Exagereaza sau e doar protector?
Raspunsuri - Pagina 2
claram spune:
Nu imi fac griji pentru mine sau pentru copii.Ne adora.Nu mai stie ce sa faca sa ne stie fericiti.Efectiv se face pres in fata noastra.M-a pus pe ganduri ceea ce a spus si felul cum o spune,atat de nonsalant,de parca ar fii ceva normal.Probabil ca el o vede ca o dovada de iubire.L-am intrebat daca ar face asta si ar ajunge la inchisoare,copiii ce ar face?Mi-a raspuns ca un sniper e foarte greu de prins pentru ca ei nu ating corpul,deci nu sunt probe.Sincer mi se pare un raspuns naiv.
marius spune:
Hmmm - si daca sa zicem dupa o perioada nu ar mai merge relatia voastra? Se poate intampla sa nu mearga. Razbunarea lui va exista, nu va uita. Ce faci in acest caz? E cu doua taisuri tocmai pentru ca spune cu atata seninatate ca ce daca ar muri un om? Nu e Ok acest raspuns si cum o spune. Este deja o deformare psihologica.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Tzuni spune:
Marius, io zic sa-ti stergi pozele de la semnatura! 
![]()
![]()
![]()
claram, iarta-ma
n-am vrut sa-ti stric subiectul! N-ai vrea sa incerci mai intai sa petreceti mai mult timp impreuna fara a fi casatoriti? Sa vezi cum reactioneaza la problemele de "familie", la certuri casnice.... Si ma mai intreb: are arma? Personala? Nu aia de la Air Force...
claram spune:
Katyuscha,stiu despre ce vorbesti.Am vorbit mult despre asta,stiu ca exista si PTSD,stiu efectele razboiului.El a avut cosmaruri dupa Iraq,dormea maxim 4 ore legate si se trezea.Dupa 1 an de cand m-a cunoscut,a inceput sa doarma 8 ore din nou,sa fie mai relaxat.
Mindy,referitor la ce mi-a spus si in ce context.Ex-ul meu ma urmarea aproape zilnic,ma ameninta ca imi rapeste copiii etc.El stie tot,de ce l-am parasit,stie toata povestea.Atunci a inceput sa imi spuna ca daca indrazneste ex-ul ceva,e mort.Ca daca rapeste copiii,nu e loc unde sa se ascunda pe pamantul asta ca il gaseste,are acces la informatii.Azi am vazut filmul "MAN on fire",era vorba de o rapire si mi-a spus-o din nou.L-am intrebat daca chiar ar ucide si a spus ca,daca trebuie,da.Familie nu are,doar prieteni in State si nu am ajuns inca acolo.
Marius,ideea de a fii plecat in misiune nu ma deranjeaza.Mai are 4 ani si atunci e liber.Am discutat toate posibilitatile.Am discutat chiar si despre frica lui ca l-as parasi daca i s-ar intampla ceva in misiune.Ai,dreptate,ne da totul.Vine cateodata acasa dupa 20 de ore de training si tot sta 1-2 ore de vorba,se simte vinovat daca adoarme sau daca e plecat prea mult.
Spune ca vrea sa ma stie fericita,daca eu sunt fericita,si el e fericit.Nu suporta sa ma vada trista,se invinovateste.A facut o data ceva(un lucru minor)si eu am spus ca trebuie sa ma gandesc.El a intrat in panica,a crezut ca ma gandesc sa-l parasesc.Eu doar ma gandeam daca am exagerat eu referitor la ce a facut..M-a implorat sa nu il parasesc.
Are 25 de ani.Nu prea inteleg la ce te referi cand vorbesti despre violenta rece.Explica-mi te rog.Gelos iarasi nu am observat sa fie.
Tzuni spune:
claram, am citit ce-ai mai scris. Hmmm, mi-e teama ca e prea posesiv. Probabil pt ca n-a avut nimic in viata: familie, iubire adevarata... Gandeste-te ca daca relatia nu va merge si vei dori sa pleci, va fi f greu (si nu, nu ma gandesc la impuscaturi) - eu cred si ca fiind barbat, in domeniul in care e, braveaza si el... probabil ca intre colegii lui de arma limbajul de genul "daca x face ceva il omor" e comun.
Raman insa la parerea ca ai putea incerca o casatorie de proba.
claram spune:
Marius,sa stii ca si la asta m-am gandit.Ce e daca nu merge si vreau sa plec?El spune mereu ca nu ma va parasi niciodata,decat daca moare sau daca ii spun eu ca nu il mai vreau.Dar ma intreb daca oare ar renunta asa de usor?Cum ar putea sa se razbune oare?
Tzuni,nu are arma personala.Dar si-a botezat arma cu numele meu,am inteles ca e ceva obisnuit acolo.Toate analogiile pe care le face se refera la arme,la armata.Intreaba-l ceva despre jobul lui si iti turuie non stop cand in mod normal e un tip linistit,nu prea vorbaret si chiar timis pe alocuri.
buli spune:
nu cred ca daca el ar fi un tip cu adevarat periculos ar avea vreo importanta daca sint casatoriti cu acte sau nu.
poate sa fie ca in filmele cu cel mai happy end sau poate lua o intorsatura periculoasa date fiind premisele.
insa si unele relatii cu tipi banali devin de-a dreptul infricosatoare in anumite circumstante.
eu as discuta totusi cu el si i-as spune direct ca ma ingrijoreaza exprimarile astea si ca m-as simti muuult mai linistita daca ar lasa serviciul la usa si acasa ar fi doar un tata si un sot iubitor.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
marius spune:
Daca nu te casatoresti deocamdata ce se intampla? Eu zic a fel ca Tzuni mai stai dar sa stati impreuna sa locuiti impreuna sa impartit viata impreuna. Stiu ca nu e frumos sa intreb dar sunt un om direct de felul meu, cati ani ai?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
pepene spune:
da, pare cam posesiv - si chestia cu imploratul sa nu il parasesti, combinata cu dezinvoltura cu care vorbeste despre crima, precum si cu traumele suferite in armata, poate degenera in timp.
desigur, nu se stie cu certitudine, e posibil ca noi toti sa ne inselam. dar statistic, se incadreaza intr-un tipar predispus unor violente viitoare.