Remedii pentru calcaie
In afara de crema pentru picioare si piatra ponce altceva nu mai folosesc, dar nu sunt multumita de aspectul picioarelor mele. Am facut si o fixatie si mai mereu ma uit la calcaie, pe strada si sunt cate unele care au niste calcaie roz de tot, si ma intreb cum reusesc. Eu merg si foarte mult pe jos, port incaltaminte cu talpa ortopedica, nu foarte inalta si banuiesc ca se exercita o presiune destul de mare, de aici si senzatia de oboseala, mai mereu ma dor picioarele.
Aveti ceva secrete?
Raspunsuri
Deus spune:
si eu la fel ma uit la picioare tocmai din cauza ca nu-mi plac ale mele:) dar ma duc la doua saptamani la pedichiura si in felul asta le am ingrijite. Plus in fiecare seara ma dau cu crema de la scholl speciala pentru calcaie.
Fara pedichiura nu ai sa reusesti si asta din cauza ca felul tau este predispus sa faca "zone tari"
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deus Fara pedichiura nu ai sa reusesti si asta din cauza ca felul tau este predispus sa faca "zone tari" „Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m |
De acord!
Mi-au trebuit ani sa inteleg ca nici un maglavaitz, nu merge decat programarile regulate la pedichiurista, din pacate!
Eu am purtat tocuri, ani...acum port numai incaltaminte joasa, de vreo 2 ani, si sincer, parca situatia se inrautateaste, pe zi ce trece zonele sunt din ce in ce mai...tari, nici eu nu stiu ce sa fac.
Si daca nu am mai facut eu impachetari cu uleiuri, bai, tratamente...apoi nu stiu cine a facut!
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Deus spune:
eu am calcaie ce trebuie ingrijite la pedichiurista si fratele meu are calcaie roz de bebelus(:
un dr mi-a spus mai demult ca noi cei care avem asa ceva avem hipercheratoza (cred ca asa este corect) deci alte sanse decat la pedichiura nu avem, plus intre tratamente trebuie folosita crema cat mai adecvata.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
nikole spune:
Deus, imi spui si mie, mai exact cum se numeste crema de la scholl pe care o folosesti??
simti o imbunatatire?
am sa merg si eu zilele astea sa ma uit ce au ei ptr calcaie.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
ANITA75 spune:
deus cred ca fratele tau are calciie roz pt ca poarta ciorapi si este protejat ,dar noi stam mai mult (non stop) desculte si intra praful in piele si greu se mai scoate daca intra in adincime
amik spune:
un medic dermatolog mi-a recomandat TRACTOPON 15%.
cand am descoperit-o am renuntat la toatecremele, mai scumpe, mai ieftine, pe care le achizitionam.
Mindy spune:
stai cu picioarele in apa calduta cu otet cat poti de mult si apoi masaj lung cu crema de galbelene. apoi dormi cu sosete scurte din materioal bun, daca reusesti sa stai in casa cu sosete o sa vezi o imbunatatire fantastica. Mersul desculta inrautateste situatia.
eu la pedichiura nu pot sa merg pt ca nu suport sa imi fie atinse picioarele, ma pun pe un ras :)
dar mi le fac tare bine acasa, mi-am cumparat tot felul de scule produse, sa ma ajute.
Despre durerea de picioare, si eu am picioare obosite chiar ma gandeam ca voi merge peste o luna la doctor si vreau sa vorbesc despre asta.
mama e diabetica, mereu se plange de dureri de picioare... mi-a spus ca asta a fost unul din primele simptome cand i-a fost descoperit diabetul..
Eu port mult slapi, ceea ce nu e prea indicat.. am si des o durere in josul spatelui. Durerea de picioare o simt la ridicarea din pat in zona talpii si a calcaielor, sau cand stau mult in picioare.
Si am scapat de ceva kile in plus, nu sunt nici sedentara, nu stiu de la ce o fi..
corinadana spune:
Pisulica
...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
geniest spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deus eu am calcaie ce trebuie ingrijite la pedichiurista si fratele meu are calcaie roz de bebelus(: un dr mi-a spus mai demult ca noi cei care avem asa ceva avem hipercheratoza (cred ca asa este corect) deci alte sanse decat la pedichiura nu avem, plus intre tratamente trebuie folosita crema cat mai adecvata. [brown]„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI |
Barbatii in general au calcaiele muuult mai fine decat ale noastre pentru simplul fapt ca stau tot timpul cu ciorapi. Si mainile la fel. Sunt mai fine. Ca nu pun mana pe detergenti si alte asemenea...
Ce face pedichiurista pentru calcaie. N-am fost niciodata si chiar sunt curioasa.
iulia_b spune:
Eu folosesc un razuitor de calcaie de la Scholl, e singurul care mi se pare eficient si rapid. Seamana ca principiu cu aparatul de ras, are niste lame.