Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

@philip, cris: mersi de raspunsuri! Dupa ce mi-ati scris voi iar mi s-au facut sanii bidonase (o zi a supt asta mica tot la o ora jumatate - doua)

@carla: felicitari pentru "grasunica". Ma simt si eu mai bine acum ca mi se parea ca a mea pusese prea mult intr-un timp prea scurt.

@clody: de-abia astept sa vad poze cu bebe!!!

@relusha: eu daca vad ca adoarme si nu merge nimic (frecat pe urechiusa, tras de manuta, stimulat talpita), o ridic sa scoata gazele si daca tot nu merge ii schimb pampers-ul si asa se trezeste intr-un final.

@maria: chiar ma intrebam de ce nu mai scrii, dar vad ca-ti merge bine

Despre vergeturi ... am si eu si nu stiu cum sa fac sa treaca (macar sa se amelioreze)

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Doamne ce ploua la noi; parca uita sa mai stea....

Noi am scapat cred de kk apos si fffff des; daca ridica un pic picioarele facea kk imediat sau daca se scancea un pic, imediat; mi-a zis dr sa fac mucilagiu de orez cu smecta si un varf de cutit de calciu carbonic si sa-i dau 6-7 lingurite pe zi, sa fie mai concentrat. Prima data i-am dat in loc de o masa; s-a reglat numai ca nu prea mai face.Ieri a facut o singura!!!!!!!!!!!! data, e normal?Acum cand ii schimb pampersul si vad doar pipi parca nu-mi vine a crede, ea care facea NON-STOP.Luni ducem si kk la analize sa fim linistite;Numai ca acum o doare burtica si e maraita, ce sa fac? sa-i mai dau in continuare mucilagiul? dr a zis ca da, dar mie mi se pare ca se chinuie acum sa faca kk si plange

In legatura cu vergeturile, ohoooo ce am mai facut si eu pe burta, desi m-am dat in sarcina constant cu cate ceva.Acum ma dau cu un ulei care mi se pare ffff bun pentru asa ceva - Eucerin.

Carla, felicitari pentru greutate, si a mea in prima luna a luat 1,500 g si doar de la san

Azi-noapte a dormit non stop de la 1.30 pana dimineata la 8.30 fara sa se trezeasca nici sa manance; o fi normal? si apoi a papat si abia la 11 s-a trezit

Are zile cand e mofturici, plange asa din senin, deja am inceput sa-i deosebesc plansul de foame de cel de alint sau de durere; e o nervoasa, maraie cand nu-i convine ceva pana cand se face cum vrea ea;am noroc de soacra ca sta la mine si ma ajuta f mult

plange.....revin sa fac adaugiri la filmulet

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Am pus si noi in sfarsit niste poze la semnatura

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Laurraa, am adugat si eu o poza de-a Andreei, cand ai timp sa ne adaugi in album. Multumesc

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

fetelor, bebeii vostri nu au respiratie "dezordonata"? a mea are momente cand parca pentru cateva secunde nu respira si apoi o ia in ritm alert;

intru acum la modificari in filmulet, caci am reusit sa mai descarc niste poze cu Maya si la sfarsitul albumului sunt fff putine si de la botez; eu le astept inca de la prelucrat de la baiatul care s-a ocupat cu asa ceva
http://picasaweb.google.com/laurraa14/Maya4567Sapt?feat=directlink

nu am descris fiecare poza, sunt din saptamana 4 pana in saptamana 8, insa uitati si voi cum sta ea cand ii scot aerul http://picasaweb.google.com/lh/photo/V03YpqKPWoRlFihkS0ZBpA?feat=directlink, adoarme tun;

iar aici ne tinem capusorul deja http://picasaweb.google.com/lh/photo/kiz0yJzmJQWPlhiw8-hfLA?feat=directlink

pupici revin

Maya Teodora *** Maya 2 ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

gata modificarile

fetele voi va luati cartile cu povesti pentru copii care apar la adevarul in fiecare luni? Sunt superbe; maine este Cenusareasa.Nu le am pe toate dar mi-a promis cineva ca imi face rost; sunt 12 in colectie si au fiecare in jur de 60 si ceva de pagini.Foarte faine

Am voie sa mananc mancarica de varza oare? varza cruda nu am mancat, dar acum mi-e pofta de o mancarica de varza cu costita

Ce interesanta este comunicarea cu bebe cand alaptezi...eu daca plec in oras si o las acasa cu soacra cand ma inteapa sanii stiu ca trebuie sa se trezeasca si sa pape; exact ca un ceas.Si intotdeauna cand ii dau sa pape, din sanul celalalt curge foarte mult (apropo, mi-a placut expresia Sabinei :"celalalt san plange"); voua va curg sanii mult noaptea? Eu schimb 2-3 tricouri

Maya Teodora *** Maya 2 ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Laura multumim pt pozele puse in album. Legat de sani si eu am aceeasi problema, curg in disperare, cu toate ca port mereu tampoane pt sani, noaptea tot fac totul numai lapte si hainele mele si lenjeria de pat. Ma schimb intr-o si de 4-5 ori de haine.
Eu am o alta intrebare la voi, copii vostrii stau cu capul pe spate, al meu sta cu el numai intr-o parte, am tot incercat sa-l pun cu el pe spate dar nu vrea, iar daca am incercat sa i-l tin cu perna speciala de fixare plange de rupe pamantul.Nu vreau totusi sa am un copil cu capul tuguiat, voi cum faceti?

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

fetelor, bebeii vostri nu au respiratie "dezordonata"? a mea are momente cand parca pentru cateva secunde nu respira si apoi o ia in ritm alert;

exact asa face si sebastian..pediatra a spus sa nu imi fac griji..cica e normal

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ganesha eu zic ca mai bine suporti un pic de plans si insisti decat sa i se turteasca capul. Vb din experienta. Alex numai pe dreapta statea, cum ii intorceam capul facea scandal, si uite asa ne-am ales cu capul turtit. Pediatrul a zis ca e ok ca-si revine dar vreau sa-ti spun ca si acum inca se mai turteste. Sincer nu cred ca-si mai revine vreodata. Cu Mara am schimbat placa din spital ca aveam deja experienta. Asa ca ea doarme acum pe ambele parti si chiar si pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Clody
Relusha Karo a dormit pana la 1 an cu sanul in gura, eu am fost suzeta. cum plecam, urla; dar am lasat-o si a trecut
Kiralina, sa-ti traiasca! Eszter adoarme fie la san, mananca si o mai tin sus cam 10 min, fie in brate la bunica-su unde petrece mult timp. Ii place mult sa stea in scaunul de masina, in scoica, si de 2 ori pur si simplu a adormit singura in el.
Ganesha io...mi-am culcat fetele pe perna (o perna moale, nu foarte inalta) pe o parte. Niciuneia nu i-a placut pe spate, stand dreapta; oricum ei in burta stau ghemuiti, iar in brate sau in wrap la fel, asa ca io una nu le-am pus drepte.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput