*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*
Raspunsuri - Pagina 17
anca_27 spune:
Ieeeee, incep mergatoriiiii!
Ieri ma gandeam de ce e atata liniste pe-aici.... pai daca nu se mai intampla nimic nou, de diversificare deja stim de toate, de dinti la fel, de taras-grabis-marche arriere iar stim
ce atotstiutoare suntem, de-acu incepe mersul 
Mav, sa va fie de bine distractia, si pt gest, jos palaria!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor - mai e doar azi! 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Amalia spune:
Neata fetelor!
Mav super distractie ai avut acolo pe plaja!
Pupici!
Ginye ce putin mai e! Inca putin si mai treceti un hop. Pup dulce o mamicuta draga!

Babyzapi felicitari pentru primii pasi!
Bravo, o ia puiutul incet-incet din loc.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ducky spune:
si noi vrem in lisuta cu Elena Maria, galusca noastra nascuta in 22 decembrie 2008, la 38 de saptamani fix, 3550 g si 52 cm, nota 9
Multumim
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
manumanu spune:
Bravo, Iza, pupam Rafaelu'!
Citeam mai demult ca aveai indoieli privind numele lui. Este un nume superb, plin de semnificatii: numele arhanghelului Raphael, care semnifica "vindecatorul divin" sau "Dumnezeu vindeca"! Si ce vindeca sufletele noastre mai bine decat un copil minunat? Pup mamica dulce.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
mav spune:
neatza!!!!!!!
bravooooo, raphael!!!!!!!!! isa, vreau sa vad poze si filmulet cu mergaretul!!!! asa ceva nu se rateaza!!!!!!!!!
anca, gestul a fost benevol si cu toata dragostea, insa nu e prima actiune de acest gen, la noi la cta. suntem un grup mare si foarte frumos, de mamici sufletiste! mi-a lipsit tare-tare dandusa
... caci are puiutii bolnaviori....
....nu am scris ce-am facut pt a ma lauda (departeeeee de mine!), ci pt a le sugera fetelor de la bucuresti (majoritatea).... ca ar putea face un gest la fel de frumos, avand in vedere ca se apropie operatia lui stefanut, de ex.... pt ca sunt convinsa ca fiecare mamica de cozonacel este alaturi de flory (ginye) si stefanut si ar fi minunat daca le-am arata sustinerea si dragostea noastra si in acest mod. e foarte simplu si frumos (+intalnirea f placuta)!
am multe sa va scriu, dar tre' sa bucataresc... azi sunt iar singurica cu baieteii si tre' sa ma organizez mai cu bagare de seama
.....
Mami Fericita Non-Stop
perlute
Ramo2007 spune:
Mav, La multi ani pt. ieri!Sa fii sanatoasa, iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele alaturi de cei dragi tie!
Babyzapi, yupiii...felicitari pt. primii pasi ai lui Raphael!
Am sunat astazi sa fac programare pt. luna august, sa repetam vaccinul pt TBC.Noi pe 21 august plecam in concediu si as fi vrut sa-l fac inainte, dar nu se fac IDR-uri decat martea si vineri vaccinul...si noi plecam vineri, asa ca il amanam pt. cand ne intoarcem.
Am incercat s-o pun pe Sara sa merga deabusilea si n-am avut niciun rezultat...nu vrea sa ridice funduletul grasan...o las in pace, n-o mai stresez.
Maine as vrea sa-i fac ardei umplut, sper sa am succes.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
nebunica-zapacica spune:
Amalia, Oceanborn, Olivia 
Isa felicitari pentru primii pasi 
Noi dam de baut, doar avem 8 lunite azi
si ii uram si tizului Victor de Carmendu
si de asemenea
cozonaceilor nascuti in zi de 15 Ana de Monicus, Andra Sara Otilia de Isaelena si Andrei George de Caterinas sa fiti sanatosi, puiuti, si sa va bucurati parintii in fiecare zi
O zi frumoasa tuturor!!!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
manumanu spune:
La multi ani pentru ieri, mav!
LA multe lunite si ani bebeilor nascuti pe 15! Un pupic special pentru Victor de Carmendu!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
elilov3 spune:
feteeeeeeee
de baut la toata lumea 

am luat permisulllllllllll 
![]()
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski