***Alaturi de Sebi *** 2 *
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta sa fie bine!
Sunteti in gandurile si mele!
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Roxana01 spune:
ne rugam pentru voi, andreea si sebi. Andreea, gandeste-te ca scosul firelor este un pas inainte spre insanatosire si incearca sa-ti pastyrezi optimismul. va pupam si va uram o zi fara febra si fara dureri.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
LoraG76 spune:
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Maadi spune:
Andreea, pentru refacerea cat mai rapida a lui Sebicu. Va tinem pumnii astazi. Totul o sa fie bine.
lorellay spune:
of..am citit si eu intreaga poveste....groaznic...
Multa putere sa treceti peste toate si sa se termine cu bine...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
aneline spune:
Am vorbit cu Andreea. I-au scos firele lui Sebi, e bine. A avut 10 copci. Am inteles ca i-au oprit antitermicul pentru a vedea cum reactioneaza in continuare, daca mai face febra. Inca mai e suspiciunea de meningita, dar ei (si dr) spera sa fie doar o reactie a organismului la mesha. Dar asta vor vedea abia joi cand vor putea sa umble la mesha. Sa speram ca joi vor afla ca nu mai e nevoie de punctie, si ca s-a infirmat diagnosticul de meningita . Mai multe o sa va spuna Andreea pe seara cand intra (acum e la dentist ca sa rezolve maseaua cu pb).
aidaciolac spune:
in sfarsit o raza de soare si pt vesti
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine