Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipicah

Binecuvantate doamne,e nevoie de o marturisire de credinta!
Draga Monimo,potrivit predaniilor sfintilor parinti catolicii sunt socotiti eretici si dati anatema de Sinoadele ecumenice.Astfel,ei sunt cazuti din Duh,"blasfemiind impotriva Duhului Sfant"-dupa cum spune Sf.Simeon al Tesalonicului.
Deci,aparitile Maicii Domnului la Medjugorje,trimitand mesaje cu caracter catolic,cum e cel din 25.03.2008 :"....sa lucrati mai mult la convertire...adorarea lui Isus in Preasfantul Sacrament....",aparand si vizionarii cu mesaje,nu au nimic in comun cu credinta crestin ortodoxa!!Nu te poti ruga "in legea ta",mergand cu multa credinta intr-un loc unde spun parintii nostri ca e lucrarea vrajmasului!
Sfantul Cosma Etolianul spunea ca"papismul e sursa tuturor relelor".
Te rog sa-l intrebi si pe parintele Augustin de la Aiud,ce il are ca duhovnic pe pr.Iustin Parvu,daca e spre folos duhovnicesc sa mergi la Medjugorje.
Oana,Anaomaria,Anadomnica,ce spun sotii vostri preoti?
Parerea pr.Iustin am exprimat-o mai sus.
Dumnezeu sa te lumineze si sa te intelepteasca.
Daca vei ajunge in cele din urma,te rog mult sa nu ne pomenesti pe noi,nevrednicii,aflati la pozitia 130 in pomelnic.
Te rog sa ma ierti!

"Dumnezeu asculta de oameni tot atat cat asculta si oamenii de Dumnezeu"-Pr.Arsenie Boca

Va voi respecta dorinta cipicah si ioanact. nu sunt suparata deloc..poate putin socata. dar imi trece. nu credeam sa zic asta dar rog pe fetele care mai intra pe topic si NU doresc sa fie pomenite la Medjugorje sa-mi spuna.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

sa-mi spuneti eventual pe PM sau pe monicaungur@yahoo.fr pentru ca topicul sa isi pastreze menirea pentru care a fost creeat ...de rugaciune ortdoxa. bineinteles oricine are ceva de spus e liber sa o faca si aici.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Cami...sper sa ajung sa trimit banutii...te pup...si sper si eu ca Alina sa se faca bine...Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele
eu am un duhovnic calugar , de la Manastirea Radu Voda ,un om minunat ,insa destul de strict in credinta ; eu am facut prima impartasanie la catolici pe cand eram o tanca , si am mers ani de zile la biserica catolica (sunt nascuta din tata ortodox si mama catolica); acolo l-am cunoscut pe DD , si pe a Lui Maicuta; acolo am simtit ca Dumnezeu e langa noi si ne ajuta; apoi m-am maritat , sotul ortodox , si am optat pt casatorie la ortodox, pt ca am considerat ca sotului meu i-ar fi mai greu sa treaca prin canoanele bisericii catolice decat mi-ar fi mie sa trec prin cele ortodoxe ; i-am spus duhovnicului meu toata povestea , si nu mi-a zis ca , catolicii ar fi ereteci , insa il voi mai intreba o data ; eu cred ca orice loc in care il putem intalni pe Tatal , pe Fiul si pe Duhul Sfant , este un loc in care putem merge ; cred ca la poarta raiului , nu vom fi intrebati ce religie suntem , ci daca credem in El ..caci importanta nu este haina ci , este cel ce sta in haina

eu am intrat in biserici catolice , ani la rand , si intru in orice biserica crestina , care ma atrage , caci acolo ma simt bine , simt ca am liniste , este suportul meu moral si spiritual ....
iubirea fata de cel de langa tine , ajutorul pe care il dai , in gand si fapta , si pe care il primesti , in gand si fapta , este acela care se ghideaza dupa Biblia , cea care spune , iubeste-ti aproapele , nu zice iubeste-ti aproapele daca este ortodox, sau catolic sau budist .. ne invata , sa-l iubim ca pe noi , asa cum ne-a iubit Hristos , fara conditionari .. si sa ne rugam pt ei
sa nu uitam un lucru esential , schisma din 1054 , nu a facut-o Dumnezeu , au facut-o oamenii , si este scris in toate documentele ... "a imparit crestinismul in doua mari ramuri"

