Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata !!!
Va scriu la prima ora ca sa stiti ca am intrat intr-o noua zi in aceeasi formula .

Tin pumnii fetelor ce vor naste azi, si inca astept vesti despre cezarianele de zilele trecute. Nu am nicio veste de la bb Balasz, baietel de pooh. Sper ca a venit deja pe lume.
Sa aveti o zi placuta fara evenimente neprevazute.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Haide pooh!!! Sper ca-l tii deja in brate pe bebelusul Balasz!

Cu rusine declar ca n-am reusit sa citesc nimik, mare lucru daca ajung la pipi cand ma trece asa ca ma scuzati. Promit sa recuperez dupa ce ne facem si noi un program. De ex azi intre 11 si 4 jumate am alaptat, a facut kk, iar am alaptat, iar a facut kk si tot asa de vreo douaj de ori. Dup-aia l-am bagat in wrap si-a dormit pana la 7, dupa care iar la papa-kk show. Pana acum 5 minute. It's all worth it, va asigur!

Nu stiu care mai e situatia cu restul fetelor, ca tin pumnii si va pup, sper ca e bine toata lumea.

ayda_m, felicitari pt zmeurica! Andreea Teodora, bine ai venit, sa fii sanatoasa si fericita!

Treaba cu pozele e complicata rau, ca ma manca undeva sa luam aparat nou in ziua Z si cum eu sunt tehnolog shef la familie, nu stim cum sa scoatem pozele, ca io, cum am zis, n-am vreme de buda, da' sa citesc manuale de instructiuni.

Oops, plange, fug.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ieri la ora 22 s-a nascut BALAZS, 3950gr, 33 cm (cred ca vroia sa zica 53 cm ), apgar 9/10, natural, fara epidurala. Suntem bine. Pupici.
(sms de la Pooh)

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mesaj de la pooh

"Ieri la ora 22 s-a nascut Balazs, 3950 gr. 53 cm, apgar 9/10, natural, fara epidurala. Suntem bine.
Pupici"

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Moni, cred ca l-am primit in acelasi timp. Noroc ca eu eram la calc. ca altfel greu ma misc

Ma bucur ca-s bine, ca eu si azi noapte cand m-am trezit ma gandeam la ea, ca nu aveam nici o veste.

Eu maine merg la Cluj la control. Cred ca se si minuneaza dr. cum de am mai dus-o o saptamana, ca el baga mana in foc ca nasc cum ar fi fost saptamana trecuta. Sunt curioasa acum ce zice

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Buna dimineata fetele si bine ai venit Balazs sa cresti mare , frumos si papacios .
Mami Pooh refacere usoara si cat mai mult laptic .
Astazi intram si noi in 39 sapt. ne apropiem cu pasi repeze de marea intalnire.. De abia astept - parca sunt mai nerabdatoare ca la prima nastere . Problema este ca nu mai pot dormi deloc noaptea si de la caldura si de frica ... ma astept sa se intample in orice moment ... si asistenta cu care am vorbit sa nasc e in concediu ... sper sa vina intre timp .

Adela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Bravo POOH..naturala fara epidurala pe bebe Balasz de 3950 g....bine ai venit pe lume baietel mic si frumos.

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mica, Andreea, Meleea, Jojo...noi avem termen in aceeasi zi si voi deja aveti pregatite cezarienele sau zilele de nastere cu doctorii vostri..brrrr...ce se mai apropie totul.
Eu aseara am visat ca am nascut si ca apoi m-am culcat pe burta..ce bine ea...

Am dormit binisor atat cat am dormit, asa pe secvente..ma doare rau burtoiul cand stau intinsa si vreau sa ma mut pe o parte si pe alta, fara perna de gravida cred ca nu reuseam sa dorm nici o secunda...

pentru Camilucaci ea parca merge acum de dimineata la ceza..sa ne dai semn.....nu ca celalalte fete...BAFTA si NASTERE USOARA

De Monica2008...mai stie cineva ceva?

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Camilucaci doamne ajuta sa ai o nastere usoara

pooh felicitari!! bebe Balasz bine ai venit pe lume..sa fii sanatos, cuminte si papacios. Pooh recuperare usoara si mult laptic!!!

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata !!! Noi tot in formula 2 in 1 suntem

Blanca pai ma gandeam ca te anunt pe tine, ca parca nasti mai tarziu un pic, nu?
Eu aveam stari de care zici tu de la gynipral, stari de ameteala, lesin. Si mi-au trecut numai dupa ce am renuntat la ele.

flosideea felicitari

MC2008 eu nu folosesc nici un fel de crema pt sani, doar ulei de migdale cu care-mi dau burta, sanii si coapsele, pt efect antivergeturi si vad ca e ok.

camilucaci OPERATIE USOARA !!!

lucialu gyni scade tensiunea si da tahicardie [mareste pulsul]. Mie mi se ridicase pulsul la 130 batai pe minut ceea ce e f f f mult. De asta am si renuntat la el.

pooh FELICITARI Esti o curajoasa, bb de aproape 4 kg si ai nascut natural

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput