Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Doar ce am venit de la dr si raportam si noi mandre o crestere intr-o luna de 1 kg... aveam 2900la nastere, 2800 la iesirea din spital si acum avem 3800 g
Carla ... ce imi place de voi... poate cand veniti prin C-ta...vorbim si cu Cris si ne intalnim cu printesele.
Va pupicesc pe toate
Ramona ,mami fericita de printesa Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#

Felicitari, minunat!!!

Noi doar tranzitam Constanta in drum spre 2 Mai, eu nu prea cunosc orasul si nu-mi place traficul de acolo, dar daca avem mai mult timp la un moment dat vorbim si ne vedem.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Lauraa, si eu sper sa-i ramana nuanta de mov, ca este chiar superba (si eu modesta )
Relusha, o sa plecam de vineri pana luni-marti, speram sa prindem ploaie, dar se pare ca va fi foarte cald. Sotul meu glumeste ca o sa venim cu Larisa cu inca 1 kg in plus, ca la mare vrea sa suga continuu, vai de sanii mei.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Relusha, o sa plecam de vineri pana luni-marti, speram sa prindem ploaie, dar se pare ca va fi foarte cald. Sotul meu glumeste ca o sa venim cu Larisa cu inca 1 kg in plus, ca la mare vrea sa suga continuu, vai de sanii mei.

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla............cand doarme broscuta mea mai apuc si eu de facut cate cava,ca in rest...pauza.saptamana care vine ajungeti prin constanta?

laurraa..........ce gagici ochioase o sa avem

ramona............felicitari pentru o titiza grasunica..si chiar asa..sa ne intalnim si live ca virtual vorbim toata saptamana.Ce super e facuta invitatia..noi pe 25 avem botezulcu o zi inaintea voasta

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello mamici

am absentat cam mult dar motivat, Anei nu i-a venit lactatia decat foarte putin ( abea scoate 30- 40ml di ambii sani cu toate ca bea 2-3 l de ceai pe zi + galactogil) asa ca am stat mai mult pe la ea s-o ajut, la inceput ii dadeam san san de la mine dupa care cred ca s-a obisnuit cu mirosul mamicii lui si nu a mai vrut asa ca trebuie sa ma mulg si sa-i punem in biberon pe care il devoreaza, faza nasoala e ca nu pot sta la ea mereu, mai vreau si eu la mine acasa ( desi si acolo tot acasa sunt ), si imi pare tare rau ca nu-i dam in fiecare zi macar un biberon de laptic de la tzitzi. Darius e un scumpic, il iubesc la fel de mult ca pe Buburuza mea, cel putin momentan nu fac diferente intre ei ( sper sa raman asa).

acum sa ma laud su cu Bubu care ne incanta in fiecare zi cu zambetele ei, seamana cu tati care nu e suparat niciodata e vesel mereu, la fel si ea, cum se trezeste incepe sa se hlizeasca la noi de ne topim. i-am facut si vaccinul de 2 luni, infarix hexa si nu am avut prb , i-a crescu tputin temperatura la 37,5 dar cu 2ml de nurofen i-a scazut imediat si cel mai important lucru ca a ajuns la 5,1 kg de la 2,3kg si are 61cm de la 47 cat a a vut la nastere.

nu am apucat sa citesc din urma decat ultimile pagini si vreau sa felicit toti bondareii pt lunitele implinite, sa fie sanatosi si frumosi, sambata avem si noi botezul si cred ca de luni o sa am mai mult timp sa vad ce ati mai facut, astazi trb sa merg la restaurant sa fac meniul si nu am nici o idee, se cunoaste ca stau de mult timp acasa

multi la toate albinutele si toti bondareii

p.s. gasiti poze cu Darius (si poze noi cu Bubu) in linkul meu, Laurraa te rog sa pui tu o poza cu el in filmulet, multumesc

mamica de Bianca Maria 28.04.2009

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BebeBiancaMaria?feat=directlink

Mergi la inceput

am modificat albumele si nu mai era ok linkul, acum merge

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria12Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna,dragutelor!
sant asa de dezamagita ca nu mai am tp si de net,dar voi incerca sa va ajung din urma intr-una din zile!sper sa fiti toate bn la fel si puii vostrii.
va doresc m sanatate!
LA MULTI ANII,ANTONIA!!!mm sanatate si sa crestii mare si voinica!Miruta mm pupici de la noi iar pt Anto un univers de pupici
Cristina,ce mai faceti voi?
Lavinia
noi suntem bn,papa pitica mea fff mult 150 ml si ceai 50 la o masa,dar asta intr-o ora,doarme 3-4 h,noaptea se trezeste doar o data asta fiind la 5si ziua la fel cam 4 h doarme,e f cuminte,acum de 2 zile e constipata poate de la lapte dar ii bag supozitor si intr-un min face deja cachica...si i-au iesit ceva buburuze pe fata,nu sh inca de la ce:caldura sau ca am papat eu ficat de gasca si o fi fost f tare pt ea,voi ce ziceti,sau de la uleiul de copii,eu am dat-o si pe fata o fi bine?

sant dezamagita ca nu avem un program fix seara la ora de iesit afara,pt ca imi papa o h,dupa o schimb si iar vrea papa,si se face tarziu pana ce iesim si trebuie sa ne intoarcem la baita ca sa putem sa respectam ora de somn.Ineresant ca dupa baita se trezeste mai ceva ,nu sa o adoarma,imi sta pana la 1 *pt noi e bn ca oricum nu dormim dar e cam tarziu pt ea.Dati-mi ceva sfaturi cum sa procedez.Baita o facem la 22:30

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am pus ceva poze cu noi

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna

17.06.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

carla............cand doarme broscuta mea mai apuc si eu de facut cate cava,ca in rest...pauza.saptamana care vine ajungeti prin constanta?

mami de Miruna(29 mai)

Da, vrem sa venim vineri, cel tarziu sambata, depinde cum ne rezolvam niste treburi pe aici. Imi pare rau ca nu ne-am vazut cand eram burtoase si am stat noi in Mamaia.

Mergi la inceput

Yoanna ma bucur sa te "vad" iarasi si am vazut pozicile ai o ariciuca frumoasa foc , incerc cat de cat sa-ti raspund atat cat ma pricep eu; ficatul de gasca e foarte gras si nu e indicat sa-l consumi cand alaptezi, dar bubitele pot fi si de la caldura, la noi au trecut cu ceai de galbenele; de ce ii dai ceai daca alptezi? copiii alaptati la san, din cate stiu eu, nu au nevoie de apa, ceai ,..etc, si nu se constipa , do0ar daca mama mannca orez, paste...in general amidon. sper sa-ti fie de folos ceea ce ti-am scris . pupici multi

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria12Luni?feat=directlink

Mergi la inceput