Exagereaza sau e doar protector?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Marius, tu ai citit vreodata despre oameni care, in timp de razboi fiind, trageau in aer pentru ca nu puteau sa omoare pe cineva si se rugau neincetat lui Dumnezeu sa nu fie pusi in situatia de "ori eu ori el"?

Sau oameni care plateau oricat ca sa nu li se dea o arma in mana?
Sau oameni care refuza sa faca armata (in timp de pace!!) pentru ca nu pot sa se impace cu ideea de a tine o arma in mana?

Am o dedicatie pentru ceea ce ai scris. Dincolo de melodie - sper sa intelegi cuvintele ca si sens.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Nu a spus nimeni ca nu au mustrari de constiinta.De ce crezi tu ca mai toti se intorc din razboi cu ptsd(post traumatic stress disorder)?Si vorbesti despre o intamplare din armata judecand-o din punct de vedere civil si nu merge.Aia care dau ordin nu gresesc,stie ce fac,fii sigura.Imagineaza-ti un tip care face bombe.Ce preferi?Sa fie eliminat sau sa moara din cauza lui multi oameni?Eh,cam asta e rationamentul intelegi?Cam asa vad ei situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Poate in aceste situatii am realiza ce bine este totusi sa dormi seara si sa te si trezesti a doua zi iar soarele chiar sa rasara de la rasarit.
In fine. Sunt convins ca ai inteles ce am scris eu si mai sus.

Offtopic:

Nu armatele pastreaza pacea.
Pacea se construieste constiinta cu constiinta.
Violenta naste alta violenta.
Raul facut in apararea binelui nu e mai putin rau.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oameni buni, Marius, Clara,

eu, cand ma adresez voua, va spun pe nume: Marius, Clara!
Daca va adresati mie, spuneti-mi: Denizel! Ca nici nu stiu daca vorbiti cu mine si tot dau in urma ca sa vad daca a mai scris cineva .

Marius
, voi asculta acum dedicatia. Cand imi voi spune parerea, voi incepe cu "Marius,..." . Da? :))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Citat:

Poate in aceste situatii am realiza ce bine este totusi sa dormi seara si sa te si trezesti a doua zi iar soarele chiar sa rasara de la rasarit.

Offtopic:

Cand iti impusca tie copilul, tatal, mama, fratele sau ce vrei tu - fara macar sa-i pese - sunt curios ce mai ramane din:
"Pacea se construieste constiinta cu constiinta"
Am mai scris - bucura-te ca poti sa scrii asta dar nu-ti dori vreodata sa ajungi sa explici cuiva care a pierdut. Te va privi eventual mai "ciudat".

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Clara,

raspunde-mi serios te rog la o intrebare: cum crezi ca ar reactiona daca vreodata ai hotari sa il parasesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Marius, gata, am vazut ce-i cu Baba Novac :).

Aplicand on topic, iubitul Clarei isi razbuna familia ucisa?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Citat:

Offtopic:

Cand iti impusca tie copilul, tatal, mama, fratele sau ce vrei tu - fara macar sa-i pese - sunt curios ce mai ramane din:
"Pacea se construieste constiinta cu constiinta"
Am mai scris - bucura-te ca poti sa scrii asta dar nu-ti dori vreodata sa ajungi sa explici cuiva care a pierdut. Te va privi eventual mai "ciudat".

[

Ramane acelasi lucru. Sigur daca as putea interveni sa-mi salvez copilul, etc, nu as ezita, daca la asta te refereai. Trebuie sa te aperi. Retroactiv nu as simti nevoia sa razbun moartea cuiva prin moarte. Ce rost ar avea... Puscaria e suficienta, ca sa-i puna pe altii la adapost.
Si da, daca cei care ucid fara sa clipeasca ar fi avut o constiinta, lumea ar arata altfel. Schimbarea lumii poate veni doar educand si crescand oameni cu constiinte. Nu altfel.
Poti sa ma privesti "ciudat".

Mergi la inceput

rrox3:"Sigur daca as putea interveni sa-mi salvez copilul, etc, nu as ezita, daca la asta te refereai."
Si cum mai ramane cu constiinta daca ajungi sa elimini agresorul?
denizel: nu - esenta era alta.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Pepene,noi am vorbit ca facem tot ce trebuie sa mentinem relatia frumoasa.Adica nu doar gata,ne-am casatorit si la revedere,ce eforturi,ce mofturi etc.Noi vrem sa ne intoarcem cu drag acasa.El stie ca sunt lucruri pe care nu le accept,putine da bune,lucruri care m-ar face sa spun pa,nu inainte insa de a incerca orice cale de rezolvare.Nu stiu cum ar reactiona daca as pleca,doar a spus ca el nu ma va parasi niciodata doar daca moare sau am decis eu ca nu il mai vreau si atunci imi va respecta decizia.Asta a spus deci nu vad de ce nu l-as crede.

Mergi la inceput