http://ro.wikipedia.org/wiki/Marea_Schism%C4%83

sunt ca doi frati din aceeasi parinti , care stau certati ... cred ca Parintilor nu le place acest lucru

chiar nu vreau sa intru in polemici , s-a mai discutat subiectul , eu is doar o aparatoare a crestinismului in formele lui ,caci stiu ca acel crestinism este ceea ce Hristos a lasat pe pamant..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anaomaria multumim de ajutor ... azi au ajuns banutii de la tine ... te vom pomeni de acum inainte ... si pe tine si pe sot ... nastere usoara ....

georgiana dar esti botezata in stil ortodox sau nu?

cine ne mai poate ajuta finaciar astept pm

cami cand ajung banutii te anunt ... doamne ajuta ...

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

fetelor, am primit ceva si vreau sa impartasesc cu voi. multumesc din inima cui mi-a trimis-o.

se numeste"

PRAVILA DE RUGACIUNE
“BOGORODICINAIA”
( Nascatoare de Dumnezeu)

Fecioara Maria

( adica citirea de 150 de ori a cantarii aduse din ceruri de catre Arhanghelul Gavriil ca inchinaciune Preasfintei Fecioare Maria, Nascatoarea de Dumnezeu).

« Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, bucura-Te ! Ceea ce esti plina de har, Marie, Domnul este cu Tine. Binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui Tau, ca ai nascut pre Mantuitorul sufletelor noastre ».

Aceasta pravila a fost data de Maica Domnului insasi in veacul al VII-lea si odinioara era savarsita de catre toti crestinii. Mai pe urma insa a fost data uitarii.
Preacuviosul Serafim de Sarov a amintit de acesta pravila. In chilia lui s-a gasit o carticica veche cu descrierea minunilor petrecute cu oamenii care implineau acesta pravila.

Preacuviosul Serafim de Sarov

Citirea de 150 de ori a rugaciunii « Bogorodicinaia » ii aduce crestinului un mare folos. Domnul ne-a aratat cat de puternica este rugaciunea Preacuratei Sale Maici inaintea Lui si cat de eficient este ajutorul acordat de Ea; in cele mai dificile imprejurari si cu totul pe neasteptate Ea ne-a intins mana Sa izbaviotoare…
Citirea de 150 de ori a rugaciunii « Bogorodicinaia » indeparteaza mania lui Dumnezeu si chiar verdictul judecatorului Cunoscator-de-inimi este amanat.
O, ce mare indrazneala ! « Bogorodicinaia » din focul patimilor ne scoate, din fundul beznei ne ridica; cu acesta rugaciune nicicand nu vom pieri, in foc nu vom arde, cei tulburati sufleteste ne vom tamadui, cei intinati cu pacatele ne vom curati, cei omorati de patimi vom invia si vom canta cu bucurie : « Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-Te ! »

La inceputul acestei pravile se citesc rugaciunile :
Tatal nostru
Usa milostivirii
Rugaciunea pentru parintele duhovnicesc
Si de mantuire :

« Tatal nostru, Carele esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in Cer asa si pre pamant. Painea noastra cea spre fiinta da-ne-o noua astazi si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pre noi in ispita ci ne izbaveste de cel viclean. »

« Usa milostivirii deschide-o noua, Binecuvantata Nascatoare de Dumnezeu, ca sa nu pierim noi, cei ce nadajduim intru Tine, ci sa ne mantuim prin Tine din nevoi, ca Tu esti mantuirea neamului crestinesc. »

« Mantuieste, Doamne, pre parintele meu duhovnicesc (numele) si pre toti fiii lui duhovnicesti si pre fratii nostri intru Hristos si pre toate rudeniile cele dupa duh si dupa trup, intareste-i, apara-i si miluieste-i, da-le mangaiere in scarbe si vindecare de boale. Doamne ! Trimite-i lui harul Sfantului Duh si pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu ajuta-ne, Doamne, sa ne indreptam viata si sa ne mantuim sufletele noastre. Amin ! »

Apoi, dupa fiecare 10 rugaciuni citim « Usa milostivirii », dupa care ne rugam la Maica Domnului dupa trebuintele fiecaruia cu cuvintele noastre, adaugand urmatoarele cereri :

Dupa primele 10 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, mantuieste si pazeste pre toti crestinii dreptmaritori, sporeste-le credinta si pocainta, iar pre cei adormiti odihneste-i in vesnica slava a Domnului nostru.

