***Alaturi de Sebi *** 2 *
Raspunsuri - Pagina 4
buli spune:
Doamne-ajuta sa fie cit mai bine! toata ziua m-am gindit azi la voi
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mihamora spune:
Doamne ajuta puiul mic sa se faca bine!
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
itzy-bitzy spune:
La ora 13.45 mi-a scris Andreea:
"Gata, s-a terminat. A fost jale ce au gasit acolo. Vorbim mai pe seara. Va pup."
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
principe spune:
Off,bine ca s-a terminat..si deacum sa dea dd sa fie bine,bine,bine.
Multumim de veste
DarkBendis spune:
Multa, multa sanatate puiutului mic!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Lilia80 spune:
Am vorbit acum 10 minute cu Andreea.
Sebi doarme, este sedat, pentru ca altfel nu suporta durerea. Am inteles ca infectia a fost mult mai mare decat se vedea la tomografie si ca, daca nu lua aceasta decizie, risca intr-un timp de o luna-doua( cat ar fi strans banii ptr strainatate) sa ajunga la creier si atunci nu ar mai fi putut face nimic.
I s-au luat analize ca sa vada natura infectiei. Vor fi gata in cateva saptamani.
Cam intr-o luna de zile vor sti daca operatia a fost reusita sau nu.
Au reusit sa curete cat au putut la scarita, dar nu au scos-o. Doctorii spera ca antibioticul sa ajute si el mai departe. Este cel mai important acuma ca Sebi sa reactioneze bine la antibiotic.
Andreea a zis ca isi cere scuze mari ca nu a reusit sa raspunda la toate mesajele, apelurile si telefoanele. A zis ca au fost momente in care nu se simtea in stare sa vorbeasca. I-am zis ca nu e important acest aspect, ca suntem mame si intelegem, dar ea a insistat sa scriu neaparat ca isi cere scuze inca o data. Si de asemenea a zis ca multumeste tuturor pentru gandurile bune, pentru mesaje si telefoane, si pentru ca sunteti alaturi de ei in aceste clipe grele.
Doamne ajuta!!!!
iahim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilia80 Am vorbit acum 10 minute cu Andreea. Sebi doarme, este sedat, pentru ca altfel nu suporta durerea. Am inteles ca infectia a fost mult mai mare decat se vedea la tomografie si ca, daca nu lua aceasta decizie, risca intr-un timp de o luna-doua( cat ar fi strans banii ptr strainatate) sa ajunga la creier si atunci nu ar mai fi putut face nimic. I s-au luat analize ca sa vada natura infectiei. Vor fi gata in cateva saptamani. Cam intr-o luna de zile vor sti daca operatia a fost reusita sau nu. Au reusit sa curete cat au putut la scarita, dar nu au scos-o. Doctorii spera ca antibioticul sa ajute si el mai departe. Este cel mai important acuma ca Sebi sa reactioneze bine la antibiotic. Andreea a zis ca isi cere scuze mari ca nu a reusit sa raspunda la toate mesajele, apelurile si telefoanele. A zis ca au fost momente in care nu se simtea in stare sa vorbeasca. I-am zis ca nu e important acest aspect, ca suntem mame si intelegem, dar ea a insistat sa scriu neaparat ca isi cere scuze inca o data. Si de asemenea a zis ca multumeste tuturor pentru gandurile bune, pentru mesaje si telefoane, si pentru ca sunteti alaturi de ei in aceste clipe grele. Doamne ajuta!!!! |
Scria Lila la umanitare.
Maadi spune:
DD sa fie alturi de Sebi sa se faca bine. Andreea multa putere.
Maadi si Calin (19.07.2003)
xandrutza_76 spune:
Nu am avut curaj sa intru, pana acum; grea incercare pentru Andreea si puiul ei. Sper ca operatia sa fie o reusita deplina, abia astept sa treaca luna asta...
Doamne ajuta! Andreea, va imbratisez cu drag!