Calendarul gradinarului vesel :- ) 9
Raspunsuri - Pagina 37
simali spune:
Nici io n-am plecat in Tenerife da'suna fain!
Legat de cat ocupa constructa asta este si marea mea ingrijorare. Dar am vazut totusi (spionand alte constructii) ca muncitorii au prostu obicei de se intinde pe cat le dai. Am vazut cum faceau case si in 200 de m si cum se intindeau ca pecinginea si in 3500m. DEci eu as cam vrea sa-i separ pe 500 de m. Sa vedem daca-mi iese.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
simali spune:
Am fost sa-mi vad gradina si am descoperit ca micile tuia au fost afectate de caderile masive de zapada. Tufele trebuiesc scuturate iarna de zapada si eu nefiind acolo n-am facut nimic.
Sunt de asemeni ingrijorata de trandafiri. Ma intreb cati dintre ei au fost soiuri care sa reziste sub -15 grade? La noi au fost -18 grade ieri.
Asta-i ceva ce ma dispera pe mine la magazinele de plante din Romania. Toti (inclusiv revistele de specialitate cum ar fi Gradina mea) iti arata poze frumoase cu plante de fel si chip dar niciunii nu-ti spun clar pana la ce temperatura rezista in gradina. Am auzit la un magazin de plante chiar gogorite de tipul "sigur ca merge Rhododendronul acesta in gradina. Mai ales ca la noi nu mai sunt iernile de alta data". Era o specie pe care am gasit-o rezistenta pana la -10 grade intr-un catalog de plante dar pe care ei o recomandau calduros gradinareselor credule. Costa cam 100 de lei bucata si am vazut doamne cumparand cate 3-4 bucati odata. Cati bani trebuie sa mai aruncam pe apa sambetei pana cand sa intervina protectia consumatorului sa specifice clar pe etichete temperatura de inghet?
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
alintaroma spune:
Afara a nins astazi, am omat proaspat de 3 inch si pe linga trotuar au aparut 3 musuroaie de cirtite . Ce sa fac oare? cel mai probabil trebuie sa astept pina in primavara sa ma lupt cu ele sau sa sper ca se vor muta la vecini pina atunci .
Voi ce parere aveti? Help!!!
daniela_b spune:
Vreti sa ne (re)vedem la capitolul 10?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147817
Simali si Alintaroma, am copiat acolo postarile voastre.
“If you have to say you are, you aren’t” –Margaret Thatcher