dupa 3 zile eu ii trag un glont in cap din turnul bisericii![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
anca_a spune:
| Citat: |
| A spus ca eu sunt prima persoana care l-a facut sa nu se mai simta singur. Frica lui cea mai mare e sa ma piarda. Efectiv se face pres in fata noastra. M-a pus pe ganduri ceea ce a spus si felul cum o spune,atat de nonsalant,de parca ar fii ceva normal. Nu suporta sa ma vada trista,se invinovateste.A facut o data ceva(un lucru minor)si eu am spus ca trebuie sa ma gandesc.El a intrat in panica,a crezut ca ma gandesc sa-l parasesc.Eu doar ma gandeam daca am exagerat eu referitor la ce a facut..M-a implorat sa nu il parasesc. Ce e daca nu merge si vreau sa plec?El spune mereu ca nu ma va parasi niciodata,decat daca moare sau daca ii spun eu ca nu il mai vreau.Dar ma intreb daca oare ar renunta asa de usor?Cum ar putea sa se razbune oare? Adica il gaseste pe ala care mi-a facut rau pentru ca are acces la informatii,il omoara de la distanta si nu exista probe etc,nu se duce sa-l stranga de gat. el spune ca eu l-am salvat.Ca nu mai vrea niciodata sa fie singur,ca eu sunt familia lui.Asta e intr-adevar punctul lui slab,ii este frica ca il pot parasi pur si simplu.E trauma vietii lui si e de inteles fiind orfan.Pe mine ma uimeste cat de controlat e la lucru si cat de mielusel e cu mine. Are un bun simt si cateodata o naivitate de raman masca.Cand am fost plecata 2 zile,a avut training 14 ore si cand a ajuns acasa pur si simplu nu a putut sa doarma de dor,a trebuie sa bage red bull a doua zi la lucru.Cand am fost bolnava iarasi nu a dormit pana nu a fost sigur ca sunt ok.Asa e el. cand a aflat ca ma urmareste ex-ul,a inceput sa aiba cosmaruri cateva luni bune.Acelasi cosmar cum ca eram in oras si ne intalnim cu ex-ul si scoate un pistol sa ma ucida.Atunci el normal se pune in fata mea si incaseaza glontul.Cosmarul parea atat de real ca simtea impuscatura,se trezea transpirat si isi verifica pieptul dupa glont.Si atunci a spus ca i-ar pune un pistol la tampla doar ca sa ma stie in siguranta si sa am liniste odata,sa nu ma mai urmareasca A incheiat spunandu-mi sa nu-mi fac griji,ca nu voi pati nimic,ca el ma va tine in siguranta. Mi-a zis ca nu ar ucide "just for fun",doar daca are motiv.Si sa fiu sigura ca nu ar rata pentru ca,daca cineva imi face rau,nu va mai fii barbatul dragut pe care il cunosc. A spus ca eu sunt sfanta,sunt totul lui si nu va permite nimanui sa ma raneasca. |
Discordia, am sintetizat pasajele care mi-au determinat reactia initiala. Dupa cum vezi, nu prea au legatura nici cu meseria lui si nici cu faptul ca a crescut la orfelinat. Din partea mea putea la fel de bine sa fie un biet bibliotecar ce locuieste cu parintii, ca eu tot aceeasi parere o aveam.
Clara,
| La el e o situatie mai speciala,a fost abandonat la nastere fara documente,fara nimic.Nu stie nimic de parinti,nu are poze decat din liceu,nici macar nu stie daca numele de familie e cel adevarat. |
nu ti se pare foarte convenabil pentru el?

