Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 2
miki68 spune:
Raspund eu in locul nushulicai: strawberrynet.com
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Raspund eu in locul nushulicai: strawberrynet.com cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
esti mai iute ca gandul
de David
Poveste
baby_boy spune:
A intrat cineva azi pe orchestra? Daca dau la solduri..nimic ..apare Aucun résultat ne correspond à votre recherche.
Veuillez recommencer !
Or mai reduce hainutele? sau gata?
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
nushulica spune:
citat din mesajul lui baby_boy A intrat cineva azi pe orchestra? Daca dau la solduri..nimic ..apare Aucun résultat ne correspond à votre recherche. Veuillez recommencer ! Or mai reduce hainutele? sau gata? Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
nu e gata n-are cum,ca doar am vazut clar la ei pe site scris ca au solduri pana pe 28iulie...mai curand mai baga reduceri(vai de cardu'meu)
de David
Poveste
nushulica spune:
de cand am primit coletul de la cristina spal si calc intr-una iaca cum mi-am gasit de treaba
de David
Poveste
yoyoyo spune:
Deci, ce sa fac, dau comanda sau mai astept, sunt sanse sa se mai imbunatateasca oferta la Kiabi! :)
voi ce faceti... mai asteptati?
pana cind tin reducerile, usualy?
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
Jasmine spune:
citat din mesajul lui yoyoyo Deci, ce sa fac, dau comanda sau mai astept, sunt sanse sa se mai imbunatateasca oferta la Kiabi! :) voi ce faceti... mai asteptati? pana cind tin reducerile, usualy? Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007) |
eu aseara am dat comanda si gata
e posibil sa mai scada preturile peste cateva zile dar aveam cosul plin si n-am rezistat tentatiei
oferta e asa cum a zis anne16 ,nu cum am dedus eu ieri din ce scria la ei pe site
nasol e ca am stat azi noapte pana la ora 2 sa dau comanda asta la Kiabi si acum sunt impuscata si am o tona de treaba la birou....
anne16 spune:
Uite un cod pt LR
10154- Nouveau catalogue
30€ pour 55€ d'achats sur le nouveau catalogue hiver 2010(sauf p.rouges,prix mini etc...)
kdo la valise trolley.fdp payant.
Jasmine ma bucur ca ai dat comanda.
Nushulica nu pui niste link-uri sa ne clatim si noi ochii
edit: uitasem sa scriu pt LR
inima25150 spune:
http://sacby.24h00.fr/soldes2009/c10-266/?tlg=a9fe6d877c1c66e4de87483dd1075b694781149&ectrans=1&utm_medium=referral&email=c_pierre2005%40yahoo.fr&utm_source=email_newsletter&utm_content=N_sacby
'Neata si.....................
o zi buna
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
Jasmine spune:
am treaba cat cuprinde da' mie imi sta gandul tot la cumparaturi
intrebarea e : niste coduri pt kiabi nu exista?
livrarea e moka (frumos din partea lor),dar poate un cadou...ceva....
cand am un pic de timp promit sa caut