Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

In alta ordine de idei:
Si io la capitolul chef de stau cam prost... dar si cand e ...e ! ce sa mai... imi aduc aminte mereu de Irina cu barcile cand am si io momente din astea....

Votat licuricii de pe helpnet zi de zi!
Bebelusi chiar pe unde umbli?
Am vazut o multime de licurici superbi..care mai de care!
Azi nu am facut nik ,am stat numai cu ochii in comp.Iar acum ca am reusit sa-l adorm pe David mai postez si io .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dark Fabian a mai avut o perioada de asta cand avea noptile vraiste si vad ca acum o are iar. Asa ca prima parte doarme bine la el in patut singur in camera fara probleme dar dupa masa de la 3-4 trebuie sa il iau cu mine. O perioada l-am luat la noi in pat, acum ca sa nu se chinuie si tati dorm cu el pana dimineata in patul de la el din camera. In perioadele bune doarme fara probleme pana dimineata la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Dark, eu, in locul tau, l-as pune ziua sa doarma in patutul din camera lui, ca dc stai sa te gandesti el ziua doarme cu tine langa el, adica bouncer-ul e langa tine sau tu esti langa el , intelegi ceva?
Primul somn noaptea il doarme singur ca e frant dupa o zi grea , da' pe urma o vrea pe mami.
Pe termen lung e naspa, cred, sa doarma cu voi, in camera; in pat si mai rau.
Ziua, intro prima faza l-as muta adormit din bouncer in patutul lui din camera lui (tb sa precizez ca dc aveti atatea patuturi ) si pe urma l-as adormi acolo, ca sa priceapa ca acolo se doarme si pe urma as incepe si seara chestia asta (dupa ce ii trece faza asta cu sculatu' des).

zic si eu, tu faci cum simti .

fiu-miu se jeleste, zice "uoa, uoa, uoa" cu gura larg deschisa , intruna zice asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ca venii vorba de somn cu bebe,in prima noapte aici,Ana a dormit cu mine in pat,nici chip sa doar iun patutul ala nou care era pt ea,urla de mama focului cand o puneam in el.aseara nu a avut nimic,poata s-a obisnuit,dar dimineata de la 6-9 o iau langa mine.mie imi place sa ii vad mocusoara cand se trezeste si zambetul ei e primul lucru care il vad dimineata si...ma topesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ciufik, am pricipit si foarte-ti multumesc ... uite ca asta nu mi-a trecut prin cap... faza ca si cand nanaie in bouncer eu tot acolo langa el sunt! Pai ma si apuc sa-i pregatesc patutul (ca am niste bulendre pe acolo)iar la urmatorul nani de zi o sa incerc sa-l pun acolo sa doarma. Sa vedem cum o fi.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark,are dreptate ciuflik,eu cu Ana am inceput sa o pun in pata sa adoarma singura seara,in fiecare seara dupa baie,ii iau toate jucariile,inchid lumina,dau drumul doar la mobil si merg sa imi fac treaba,ea vede (cred) ca nu are ce face si incepe sa maraie,merg la ea,ii dau suzi si ii spun ca e timpul sa adoarma sa faca nani. normal ca trebuie sa planga un pic,max20 de seunde,vede ca nu o ridic,din plans se face marit si se intoarce pe-o parte. ii pun mana pe frunte si o mangai pe spate si adoarme singurica la ea in patut. i-am afcut obicei asa cu somnul de seara,acum fac la fel cu cel de zi. e mai greu,pt noi cel putin.
pupici la mister

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, cum spuneam, desi nu ma baga nimeni in seama, si Ilinca face noaptea la fel ca Lachlan. Ziua insa adoarme singura in patutul ei, fara ca eu sa fiu langa ea. Cred totusi ca la noi e de la caldura. Avem 29 grade in camera.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Lisa, mersic de sfaturi bune! O sa incercam chiar de azi sa-l punem pe boier la el in pat.

Andre_ea... deci "compatimim" impreuna cu bebei la care le place sa doarma cu mami lor in pat. Da' 29 de grade e tare mult! La noi si cand au fost caldurile alea mari (pentru Scotia) nu au depasit 27 de grade in casa si simteam ca ma topesc, ma sufoc, duhul mi-l dau ca m-am mutat in Sahara la camile. Din pacate, la noi nu asta e cauza... noi avem de cateva zile 21-22 de grade... ca de obicei.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Mey, cum spuneam, desi nu ma baga nimeni in seama, si Ilinca face noaptea la fel ca Lachlan. Ziua insa adoarme singura in patutul ei, fara ca eu sa fiu langa ea. Cred totusi ca la noi e de la caldura. Avem 29 grade in camera.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

hai, bey, ca te bag io
da' tu zisesi ca dormi singura in pat, deci aveti loc si nu m-am gandit ca e urgent
dc urla copilu' cand il pui in patut, io nu vad alta solutie decat sa il iei cu tine in pat si toata lumea sa fie fericita si sa speri ca vor veni vremuri mai bune.
unde mai vad si eu poze noi cu ilinca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
unde mai vad si eu poze noi cu ilinca?

Pe hardul extern unde le-a pus barbata-miu si io habar nu am cum sa le accesez.
Poate ne vedem live, da' nu week-endul asta ca mergem la tara sa lasam plodu' mare ca sa ne diversificam in liniste.

E mult 29 grade, da' acum chiar nu am cum sa le scad.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput