Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
ramona.............ma bucur ca nu treci prin experienta colicilor ca tare pacatosi mai sunt sa vezi cum iti plange puiul de durere si tu sa nu ai nici o putere.Si daca e sa li se schimbe culoarea la ochisori pana la 1 an..eeeeeeeeeee...pai atunci nu are decat,numai cu conditia ca sa ii ramana verzi pana la urma
.Tati zice ca o sa iasa o gagica buna..bruneta cu ochi verzi si craci lunggggggggiiiii

mami de
Miruna(29 mai) 

Ramona.P spune:
Cris asa mi-am dorit-o si eu...brunetica ca mine si cu ochii verzi sau macar albastri (ca ta-su asa ii are...cand verzi cand albastri ca cerul)... dar a inceput sa se faca blonduta...si ochii din negri...parca parca s-ar face albastru inchis...oricum...sanatoase sa fie ele...ca oricum sunt gagici misto...ca doar seamana cu mamele...nu?! ![]()
![]()
![]()
Ramona ,mami fericita de printesa
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#
Relusha spune:
Venim si noi cu 2 ochi albastru inchis 
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
CarlaV spune:
Si noi, albastru-inchis spre mov.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Lauraa felicitari pentru mica crestina! A crescut frumos! Am pus si eu poza pe mailul comun!
Carla ma bucur ca a crescut si imi pare rau pt noaptea alba!
Cata succes cu amandoi! Sa ne mai povestesti!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Relusha spune:
Laura, felicitari pentru botezul Mayei... am vazut pozele...
ce grasunica ii.... are mama lapte bun ![]()
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luckyblue Am pus si noi in sfarsit niste poze la semnatura Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009) |
Ce scumpa este Sara
si ce pozitie de somn are 
Relusha spune:
Ganesa un
dulce pentru grasunul Amir Stefan si o
pentru mama lui
Relusha spune:
... sa nu uitam de frumosul brunet din Spania ![]()
Relusha spune:
Carla, imi dai voie sa-i spun Larisei, "dolofana"? avand in vedere greutatea care o are acuma...
Mie acuma mi se pare ca si Radu e mai mare... lunea viitoare mergem in vizita la medic sa vedem cat am mai "avansat"