Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 7
cristicross spune:
vA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE cum tb sa fac la Kiabi sa -mi ramana produsele in cos de pe o zi pe alta. Pt ca eu in fiecare zi tb sa o iau de la capat.Nu stiu unde gresesc.Multumesc
anne16 spune:
Incearca sa mergi pana la pasul 3, adica: selectezi produsele in cos, comanzi, dai enter pe validare adresa.
Eu asa am facut si a mers. Cand m-am logat iar aveam cosul gol dar cand am dat click pe el mi-ai aparut produsele.
Nu garantez 100%, incearca
danadc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
|
Jas, le-ai scris?
Eu le-am scris de 2 ori si ultima data, joia trecuta, mi-au raspuns ca pana la sfarsitul saptamanii o voi primi. Asa a fost. Vineri era la posta in RM.
Cred ca s-au uitat la tracking nr....
Sper sa vina totusi,
danadc spune:
Pun linkuri saptamana viitoare cand le primesc din RM. Ca sa va spun si impresii...Am avut doar hainute pt copii.
In legatura cu comanda pe care am dat-o deja via FR am ales varianta a doua collisimo 48 pt ca la prima relais colis n-a vrut si pace. Asa a mers. Am avut tot hainute pt copii si niste bluze pt mine la 3,4,5 euro...nu multe, dar am dat pe ele cat as fi dat pe una naspa din orice mall redusa vreo 50%.
Am fost azi in Mall ....multe chestii mishto, dar reduse erau (bluze vreau sa zic) vreo 120 ron sau in jur de atat. Alea la moda care mi-au placut mie. La Mango era colectia noua de vis.
La Zara in afara de pantaloni si niste bluze la 100 ron si ceva nu mi-au placut prea multe.
Oricum ma enerveaza deja ideea de a amerge in magazin. Imi place mai mult pe net....
Off, de-am fi putut comanda direct de pe LR.FR!!!
Cand oare voi mai putea da linistita o comanda c un produs sa vina scrisoare voluminoasa?
Abia astept sa pun linguri. Cred ca la inceputul saptamanii viitoare voi avea ambele colete...
Va doresc si voua spor la shooooppppinguiala!
ella_74 spune:
A dat cineva comanda la T-A-O?
ca am primit juma de ora in urma email cu reducere 60% pe toata colectia 2009/valul 3 de reduceri; asa ca m-am infipt ca vaca-n lucerna si am dat o comanda rapida de 100 eur; am luat de banii astia : 15 tricouri, 3 hanorace, 2 pull, 3 bluze cu maneca lunga,4 camasi cu maneca lunga, 1 vesta, 1 jeans.
Se adauga si transportul 18 eur.
Intrebarea e cat dureaza pana vine comanda; si inca una: cum sunt hainutele, ca pe site arata f bine.
fiindca sunte reduceri, in weekend m-am urnit la shopping tot pentru copil si am cules cate ceva de la Okaidi, Zara, M&S, Gap si niste ghete Superfit bestiale.
Mai am si 2 cutii Ikea pline, adunate din diverse calatorii si LR, mai astept si LR de la Cristina , acuma si TAO.
Bine ca merge la gradi ca altfel chiar ma intrebam cand le-o purta pe toate.
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristicross , mai dai cadou din ele. cris |
asa am facut :)
dar nu ma pot abtine sa nu-i cumpar; chiar daca la baietei oferta e mult mai slaba decat la fetite, ma straduiesc sa-l imbrac trendy
anne16 spune:
Fetelor am si eu o intrebare:
Cum sunt hainele de pe Kiabi fata de LR ?
Am vazut niste pantaloni si ....
inima25150 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 S-a schimbat oferta la Kiabi http://www.kiabi.com/ |
la soldurile din iarna a fost inca din a doua saptamana, parca, 1+ 4 gratis; cel putina sa a fost in amgazin
ca eu nu coamnd pe net la ei
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !