Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Doamne ca simpatici mai sunt bebeleii nostri, cum stau ei in funduletz...

Sabinutza scumpa

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Si noi si noi pupam Razvanel scumpicel

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina, am vazut filmulete cu Sabinuta dulce Ce bine sta in fundulet!
PS Avem si noi body la fel, de la Miniblu, nu?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BEE ti-am trimis PM

ALINA 1976 ai o fetita scumpa foc ,... sta f bine in fundulet ... de cand a inceput???

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Naty, Cami . Stam in fundulet de la 6 luni asa mai mult fara sprijin. Naty, da, body-urile sunt de la Miniblue ...dragute nu?

Naty, pup Nadiutza bolnavioara...ufff . Sper sa-i treaca pana plecati la mare si tine-o pe Ioana mai departe de ea. Pana la urma plecati cu totii...o luati si pe Nadia?
Eu nu cred ca o sa o iau pe Sabinutza...dar parca vad ca o sa plang dupa ea...dar vreau si eu cateva zile mai linistite sa simt si eu ca e concediu.

Ileana, chiar ca nu te-am mai vazut de mult...de ce nu ai mai intrat?
Secretul trecerii la biberon este unul singur: perseverenta! Trebuie sa incerci mereu si mereu si sa il dai cand ii e foame...schimba mai multe tipuri de tetine si vezi care ii place. Se pare ca cele mai apropiate de sfarc sunt cele de la Nuk tesite pe o parte (Bee parca zicea...). Noi de exemplu ne intelegem foarte bine cu Avent.
Succes!

Crisspy, ce baiat mare ai! de acum gata, incep acrobatiile . Maine poimaine il gasesti in fundulet in pat.
Nu o sa uit niciodata imaginea pe care am avut-o cand am intrat la Ana in camera (ea avea cam 7 luni) si m-am socat pt ca era in fundulet (era dimineata si eu ma duceam la ea sa-i dau sa pape si iti dai seama ca ma asteptam sa o vad intinsa in pat). In schimb ea ma astepta zambareata in fundulet. Acum incep o groaza de momente unice si frumoase si care nu se mai intorc niciodata. Sa le traiesti din plin!!

Cami, offf imi pare asa rau ca ti-a vomat fata :-(((. Poate nu i-a placut prea mult ce i-ai dat...nu cred ca e de la nr. de lingurite. Ca 5 lingurite nu inseamna prea mult. Ti-a dat ea semne ca nu mai vrea si ai insistat tu? Oricum maine da-i altceva, nu-i mai da tot ce i-ai dat azi. Bafta!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Dark, Mister este dulceeee!!! Pupici multi de la Sabinutza.....pupici prietenesti ca nu vrem sa-l suparam pe Andu

Oanaq, sa stii ca si eu m-am gandit sa schimb si sa iau toate produsele de curatat si detergent si servetele bio. Dar cand am facut un calcul la cate folosesc pe luna si cat m-ar costa...m-am . Deocamdata m-am limitat la gel de dus pt Sabina si pasta de dinti pt Ana pe care le-am luat bio. Incet incet o sa incerc sa schimb si eu dar ma gandesc sa vad ce e cel mai important...

Oxigen, imi pare rau de iubita Maria . Imi dau seama ce greu trebuie sa-i fie si sa-ti fie. O sa va chinuiti putin dar ce e bine este ca se va rezolva pana la urma...bine ca nu e ceva ireversibil. Eu stiu pe cineva cu aceeasi problema care acum are 8 ani si este bine merci. Deci capul sus si optimism ca o sa treaca. Ea sa se faca mare.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

intram si noi rapid,m-am intos si eu de la manichiura/pedichiura,ma simt mai curata,ce bine e cu mama acasa
mai fetelor,pai noi avem cei mai frumosi licurici.vazut pozici cu bebeii...superbi
vazut umblareata de Alina,manca-o-ar mama pe ea,dulcica!

si noi stam in 4 labe si umblam lejer prin pat dintr-o parte pe alta.imediat schimb terenul de joaca pe jos. Ana vrajeste pe toata lumea,e minunata cat de mult iubeste atentia si cat de bine se comporta cu lume necunoscuta
fetele din Cluj,pe cand intalneala??

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Andrei a adormit pe la 1.Am stins lumina si l-am lasat intre noi si la un mom dat nani.Apoi l-am mutat.Da la 2 juma s-a trezitMi-e somn...Radu nu poa sa-i dea tzitzi lui Ochila ce ciuda imi e...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Auzi? Da matale cat planifici sa-i mai dai tzatza? pana la 6 luni sau si mai mult? oricum se vor rari mesele de tzatza. Ochila inca cere noaptea san??

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Anamaria de BillyBilly, Tudor de Daiopri

Multumim frumos pentru aprecierile la pozici

Azi am fost ca de obicei la Buggyfit... noroc ca am ajuns acasa inainte sa ne prinda ploaia. In ceea ce priveste Za Big D raportam juma' de borcanel de banana cu piersica si orez de dimineata + ce a mai ramas din cel cu mar si para de ieri+laptic, iar la pranz juma' de borcanel de dovlecel cu pui si orez + terminat cel cu piersica si banana+ laptic. Tare ne-a placut ... mai ales banana cu piesica. Plescaia jupanul de fericit!

Koruccia, felicitari de week-end fain! Euzic ca si la Catarina sunt "pe iesite" dintisorii!

Crisspy, bebe miscaret si plimbaret! Azi maine o sa o ia la plimbare prin casa

Alina, SUPERBA Sabina!

Naty, sunt unii copilasi care nu-s mari amatori de stat in fund... ar vrea direct in picioare. Sanatosi sa fie ca fiecare creste in ritmul lui

Cami, cum mai e Alina? Hai ca incet-incet o sa inceapa sa se vada si progresele in diversificare...si la noi tot asa a fost si acum papa bebe mai bine!

IleanaCosanzeana, bine ai revenit! Asa-i, se pare ca la varsta asta astia mici au o "placere ascunsa" in a se trezi de cateva ori peste noapte...sunt si dincutii, si trecerea la diversificare... Inca nu am descoperit o metoda de a-l face pe bebe sa doarma toata noaptea... eu m-as multumi sa revina la vechiul obicei de a se trezi o singura data.Ma gandesc ca timpul le va rezolva pe toate...si citesc cu interes ce mai zic fetele, ce sfaturi se dau...

Daiopri Bine ai venit la clubu' de mame cu bebei insomniaci! Ce sa facem, "ata ete" Felicitari pentru dintisor! Noi pentru ochisor am dat cu Genticin picaturi, si s-a rezolvat in cateva zile. Frumos si senin la noi nu e tot mereu (mi-ar place mie!) da' incercam sa ne pastram tot timpul simtul umorului, sa vedem partile bune si sa ne bucuram de ele. pisoiul, motanul si parintii pisicesti

Irina, rau imi pare ca iar ati avut noapte semi-alba. O sa vina vremuri mai bune pana la urma

Oanaq, bafta mare la diversificare. Toata chestia e "trial and error" si ...perseverenta. Vorba lu' cumnata-mea... nu vedem scolari cu biberoane... deci invata ei sa pape pana la urma...desi muuult mai comod e lapticul. Distractie faina in excursii si la mai multe iesiri la lac

Oxigen, sa stii ca nici Mister nu a luat mult in greutate in ultima vreme, eu m-am ingrijorat dar Bernie, health visitor-ul meu mi-a zis ca e normal la varsta asta. Mariuca jucausa si-i uram multa sanatate, sa treaca problemutele ei toate. In nici un caz premergator daca are probleme la solduri (aici premergatorul nu prea e in general recomandat nici la copilasii care sunt OK cu piciorusele).

Cristi, ce baiat mare ai ! Mister e cel putin cu un kil mai "lejer"!

Lisa, sa-ti fie de bine "pamperingul" Si io vreau...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Irina ,din cate stiu eu dupa 6 luni nu trebuie sa pape noaptea./ ai incercat sa ii scoti masa de noapte?
Ana se trezeste sa pape ,da' la 5 dimineata,eee n-am ce comenta ca o culc la 21.

e vreo problema la varsta asta ca doarme mai mult pe partea dreapta???

Mergi la inceput

dark,io pe mama nu o dau
lasa ca vii si tu la rasfat!

Mergi la inceput