Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
Da asa e, dar ar cam fi cazul så aparå ca e 21 in Romania..Si cred ca s-a terminat intalneala..Sau o fac latå pana la miezul noptii?!
Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas
Raluca_u spune:
buna fetele
abia ce am intrat in casa. a fost super fain la intalnire. am umplut 2 mese din restaurant. asa se uitau oamenii dupa noi .
s-au facut si poze asteptam fetele sa ajunga pe acasa sa le puna. am reintalnit fete dragi dar am si cunoscut multe burtici pe care nu le stiam. intr-un cuvant a fost super.
fug sa ii pregatesc laptele adinei, ca tati a terminat deja cu baita si o bag la nani.
o seara frumoasa
Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
katteryna spune:
Sunt si eu pe aici...
Astept ploaia ca tot vorbeati in capitolul trecut de ea si pozicile de la intalnire.
32+ cu floricica RAISA MARIA
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Am ajuns si eu, a fost super la intalnire.
Am intalnit burtici vesele (si de septembrie si de octombrie ) si vorbarete, ce mult mi-a placut. Din pacate nu am apucat sa vorbesc cu toata lumea ca era o masa luuuuunga si am stat tocmai in capat .
Nu mai zic de printesa mica, tare mi-a placut si asa frumos zambea, o dulceata.
Ma bucur ca v-am intalnit, ce gasca de fete, toata lumea se uita dupa noi .
25+ cu
mimika spune:
Am ajuns si eu. Mi-e un sooomn de mooor. Cum zicea si Raluca, a fost super de super. Am fost tot in Cismigiu, la Monte Carlo, pentru cine cunoaste. Am papat si felul inati si felul papanasi Unii au asortat si cate o inghetata. Am fost asa: raluca_u cu fetita ei dulce Adina, monikus, anamaria1979, lullaby, techila, andraiulia cu o prietena, cristina_ana, emy si subsemnata. Adica 9 burtici. Si am facut senzatie, evidentOricum, e placut sa aduci zambete pe fetele oamenilor. Am facut si poze, dar eu am facut doar putintele. A facut Cristina foooarte multe si a facut si Emy. Si nici nu a plouat. oricum, dupa cat mi-e de somn, mie mi-a priit. Incerc sa descarc pozele, dar poate aveti noroc si baga Cristina pozele cele multe.
31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Hai ca am culcat copilul si ma apuc de incarcat pozele. Sa nu va culcati, da??!!!! Va mai povestesc dupa aia cum a fost!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE
mimika spune:
Cristina, vezi ca am facut eu un album nou pentru azi1
31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
diana_n spune:
Manga vezi, daca-s din Bacau, am citit, am inteles si am trecut mai departe fara sa sesizez ceva. Dupa ce am citit mesajele ulterioare am revenit la mesajul tau ca sa-mi dau seama despre ce vorbeau
Acum astept pozele de la intalnire, c-o fi azi, c-o fi maine sau poimaine.
Ah, si ca tot vorbeam de diferente si ce fac unii din alte culturi, azi am vizitat 4 case, iar am vazut chestii care mai de care. Fara vreo legatura cu obiceiurile vreunei natiuni, m-a impresionat colectia de pantofi (sa fi fost suta) si peruci (vreo 20) ale unei proprietare. Chestia e ca vizitezi casa doar cu agentul imobiliar, deci poti sa te holbezi cat vrei, sa comentezi ce vrei (in romana cu sotul)
Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)
raluk16 spune:
In sfarsit poze....
Am fost asa intr-o faza ca am papat o punga de chipsuri... eu inainte de sarcina nu mai papasem chipsuri din 1995...
Eu n-am cu cine sa ma intalnesc...
No, sa revenim, sunteti tare tare frumoase!!! Si vesele! Si chiar daca intram in depresie cand va reuniti voi, mai vrem sa va intalniti si saptamana viitoare, sa le vedem si pe fetele care n-au putut merge acum! Mai astept poze, sa mai vad o burta, ceva, ca in rest aratati exact ca la cealalta intalnire , intalnire de la care nu stiu de ce au disparut pozele...
25+
Emy10 spune:
Buna fetele!
Am intrat ca sa postez pozele caci eu dimineata sunt mai puturoasa! Si ca sa aveti ce "invidia"
Intalnirea a fost suuuper, ne-am masurat burticile si am papat papanasi
Ma bucur ca ne-am intalnit si ca v-am cunoscut!!!
30+ cu
Iepurica