| N-am spus niciodata ca mi-e frica de el,din contra,ma simt foarte in siguranta |
Pentru aceasta afirmatie te-as fi numit curajoasa. Asta daca nu ai fi avut copii. Asa, nu te pot numi decat inconstienta.
Somnul ratiunii naste monstri.
XIO spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anca_a
Discordia, am sintetizat pasajele care mi-au determinat reactia initiala. Dupa cum vezi, nu prea au legatura nici cu meseria lui si nici cu faptul ca a crescut la orfelinat. Din partea mea putea la fel de bine sa fie un biet bibliotecar ce locuieste cu parintii, ca eu tot aceeasi parere o aveam. Clara,
nu ti se pare foarte convenabil pentru el? ![]()
Pentru aceasta afirmatie te-as fi numit curajoasa. Asta daca nu ai fi avut copii. Asa, nu te pot numi decat inconstienta. Somnul ratiunii naste monstri. |
Ce anume este convenabil?
Ca a fost parasit si ignorat de toti?
Sau ai impresia ca cei din orfelinate sunt cumva handicapati? Intreb si io de curiozitate , ca acum imi vine in minte povestea taximetristului cu familie , parinti protectori, l ca un ursulet care nici macar nu te lasa sa te gandesti la ceva rau si cand colo omul ciopartea femei ca sa-i dea bani iubitei.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Deus spune:
si lunetistii se insoara:) sa nu punem carul inaintea boilor! ii bagam temeri la fata asta in suflet:)
Noi de aici(lumea virtuala)iti dam sfaturi priviind totul prin prisma informatiilor subiective pe care le-ai oferit...
Poate este doar un suflet ce are nevoie de dragoste, de o familie si asa cum spune Xio orice barbat/femeie ar face crima pt familia lui/ei, deci el nu este cu nimic mai special. Singura diferenta dintre el si mine este ca el la servici are o arma...dar si eu pot sa-mi cumpar una daca am nevoie:)
Ofera-i sansa sa vada ce inseamna dragoste si stabilitate.
Restul,doar viata o sa-ti arate ce se poate intampla, noi putem doar sa facem scenarii de filme(destul de siropoase).
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
kariguld spune:
Pe mine ma doare capul cand citesc unele raspunsuri de aici. ![]() Oare cei care au sfatuit-o pe claram sa incerce o casatorie de proba au avut in vedere ca la mijloc sunt si 2 copii? Doi copii traumatizati probabil de relatia mamei cu ex-ul, asupra carora casatoria, fie ea si de proba cu un lunetist suflet pereche obsedat si posesiv si-ar pune amprenta in mod definitiv? Doi copii care au nevoie de stabilitate si normalitate pentru a deveni la randul lor niste adulti normali? Claram, fetele te-au sfatuit bine si au dreptate. Eu te rog sa-ti folosesti ratiunea pentru a judeca relatia cu el si inima pentru relatia cu copiii tai. ![]() Pentru ca daca e adevarat ce ne povestesti, riscul ca omul asta sa aiba serioase probleme la mansarda e imens. Te rog eu, nu implica copiii in asa ceva!!! E o ruleta ruseasca cu mult prea multe gloante pe teava... |
si pe mine ma doare capul cand vad cum altii n-au ceva mai bun de facut decat sa puna la indoiala spusele altora si sa-si faca imaginare griji exagerate!

Clara a cerut niste pareri. nu s-o condamnam si s-o punem la zid pentru ceea ce traieste.
toti suntem oameni, cu bune si rele, cu calitati si defecte, TOTI avem drepturi egale si sansa la a ne cauta fericirea langa cine consideram.
chiar nu se poate discuta niciodata la subiect? chiar trebuie analizat fiecare amanunt din viata acelui om? chiar nu mai exista toleranta pentru nimeni?

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ladyJ spune:
Dar aici nu e vorba ca e lunetist sau nu. Pe mine una putin ma impresioneaza.
E vorba despre ce a spus. Putea fi vanzator in piata, nu este NORMAL sa sustii in repetate randuri ca tu ai omora pe oricine iti supara iubita, ba mai mult, nici nu o sa te prinda ´´fraierii´´ aia de politisti, ca tu esti profi..bla bla.
Nu este normal sa devii atat de dependent de o persoana. Sigur, la el exista circumstantele din trecut..problemele peste care nu poate trece, temerile lui. INSA, nu trebuie trecuta cu vederea lejeritatea cu care vorbeste despre a ucide. Din acest motiv, eu una indemn la rabdare..verificare, cunoastere...
Kari, nu sunt ´´griji exagerate´´. Daca initiatoarea topicului isi pune intrebarea asta PUBLIC, inseamna ca si ea crede ca ceva nu e tocmai OK...
anca_a spune:
Xio, inainte de a-mi urma orbeste cu doi copii dupa mine sufletul pereche pe alt continent, i-as verifica trecutul. Cat de bine as putea eu. As cere sa vad poze, sa-i cunosc prietenii, rudele samd.
Nu mi-as permite pentru nimic in lume sa tarasc copiii dupa mine intr-o relatie cu atatea necunoscute. Ori, in situatia de fata acest lucru nu pare posibil.
Si poate ca nu minte, poate ca e doar un indragostit intreg la minte care si-a gasit jumatatea...dar daca nu e asa?
Binenteles ca daca Clara nu ar fi avut copii, situatia ar fi fost complet diferita. Dar asa...
| chiar nu se poate discuta niciodata la subiect? chiar trebuie analizat fiecare amanunt din viata acelui om? chiar nu mai exista toleranta pentru nimeni? |
Ai dreptate, Kariguld! Hai sa trecem cu vederea ca omul asta pare sa se incadreze intr-un anumit tipar (violent, posesiv samd) si sa ne concentram in schimb asupra sfaturilor despre cum se construieste o relatie. Caramida cu caramida.

Somnul ratiunii naste monstri.
marius spune:
Am sa urmaresc raspunsurile date de aici incolo. Fara catalogari de genul este ucigas sau mai stiu eu cum. Cele care raspund de dragul de a mai spune ceva inca odata sau in afara subiectului le sterg raspunsurile.
Autoarea este rugata sa precizeze daca mai doreste continuarea acestui topic deoarece deviaza.
Multumesc.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
kariguld spune:
Clara, are dreptul sa iubeasca pe cine doreste si simte ea. are dreptul la a-si construi viata unde si cum considera. cred ca intrebarea pusa de ea, a fost pentru a afla pareri cat de cat obiective, nu pentru a-i spune :"cauta-ti fericirea cu altcineva, nu te gandesti la copii, e asa...bla...bla"
si repet inca o data, ma deranjeaza raspunsurile care vin doar sa puna la colt, pun la indoiala spusele autoarei, se leaga de amanunte din trecutul acelui om, fac catalogari...
Marius, f bine ca esti cu ochii aici!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!