Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

asa, scurt si rapid

ilinca, f bine cum vrei sa imbraci pe pisicuta! ma gindisem io azi, in plimbarea pe riu, sa-ti zic sa speli rochia cu sclipiceli cu mingi de tenis, sa iasa tot din ea da tu ai gasit o solutie mult mai simpla, comoda si frumoasa, is sigura!

anamariame, titile mele is antice si de demult, de-aia nici nu mai raspund la provocari de-astea le am la briu si am plecat de la o marime mica: s-au vergeturat, striat etc... interesu meu e ca au lapte sa dau si la altii, restu nu mai conteaza, ca oricum is stricate rau la frumsete :) zic si io acum... mai vedem cind oi vrea sa fie "ca noi"

pisicooooo, nu ma stirni ca-ti fac "chemare"

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pisigri multumesc!
Nu sunt suparata pe nimeni, cum sa fiu. Dar nici nu vreau sa supar pe nimeni cu starile mele. Va citesc sa vad ce faceti.
Am avut probleme cu laptopul, am avut un virus care, cand conectam la net deschidea zeci de ferestre si ce sa pot scrie? Alex a fost de marti in spital, asa ca abia azi mi-a reinstalat windowsul. Am citit de pe mobil, si tot pe mobil am mai vorbit cu fetele pe messenger.
Eu ma simt uneori atat de coplesita, ca nu stiu ce as putea scrie sa nu molipsesc si pe altii cu starea mea. Ca sincer, nu vreau.
Nu vreau cu acest mesaj sa atrag atentia mea si sa-mi spuneti ca nu-i asa, ca stiu ca voua va pasa de mine si tineti la mine. Dar asa simt eu, ca uneori ma potrivesc in grup ca nuca in perete.
Va pup pe toate!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Neataaaaa . Nu ma intrebati de ce nu am somn duminica la ora asta..ca nici eu nu stiu..asa ca dau o
Scumpica..cred ca n-ai observat ca in mom in care ai lipsit tu s-au scris 3 pagini in 3 zile asa ca...te potrivesti ca nuca intr-un perete de nuci

in rest...tzitzi...vb Chatonelei..vergeturate de numa` numa` lasate la max...daca nu is pline de lapte...pai atunci mai arata cat de cat, burta peste pantaloni, kg in plus nu din sarcina..ca dinainte...vreo 20 asa ca...cum e cu dieta aia? Ma bag si io

ahh..si sa nu uit..dap...ne mai prinde depresia si pe noi dar ies la aer sau la un "belit" ochii prin magazine sau ma mai uit la cate o comedie...ceva ep din Friends...taare bune pt mine de ridicat moralul

pt toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sunt parfumate? ash vrea sa incerc si eu dar nu mai am curaj. am ramas cu 80 de pampersi pe care nu ii pot folosi pt ca se irita probabil de la parfum.

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
ma intreba cineva cum i-a scos sange din vena..asistenta..foarte priceputa, initial a cautat vena..dupa ce a pus garoul..si abia apoi a bagat acul..a fost chestiune de masim 1 minut
rivali..ce concurs?ala de anul trecut?eu am primti anul trecut giarafa in 3 sapt:)
mai..papersul asta premium care..e super..e genul huggies..ala frumos..cu elastic..foarte fina hartia...super;sunt curioasa care va fi pretul in magazine

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'neata fetelor.
Multumim de cafea (1/2 cana capucino cu 1/2 cana lapte - sa ne ajunga mai mult) , tocmai o savurez.

Diana, eu am super noroc cu mama - sta la 10 min de mers pe jos (lejer), si vine in fiecare zi din timpul saptamanii (cam de pe la 9-10 pana la 19-21), iese cu fetele afara (cu ambele sau numai cu cea mare-depinde de situatie), imi calca, imi sterge pe jos, o mai adoarme pe cea mica, etc. La sala merg de la 19.30 - 20.30, (am o sala la 3 blocuri distanta de casa, dar de la 1 aug nu o sa mai fie si nu stiu daca o sa merg la antrenoare acasa - la bloc, sau ma duc la o sala de fitness dimineata sau cand dorm fetele). Mai sta si sotul cu ele cand ajunge devreme acasa (trebuie, ca si el se duce 1 zi pe saptamana la fotbal in sala, iar acum incep si meciurile de fotbal...). Eu ii mai dau san, dar si completare (acum papa din ce in ce mai putin san, cred ca o sa ii dau de 3 ori pe zinumai; dar la inceput cand am fost la sala, ma mulgeam, mai completam cu lapte praf si ii duceam bibe in parc mamei mele). Si eu incerc sa tin dieta Montignac, nu am citit cartea, dar am mai tinut-o dupa spusele unei colege acum 2-3 ani si a da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Diana, eu ma bag la Montignac. Am luat de la un chiosc de ziare o carte cu 100 de retete monti, sa stii ca la fel ca si tine, am uitat mult, desi puteam tine lejer cursuri despre salbit.
Deci, fetele, eu concluzionez ca aveti toate sani superbi , asa ca ma retrag in tristetea mea si nu mai zic la nimeni
In seara asta Eva a fost foarte mofturoasa, nu stiu ce a avut, pana la urma a adormit in bratele mele. Eu ma tot gandesc sa o mut in camera ei, dar trebuie sa ridicam un perete inainte, ca avem un living mare si intr-un capat ii facem ei camera. Problema e ca de ceva vreme am invatat-o cam rau. Papa dupa baita si masaj si adoarme in patul nostru, noi de cele mai multe ori o lasam singura in camera si cand venim la somn, pe la 1-2 dimineata, o mutam in patutul ei. Ziua la pranz tot in patul nostru doarme. Gresesc, nu? Ai vostri cum adorm seara?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

ana maria, pai bine ca ne-ai starnit si pe subiectul titi; stii reclama aia cu : sinceer... dezastru!!!!! cama asa sunt eu: vergeturi, lasate, cel putin seara cand sunt goale de laptic..... ma apuca depresia; dimineata, na', asa pline arata mai binisor, usor mai umgflate, mai maricele... dar searaaaaaa... teroare; eu le aveam maricele, nu foarte, dar acum incearca sa-mi ajunga sub talpi
si ca sa fie tacamul complet de ieri mi s-a infundat un canal de lapte si ma chinuie ca naiba; saracu' mutzu' nu stia de dimineatza ce cauta titi in gurita, evident eu in pozitie 4 labe deasupra lui ca sa masez doar doar iese; trec iar la legume congelate tinute pe tzitzi, si inainte de alaptat saculet cu sare fierbinte, si muls la pompa, cu toate ca nu cred ca e mai buna decat mutzu meu mancacios; si masaj cu ulei cand papa, si pozitie 4 labe, obligatoriu, ca de data asta canalul este pe fata, usor spre lateral... sper sa scap mai usor decat data trecuta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetele! o cafeluta mica cu mult lapte in ziua asta ploioasa de duminica?

Ilinca pupam Sophiphica si sa va petreceti frumos astazi. Si felicitari ai gasit solutia ideala. Si daca tot veni vorba de hainute de botez, fetelor vreau si eu cateva sugestii de magazine de unde pot sa-i iau ceva titi, asa cum ati sfatuit-o si pe Ilinca.Stiu ca nasica trebuie sa cumpere ceva dar pana o imbraca nasica vreau si eu sa vin la biserica cu Gaza mica imbracat mai mumos nu asa de zi cu zi si cine stie daca imi place ceva mult de tot o indrum si pe nasica ca sa nu am probleme dupaia asa ca Ilincuta noastra.

Carla insanatosire grabnica puiului mic. Pupacim mult nasucul mic.

Ayla mami pai daca tu care esti sufletul forumului zici ca te potrivesti ca nuca in perete, noi ce sa zicem cele car aparem din an in pasti si ne trezim sa ne plangem de cate ceva. Hai aici sa te pupacim si sa te imbratisam .

Oli distractie placuta cu fetele! vedeti sa nu stresati baiatul prea tare, ca dupaia se invata si cand o fi mare nu-l mai desprinzi dintre femei .

Ana si eu am problema asta si ma enerveaza de mor ca in vechile sutiene nu mai intra deci ar trebui sa fie mai mari si mai frumoase da ele arata patetic. Dar asta nu e asa de grav pe mine burta ma dispera.

Chato super montajul cu micuta ta metronom, asa ceva as fi vrut si noi sa facem dar pe perioade diferite de varsta sa vedem cum evolueaza. Cine a fost cu ideea tu sau motanul?

Hai sa va zic o faza tare de vre-o 10 min gaza mea studiaza scrisul de pe marginea scaunului de masina, mai stii oi avea un mic geniu care stie deja sa citeasca si eu habar nu aveam.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sunt parfumate? ash vrea sa incerc si eu dar nu mai am curaj. am ramas cu 80 de pampersi pe care nu ii pot folosi pt ca se irita probabil de la parfum.
Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
ma intreba cineva cum i-a scos sange din vena..asistenta..foarte priceputa, initial a cautat vena..dupa ce a pus garoul..si abia apoi a bagat acul..a fost chestiune de masim 1 minut
rivali..ce concurs?ala de anul trecut?eu am primti anul trecut giarafa in 3 sapt:)
mai..papersul asta premium care..e super..e genul huggies..ala frumos..cu elastic..foarte fina hartia...super;sunt curioasa care va fi pretul in magazine

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

mie una mi se pare ca nu put ca cei normali..ia un pachet mic si incerci. oricum..eu inca nu am avzut in magazin

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Giulia Alexandra, Tudor, Teodor-Ioan, baietel de Nilufera!!!

Ada super ca ai asa ajutor si mai ai timp de tine.

Of eu in ultima vreme am numai cosmaruri legate de nunta (ba ca nu vine lumea, ba ca e rochia urata sau rupta, se plictiseste lumea etc ) E normal ?

Apropos, ma puteti ajuta? Trebuie sa le iau cadou de nunta la nasi? Ca eu habar n-am de obiceiuri. Si-asa s-au suparat un pic ca nu i-am scris pe invitatii si nu vreau sa o mai dau in bara.

Va si sa veti o zi vesela (chiar daca e uraaaat afara)!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Diana, eu ma bag la Montignac. Am luat de la un chiosc de ziare o carte cu 100 de retete monti, sa stii ca la fel ca si tine, am uitat mult, desi puteam tine lejer cursuri despre salbit.
Deci, fetele, eu concluzionez ca aveti toate sani superbi , asa ca ma retrag in tristetea mea si nu mai zic la nimeni
In seara asta Eva a fost foarte mofturoasa, nu stiu ce a avut, pana la urma a adormit in bratele mele. Eu ma tot gandesc sa o mut in camera ei, dar trebuie sa ridicam un perete inainte, ca avem un living mare si intr-un capat ii facem ei camera. Problema e ca de ceva vreme am invatat-o cam rau. Papa dupa baita si masaj si adoarme in patul nostru, noi de cele mai multe ori o lasam singura in camera si cand venim la somn, pe la 1-2 dimineata, o mutam in patutul ei. Ziua la pranz tot in patul nostru doarme. Gresesc, nu? Ai vostri cum adorm seara?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

ana maria, pai bine ca ne-ai starnit si pe subiectul titi; stii reclama aia cu : sinceer... dezastru!!!!! cama asa sunt eu: vergeturi, lasate, cel putin seara cand sunt goale de laptic..... ma apuca depresia; dimineata, na', asa pline arata mai binisor, usor mai umgflate, mai maricele... dar searaaaaaa... teroare; eu le aveam maricele, nu foarte, dar acum incearca sa-mi ajunga sub talpi
si ca sa fie tacamul complet de ieri mi s-a infundat un canal de lapte si ma chinuie ca naiba; saracu' mutzu' nu stia de dimineatza ce cauta titi in gurita, evident eu in pozitie 4 labe deasupra lui ca sa masez doar doar iese; trec iar la legume congelate tinute pe tzitzi, si inainte de alaptat saculet cu sare fierbinte, si muls la pompa, cu toate ca nu cred ca e mai buna decat mutzu meu mancacios; si masaj cu ulei cand papa, si pozitie 4 labe, obligatoriu, ca de data asta canalul este pe fata, usor spre lateral... sper sa scap mai usor decat data trecuta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Dyana o sa treaca repede. Te inteleg cum e, caci am avut si eu si tare oribil a mai fost. Bine ca nu faci febra.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Noi le-am luat cadou nasilor la cununie.

Tzitzi rusinoase cu nasu-n pamint; putine vergeturi ca nu am prea facut nici in sarcina

Chatonel, venim da la anu. Anul asta nu cred ca sint sanse...da' musai ne intilnim. Cu Finlandia si palinca de Bistrita

Ilinca, distractie placuta!

Fetele...ati reusit ceva lista cu hainute?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput