Vile Eforie Sud

Vile Eforie Sud | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna

imi poate recomanda cineva o vila curata in apropierea plajei in aceasta statiune? Eu am facut rezervare la vila simona, insa fara sa am detalii de la cineva care a fost acolo.
merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

e al treilea an cand merg acolo.
E curat in comparatie cu altele.
e spatioasa in comparatie cu altele.
Dezavantaj are multe camere = multi turisti. Dar nu m-am calcat cu nimeni pe picioare si nici pe nervi.
E aproape de plaja.
Eu zic ca merita, doar merg de trei ani acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

aaa, ce bine ca imi poti spune detalii
- cati metri sunt pana la plaja?
- bucataria e la subsol am inteles, e departe de camere, are aragazuri?
-frigiderul din camera e simplu sau si cu cuva de inghetat?

merci tare mult

Mergi la inceput

Daca sti unde e parcul de distractii pentru copii (tiribombele) la 50 de metri pe partea cealalta a drumului. Mers cu copilul in ritmul lui, de melc, 10 minute de plaja.
Bucatarie e cam demisol. Are farfurii, cratiti, tacamuri, ceva zahar, ulei, sare. 2 aragazuri, lazi frigorifice, frigidere. Parca vreo 5 mese cu cateva scaune. Masa se poate servi si in fata vilei unde sunt mese cu umbrelute.
Frigiderul din camera e din acela mic cu congelator.
are parcare in curte!!!!
Personalul destul de amabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

inteleg, pai atunci pare ok.

ma bucur sa aud ca e si parc de distractii aproape. Distanta de plaja nu e chiar mare, eu insa in visurile mele speram sa cobor direct in nisipul plajei din vila/hotel:P...deh, vrabia, de la campie, asa viseaza

ma si vad carabanind mancarile de la demisol la etajul cat o fi unde ne-o caza, ca nu ii vad pe aia micii venind in sala de mese la demisol

nu ne-a spus exact unde ne cazeaza, am sunat, vorbit, ne-a notat, dar n-a vrut sa ii platim nici un avans.....oare de ce? nici voua nu va cere bani avans?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi am facut rezervare la 2 Mai si la fel, nu ne-a cerut avans (poate asa se practica :))
Doar sa mai sunam cu o saptamana inainte sa confirmam

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Si noi mergem peste o luna si ma gandeam sa-mi gasesc cazarea de acuma, dar sincer nu vreau sa dau mai mult de 80 de lei pe camera pentru ca o sa stam doar 4 nopti si probabil doar vom dormi in camera. Singurul must have ar fi baia pe care o prefer la camera si nu undeva pe hol.
Daca ma poate cineva ajuta.
Multumesc.

Mergi la inceput

nu cer banii in avans, ci la cazare.
Cred ca mai usor e sa dai copiilor sa manance in curte unde sunt mese cu umbrelute+ alti copii+ceva care sa le atraga atentia ca sa deschida gura ...depinde ce varsta au.
pentru mine a reprezentat locul cel mai convenabil dupa multe incercari la alte vile in statiune.
Nu ii fac reclama pentru ca sunt convinsa ca sunt si chestii care nu vor conveni ...
Dar plec in concediu si imi impun sa nu fiu ANSV sau ordinul arhitectilor.
Una peste alta cred ca merita sa incerci.
BTW in ce perioada mergeti? eu la inceputul lui august.

Mergi la inceput

celi_bia, noi am gasit la 2 Mai cazare (asa am decis anul acesta, sa mergem acolo) si incepand cu 15 august cazarea este 80 RON camera dubla si 90 RON camera tripla.

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Ingrid multumesc
Uite chiar in seara asta am rezolvat-o si noi. Vom sta pana la urma la Constanta intr-un apartament cu 3 camere, 2 bai si bucatarie utilata. Avand īn vedere ca noi suntem 5 apartamentul acesta ni s-a parut cea mai buna solutie. Vom plati 200 de lei pe zi, ceea ce vine 40 de lei pe pers/zi (jumate fata de statiune)
Este adevarat ca nu vom sta in sta#539;tune, dar avand masina (pentru care avem loc de parcare inclus īn pret) putem merge in ce statiune dorim, daca vrem alta īn fiecare zi. Īn plus proprietarul ne-a permis sa nu mai platim nimic pe ziua in care plecam pentru ca i-am zis ca plecam imediat dupa ce ne trezim (dar poate altii mai avizi dupa bani ne-ar fi cerut ceva in plus).
Acum nu sper decat sa arate si la fata locului ca in poze

Mergi la inceput

Eforie Sud a fost statiunea copilariei mele, ca sa zic asa. An de an mergeam cu parintii si cu sora mea mai mica. Stateam in gazda... conditii ca vai de mama lor
Noua ne placea, deh, eram copiii - si acum imi aduc aminte cu placere de vacantele noastre. Singurul lucru care nu mi-a placut erau scarile acelea multe multe.... dimineata le coborai usor, dar cand te intorceai de pe plaja si trebuia sa urci, nu-ti mai trebuia nimic

Concediu placut la toata lumea !

Ingrid si Cristi

Mergi la inceput