Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 9
speranta2008 spune:
buna
Branche- pe biletul de iesire de la Elias scrie :Diagnostic la externare: Endometrioza pelvina. Sactosalpinx stang.
Din cate am citit eu, cam e infundata...
DOLI, nici un doctor nu mi-a propus clipsarea sau scoaterea lor...Tota lumea imi spune ca trompa dreapta e buna si sa ne incercam sansa pe ea
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
doli74 spune:
Speranta2008, daca scrie pe biletul de externare sactosalpinx, din pacate, esti sora noastra de suferinta.
Eu nu vreau sa te descurajez, insa se pare ca lichidul asta din trompa bolnava afecteaza embrionii transferati in uter (in cazul FIV-ului) sau pe cei formati natural (presupunand ca trompa dreapta e ok si isi face treaba). Nu inteleg de ce medicii dau sperante false pacientelor cu un astfel de diagnostic. Probabil fiindca mai exista reusite (avem si noi aici vreo doua, cred).
Iarta-ma daca sunt prea dura, insa si eu am trecut prin aceleasi etape si, crede-ma, as fi preferat sa mi se spuna de la inceput ca n-am sanse sa raman gravida (nici macar prin FIV) daca am acest diagnostic. Eu personal am pierdut 3 ani si am sperat in van.
Poate n-ar fi rau sa mai ceri opinia unui medic.
Blanche, multumesc de urari! Imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat...
Sa stii ca testele de urina dau rateuri de multe ori. Chiar acum vreo cateva zile am auzit de o tipa careia i s-a pozitivat testul de-abia dupa vreo 2 saptamani de cand ar fi trebui sa-i vina CM.
tamaryllis spune:
Speranta, eu una, aca as fi in locul tau, as astepta sase luni dupa laparo si daca bb nu ar veni, as scoate trompa cu sactosalpinx, pt ca e clar ca lichidul se scurge in uter. Macar asa vei avea o sansa reala sa ramai cu trompa buna. Ti-a dat cumva tratament si pt endometrioza?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
speranta2008 spune:
buna
tamaryllis - in 2007 am facut laparo si atunci mi-a zis de endometrioza, dupa 2 ani adica in 2009, am mai facut o laparo, dupa care mi s-a spus doar de trompa, ca endometrioza nu mai am.
In acest interval, nu am facut nici un tratament pentru endometrioza...a fost mai mult autosugestie, deoarece eu nu am crezut nici un moment ca am aceasta boala(nu aveam nici un simptom), plus ca m-a operat Tutunaru (scuze pentru antireclama), dar in aceea perioada toate pacientele lui aveau endometrioza...![]()
Incerc de 3 ani sa fac un bb
.
Intre timp mi-am schimbat drii de vreo 3 ori, dar nici unul nu mi-a
scoaterea lor.. Oricum, tb sa ma gandesc.
am fost anul acesta si in Budapesta, si nici dr K nu mi-a recomandat...mi-a zis sa incerc IA.![]()
pup toate fetele 
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
Blanche25 spune:
Speranta din pacate sactosalpinxul este un hidrosalpinx cu un diametru > de 3 cm. Nici mie nu mi se vedeau la ECO, si la laparo erau vai mama lor de umflate si incalcite. Cred ca 3 ani a fost destul pentru a incerca natural, nu stiu ce sa zic, stii ca sunt fete care au reusit si cu hidro neclipsat, dar mult mai multe au trebuit sa le clipseze/scoate.
Medicii de aici nu incep FIV fara a le scoate daca au hidro.
Tin pumnii ca decizia sa fie cea corecta.
Doli multumesc 
iana_mari spune:
FETELOR venim si noi dupa o vacanta mai lunga si cat pe ce sa nu mai gasesc subiectul ,era la pagina 6.
Noi suntem bine si maine ave eco.
Va astept cu noutati si planuri de viitor.

iana
18+ 

Blanche25 spune:
Iana ma bucur ca ati revenit. Imi facusem griji pentru voi.
x3
****A la tercera va la vencida!****
iana_mari spune:
BLANCHE

Am fost la eco ieri si totul e ok.
Avem o fetita,iar al doilea bebe nu se lasa aratat deloc.
Pe 25 avem morfofetala.
Fetelor mi-am dorit atat de mult ca unul din bebei sa fie fetita.
Pupici la toate fetele.
iana
18+ 

claudia79 spune:
Iana, daca ai sti cat ma bucura vestile tale, in primul rand ca bebelusii sunt sanatosi, apoi vestea ca ai exact ce ti-ai dorit, o fetita!
Doamne ajuta pe mai departe, numai vesti bune de la tine!