Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 2
adrianaBuc spune:
dorothytoff, daca nu mai ai rabdare poti incerca pe 12-13 un test barza-gold, dar obligatoiu sa il interpretezi in primele 5 min. Orice apare mai tarziu nu lua in seama. Fi pregatita totusi sa nu iasa nimic, pentru ca e totusi devreme. Daca vrei neaparat sa afli daca e bb in burtica atunci fa un test sa sange. E mai exact. Eu zic totusi sa mai ai putina rabdare.
arinaa spune:
eu una in afara de durerile menstruale ..care au aparut cu o saptamana inainte de cm,alte simptome nu am avut.acum pot spune ca sunt balonata si ma dor sanii(ca inainte de cm).deci difera de la femeie la femeie...asa ca mai bine fa un test si cu asta basta.
5+
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dorothytoff
Buna ! In mod normal ar trebui sa-mi vina pe 15-16!Dar nu mai am rabdare sa astept inca o saptamana... |
dorothytoff, asteptam vesti de la tine, daca pana la urma a fost bebe sau nu....
.....
dorothytoff spune:
Buna fetelor.Nu am mai avut rabdare si am facut testul de sarcina (sure check).A iesit negativ
,exact de ce imi era frica !Sunt foarte deceptionata si l-am mai acuzat si pe prietenul meu ca nu ii pasa dupa ce a incercat sa ma linisteasca ca:" o sa plecam in vacanta si nu o sa mai fim stresati si ca sigur o sa se intample minunea" dar durerea e mult prea mare ca sa pot trece asa de usor peste!Va multumesc pentru sfaturi si pentru ca imi sunteti alaturi!
pupici tuturor 
dorothytoff spune:
Florentina C , am facut testul pe 13 seara si a iesit negativ
!Azi sau maine cel tarziu ar trebui sa-mi vina cm-ul sper sa nu-mi vina
.Spune-mi,la tine sa intampalt minunea ?![]()

Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothytoff Florentina C , am facut testul pe 13 seara si a iesit negativ !Azi sau maine cel tarziu ar trebui sa-mi vina cm-ul sper sa nu-mi vina .Spune-mi,la tine sa intampalt minunea ?![]() |
Se poate ca testul sa iasa negativ, dar cel mai bun semn de sarcina e lipsa menstruatiei...Asa ca cine stie poate ,poate e
. Eu mai am de asteptat pana aflu....CM ar trebui sa vina in jurul datei de 24 - 25...Pana atunci poate ne spui tu ca nu ai avut menstrutie...Mai asteapta insa cateva zile , poate e vorba de intarziere si nu ar avea rost sa iti faci speraznte degeaba...Bafta...
dorothytoff spune:
Florentina C ,eu tot sper ca testul sa fi dat gresh , inca nu mi-a venit cm-ul deci inca mai sper sa devin 
!
Tu ,ai ceva simptome care ti-ar da de banuit ca ai fi insarcinata ? Iti tin pumnii si sper din tot sufletul ca la sf lunii sa ne spui ca esti
!
Florentina_C spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dorothytoff Florentina C ,eu tot sper ca testul sa fi dat gresh , inca nu mi-a venit cm-ul deci inca mai sper sa devin ![]() Tu ,ai ceva simptome care ti-ar da de banuit ca ai fi insarcinata ? Iti tin pumnii si sper din tot sufletul ca la sf lunii sa ne spui ca esti ![]() ! |
Am doar sanii umflati , asa cam cum se umfla inaintea menstruatiei. Si sunt foarte moi. De durut nu ma dor, decat azi dimineata am avut ceva senzatii de disconfort , dar doar atat. Ideeea e ca sunt asa umflati de ceva timp, de vreo o saptamana si jumatate - doua iar pana la CM mai e ceva....In rest, mai nimic. Iti tin pumnii stransi si sa dea D-zeu sa fie bebe si la tine si la mine. Tin pumnii. Bafta. Astept vesti...
....
Florentina_C spune:
Buna din nou, tuturor. Mai am si eu o intrebare ....Vi s-a intamplat cumva ca inanite de a vi se confirma o sarcina sa observati ca v-au aparut cosuri pe fata... Poate fi asta un semn de sarcina?? Acum vreo o saptamana a avut loc o invazie de cosuri pe fata mea....apoi dupa 2-3 zile au disparut...Acum ma confrunt iarasi cu problema asta... Sa fie sarcina sau nu?? Vi s-a intamplat ceva asemanator??
iepumic spune:
Salutare!
Florentina, de obicei nu faci cosuri inainte de CM? Ca eu asa patesc.
Eu am alta problema. Azi z29. CM parca s-a anuntat din z27 dar cu totul si cu totul altfel decat de obicei. EU de obicei: dureri, balonari si la 2 ore de la inceputul durerilor incepea sa curga ca la robinet rosu -rosu, uneori cu cheaguri si o tinea asa vreo 2 zile apoi mai putin pana la un total de 5 zile. Ei acum e cu totul altceva...mai intai nu am avut nici un fel de dureri, nici un fel de cosuri pe fata (cum aveam de obicei)...apoi niste pete extrem de discrete si mai mult maronii pe tamponul zilnic....si un pic dupa pipi pe hartie...Ieri dimineata am zis ca, gata, au venit rushii definitiv ca a fost eva rosu la pipi de dimi...dar apoi restul zilei nimic....Pe seara dureri de burta, am luat No Spa....m-au tinut durerile pana dimineata cand iar am zis ca au venit rushii....si intr-adevar e ceva rosu dupa pipi si niste mici urme maronii in rest...dar in nici un caz ca un CM normal in cazul meu. Scuze ca am intrat in detalii nu tocmai placute insa sunt foarte stresata si nu stiu daca sa imi fac sperante sau nu. Stiu ca este posibil sa vina CM si peste sarcina....ar putea fi si cazul meu. AM zis ca daca tot nu vine CM asa cum stiu eu ca e normal la mine inca 2 zile si semnele astea inceteaza complet fac un totusi un test......Of...spuenti-mi parerile voastre ca ma cam urc pe pereti in momentul asta.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.