Dupa 20 rugaciuni :
O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, mantuieste-i si intoarce-i in Biserica Ortodoxa pre cei rataciti si cazuti robi ai Tai ( numele).

Dupa 30 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, matuieste-l si pazeste-l pre parintele meu duhovnicesc (numele) si cu sfintele rugaciunile lui miluieste-ma pre mine, pacatosul.

Dupa 40 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, potoleste intristarile noastre si trimite mangaiere celor scarbiti si bolnavi robi ai Tai (numele).

Dupa 50 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, izbaveste-ma de ispite si de tot raul si napastuirile.

Dupa 60 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, ajuta-ma sa savarsesc toate lucrarile mele intru slava lui Dumnezeu spre folosul celor apropiati.

Dupa 70 rugaciuni :
O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, pazeste-ma de tot raul si acopera-ma cu cinstitul Tau omofor.

Dupa 80 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, inviaza sufletul meu si daruieste-mi rugaciune statornica, catre Tine.

Dupa 90 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, ajuta-mi cu milostivirea Fiului Tau si a Stapanului nostru, ca sa-mi trimita harul rugaciunii celei arzatoare si osardnice.

Dupa 100 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, indupleca-L pre Domnul nostru Iisus Hristos sa ma miluiasca pre mine, pacatosul, sa-mi ierte toate pacatele si sa mantuiasca pacatosul meu suflet.

Dupa 110 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, aprinde-ma cu iubirea Ta, intareste-ma cu credinta si lumineaza ochii mei intunecati cu pacatele.

Dupa 120 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, izbaveste-ma de ganduri desarte si daruieste-mi cuget si inima avantate spre mantuire.

Dupa 130 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, trimite-mi pace sufleteasca, odihna si sanatate trupeasca.

Dupa 140 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, daruieste-mi sfarsit pasnic si netulburat si calauzeste-mi sufletul prin vamile cele infricosatoare.

Dupa 150 rugaciuni : O, Preasfanta Stapana Nascatoare de Dumnezeu, sa-mi fii mie, Maica a lui Dumnezeu, zid nebiruit si protectoare puternica, nu ma respinge pre mine, pacatosul si nevrednicul, care alerg la imparatescul Tau acoperamant, caci Tu esti nadejdea crestinilor si adapostirea pacatosilor.

La sfarsitul Pravilei de rugaciune rostim :

« Cuvine-Se cu adevarat sa Te fericim pre Tine, Nascatoare de Dumnezeu, Cea pururea fericita si preanevinovta si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat serafimii, care fara stricaciune pre Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pre Tine, Cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, Te marim. »

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Doamne miluieste !
( de trei ori)

Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu:

Preasfanta de Dumnezeu Nascatoare Fecioara, acopera-ma si ma pazeste pre mine, robul Tau, de toata rautatea sufletului si a trupului si de tot vrajmasul cel nevazut si vazut.

« Bucura-Te, Ceea ce esti cu har daruita, Marie, Domnul este cu tine ! Binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau, ca ai nascut pre Mantuitorul sufletelor noastre. » Bucura-Te si Te veseleste, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara si Te roaga pentru robul Tau. Doamna si Stapana a ingerilor si Maica a crestinilor, ajuta-mi mie robului Tau. O, Marie, cu totul fara de prihana, bucura-Te Mireasa nenuntita. Bucura-Te, bucuria celor necajiti si mangaierea celor scarbiti, Bucura-Te hrana celor flamanzi si limanul celor inviforati. Bucura-Te, Cea mai sfanta decat sfintii si decat toata zidirea mai cinstita. Bucura-Te, sfintenia Tatalui, lacasul Fiului si umbrirea Duhului Sfant. Bucura-Te, palatul de lumina al lui Hristos Dumnezeului nostru, Imparatul tuturor. Bucura-te, lauda crestinilor si ajutatoarea cea gata a celor ce Te cheama pre Tine.
Preasfanta Stapana mea, pazeste-ma sub acoperamantul Ta, caci in preacuratele Tale maini imi pun duhul meu. Fii ajutatoare si acoperamant sufletului meu in ziua cea infricosatoare a judecatii si roaga-Te pentru mine, nevrednicul, sa intru curat si limpezit in rai. Sa nu ma lepezi, Doamna mea, pre mine, robul Tau, ci ajuta-mi mie si da-mi implinirea cererii. Izbaveste-ma de toata primejdia, bantuiala, nevoia si neputinta si daruieste-mi pocainta mai inainte de sfarsit. Ca prin mijlocirea si ajutorul Tau, mantuindu-ma in viata aceasta de acum de tot vrajmasul vazut si nevzut, umbland cu placere de Dumnezeu in voia iubitului Tau Fiu si Dumnezeului nostru, iar la ziua cea infricosatoare a judecatii izbavindu-ma de vesnica si grozava munca, sa ma inchin, sa multumesc si sa slavesc intru tot sfant numele Tau in vecii vecilor. Amin !
Bucura-Te, Cea plina de har !
Bucura-Te, Ceea ce esti preafericita !
Bucura-Te, Cea preabinecuvantata !
Domnul este cu Tine ! »

Aceasta pravila se face in manastirea din Diveevo a Sf Serafim de Sarov in fiecare seara, la ora 21, la procesiunea de pe Kanafka ( Drumul Maicii Domnului, care inconjura manastirea).

manastirea din Diveevo

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

imi cer scuze daca a mai fost postata.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna dragele mele si cipicah!

iertare sa imi fie absenta dar Maya ma acapareaza intru totul; am avut botezul, din pacate nu am decat 2-3 poze de pe aparatul meu ca baiatul care s-a ocupat cu asa ceva mi le da mai tarziu; a fost un sentiment sublim de lacrimi si bucurie pe care nu-l pot descrie in cuvinte

peste doua saptamani merg la manastiri, aceleasi de anul trecut sa aduc multumire si sa las pomelnicul nostru peste tot; multumim lui Dzeu suntem bine, mai avem si momente, dar trecem peste toate; in continuare mi se demonstreaza ca este o minune a Lui Dumnezeu: sanatoasa, cumintica, extraordinara.Nu incetati fetelor sa va rugati ca Maicuta va ajuta garantat.

am citit si vesti rele si bune (cami ma buzur ca Alina se simte mai bine) si ma rog in continuare pentru noi toate

poze sunt la semnatura ca am crescut iar cand le primesc pe cele de la botez abia astept sa le impartasesc cu voi

A fi mami e un lucru dumnezeiesc si va doresc din inima fetelor sa il simtiti fiecare; ma rog din suflet pentru voi

sper ca burticile sunt bine, ca aspirantele nu si-au pierdut din inversunare si sa ne dea Dumnezeu numai bucurii

am citit mai mult pe diagonala, imi cer scuze, dar daca Maya doamrme fac curatenie, calc, papa, apoi se trezeste, papa, plimbare pana seara tarziu, baitza si somn.Multumim cerului o alaptez natural(are 6000 de grame deja)si nu ma plang

aveam atatea sa va spun dar imi fug ideile, mandra deja maraie si trebuie sa ma duc la ea

va pup si daca este cineva care vrea un lucru anume de la manastirile la care merg sa imi dea PM; trebuie sa le fac pe toate in 3 zile, anul trecut am fost vreo 3 week-enduri (apropo, va povesteam anul trecut de manastirea Rarau, sihastria de Rarau,ei, am citit in ziar ca icoana facatoare de minuni de acolo se lumineaza singura- abia astept sa ajung din nou)

pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

sa imi scuzati coerenta, dar scriu in graba de frica sa nu se trezeasca (deja da din buzite ca vrea papa)

hapymum, cum te mai simti, ce ai mai facut?

va pup pe toate, nu nominalizez de teama sa nu omit pe cineva, si va imbratisez cu drag

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Laura am citit cu sufletul la gura postarile tale....ma bucur din suflet ca sunteti bine si iti multumesc pentru optimismul pe care ni-l transmiti......
LA MULTI ANI, SANATOSI SI FERICITI MAYA TEODORA! esti o minune de fetita! sa cresti mare, sanatoasa si sa iti bucuri parintii cu infinite clipe de fericire
pupici si asteptam pozici si vesti noi

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput