SUPERDIETA***RELOADED*****cap2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nocom te duci la pagina unde ai tu tickerul si dai click acolo. O sa iti apara o chestie cu enter your code pin. Zici pinul si sub e ceva cu edit/update style si intri. O sa iti zica ceva de data, kg. initiale si greutatea de acum. Scrii dai next dupa ce termini si gata. Ai tickerul la zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

pai mai iulix eu tocmai asta nu stiu!! Cum sa ajung pa pagina la care am eu tickerul!!!

restul stiu... dra pana acolo....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna,

Eu stagnez la 70 kg (de fapt am pus un kg si ceva inapoi si l-am dat jos)
Probabil pentru ca am calcat pe bec acum 2 weekenduri insa a fost ziua mea si am spus ca...o viata am
Prin urmare am prelungit faza 2 cu o saptamana, cred ca imi inventez propria dieta
de saptamana asta am intrat in faza 3 si sunt curioasa daca o sa mai reusesc sa dau jos ceva

Bafta multa la slabit

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Nocom am incercat sa intru pe paginile unde ai tu tickerul si nu am putut sa il modific. Eu zic sa intri iar pe www.tickerfactory.com si vezi acolo ce iti cere. Eu de maine o sa plec in vacanta si nu o sa mai apar o vreme( sper sa nu ma ingras la loc, ca ar fi o tragedie). Va si pana ne mai auzim va doresc sa dati cat mai multe kg. jos si sa aveti cat mai multe !!
Mamidestefan unde esti??? Ce mai fac puiutii?

Mergi la inceput

Paula-Laura acum am citit ce ai scris tu si am vazut ca bb e balanta si e nascut in aceasi zi si luna cu mine... Asa ca iti urez sa iti traiasca , sa te bucuri de el si sa fie sanatos, voios si la punga gros. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Nocom am incercat sa intru pe paginile unde ai tu tickerul si nu am putut sa il modific. Eu zic sa intri iar pe www.tickerfactory.com si vezi acolo ce iti cere. Eu de maine o sa plec in vacanta si nu o sa mai apar o vreme( sper sa nu ma ingras la loc, ca ar fi o tragedie). Va si pana ne mai auzim va doresc sa dati cat mai multe kg. jos si sa aveti cat mai multe !!
Mamidestefan unde esti??? Ce mai fac puiutii?

sunt aici..."in umbra"..cu ochii pe voi ...si pe copii mei "cu febra"..
ei bine..Stefan e spre bine..a ramas doar tusea cam urita..iar Izabella..e in plin puseu de febre..sper sa treaca odata..desi pina la urma se pare ca virusul asta l-a "atins" si pe tati.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

eu sunt cu "rusii" pe cap..asa ca nu mai sunt prietena cu cintarul...dar miine voi incerca totusi un raport...sper sa vina toata lumea miine la raport..mai ales cele care absenteaza de ceva timp.

si inca ceva ..fetelor ...mai usor cu pepenii..ca va "sabotati" SUPERDIETA..pepenii au o concentratie foarte mare de zaharuri..asa ca sunt alimente interzise...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mamidestefan, ma gandeam eu ca e ceva in neregula cu pepenele ala, asha ca nu am mancat. pe vara asta am gustat si poate o sa mai gust ceva, daca oi crapa de pofta

vad ca deja pofte nu prea mai am, m-am obisnuit a manca doar ce e permis, iar interzise doar la ocazii speciale si nu f mult cantitativ.
continui sa slabesc si parca s-a accelerat ritmul

sunt bucuroasa ca am trecut de pragul (mai mult psihologic) de 85 de kg si acum astept cu mai mare nerabdare topirea kilogramelor!

o sa ma apuc sa citesc mai cu atentie topicul trecut, cand at tinut prima data, cred ca voi face rost de informatii pretioase!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bravo, Paula!
tu cand ai zi de raport?
hai ca maine va astept!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

La mine e blocaj total la 69.7kg

abia astept sa plece odata rusii astia uriciosi

Mergi la inceput