Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 5
Blanche25 spune:
Tamary offff..pot doar sa iti spun ca ne
pentru voi, ca acele pete sa fie ca doar s.a implantat puiutul si de aici valoarea mica a testului. Da Doamne sa fie bine!!!! 
Miruma38 spune:
Tamy te rog urcate repede in pat si stai acolo cumintica , fara sa faci nimic, absolut nimic.Pan anu vine CM nu dispera, doctorul stie bine ce spune.Nu te speria, totul va fi in regula daca nu te panichezi si stai relaxata in pat.Coboara din pat doar pentru toaleta, nici pentru mancare nu cobori de acolo, papa la pat.Continua cu medicatia si relax total.Lasane pe noi....primim noi vesti de la tine peste cateva zile cand ne vei da veste ca valoarea s a dublat.Noi oricum vom fi ocupate sa ne rugam sa te ajute DD si Maicuta Domnului si sfintii Ioachim si Ana.Ne rugam astazi si la Sfantul Ilie sa faca el o minune cu tine.

Sa vezi tu ce dansuri vom trage noi de bucurie peste cateva zile.Haide , fii optimista, totul este in regula...pana cantitatea de sange nu este multa si nu este rosie si cu cheguri, nimic nu este pierdut.Te pupam draga noastra SI TE RUGAM SA STAI LINISTITA IN PAT.
cristal1995 spune:
Tamarrilys: pup fata graviduta
si ma rog sa fiti bine si tu si bebe 
Va pupic pe toate
Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"
claudia79 spune:
tamarylis esti graviduta, petele sunt de la implantare normal ca beta nu putea fi f mare daca tocmai ai petele, o sa creasca, fii linistita!
ma bucur foarte mult ca mai avem o gravudita! fii cuminte fetita, o sa fie bineeeeeeeeee....
tamaryllis spune:
Fetelor, va pupic pe toate! Stau in pat si vb cu bb-ul meu sa creasca mare si sanatos.
Daca nu o sa vrea, o sa merg mai departe, ca asta e singura solutie. Voi face sapaturi sa vad ce s-a intamplat. Dar am incredere in bb-ul meu!
2009 este anul in care voi reusi
!
Blanche25 spune:
Tamary, daca era vreo problema cu bebe si beta scadea trebuia sa iti iasa pozitiv testul de sarcina. DAr cum bebe doar ce s.a implantat a iesit negativ si beta mai scazuta. Eu sunt sigura ca maine daca repeti beta va fi mult mai mare; sunt sigura! sigura!!! 
Miruma38 spune:

Fetelor vreau si eu sa stiu , de la cele care au scos trompele, cat timp au ramas in spital, cat timp au stat la pat, cat a costat interventia si asa mai departe.Cred ca interventia se face si laparo nui asa????Cam cat dureaza interventia?????
Tamy maine vii cu beta mare....

Ce o sa mai dansam noi....
Blanche25 spune:
Operatia se face prin laparoscopie, eu am facut la 6 seara si a doua zi la 12 m-au externat. Nu am avut nici o clipa dureri, deloc, dar banuiesc ca din cauza ca ma drogasera acolo bine. La mine a durat 1 ora jum pt ca am avut si aderente. Tin pumnii! Va fi bine!
tamaryllis spune:
BHCG a scazut la 2.0. Deci s-a terminat aici pt mine. Incerc sa ma adun si sa trec la pasul urmator.
Cristal, as vrea sa te intreb daca medicii din Austria ti-au zis sa faci ceva analize imunologice.Ti-au zis ceva despre dozarea NK (CD16 si CD56), limfocitele T helper(CD4), anticoagulant lupic etc?
Nu stiu daca te-am mai intrebat. Dar nu am puterea sa caut acum in capitolele anterioare...
2009 este anul in care voi reusi
!
cristal1995 spune:
Miruma: si eu am facut tot laparo la spitalul CFR2 din Bucuresti. A durat vreo ora jumate, cu tot cu histeroscopie (daca tot eram anesteziata, am zis sa impusc doi iepuri). M-au tinut o noapte la terapie intensiva, pentru ca iti mai fac diverse calmante si antibiotice in perfuzie. Cred ca este mai bine asa... Hai ca e usor 
Va pupic pe toate
Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"