Dulceturi si papanasi (317)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sanatate tuturor, un week-end placut si sa ne reauzimnumai cu vesti bune!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata!

Cecilia, ce s-a intimplat? Mesajul cu noi care ne straduim sa fim cele mai bune mame (credca i-a parut oarecum abrupt si Alinushei)era dint-un pasaj mai lung in care scriam deasemeni ca pentru fiecare mamica puiul ei e cel mai special pentru ca doar noi putem vedea farmecul, staduinta si mai ales pentru ca sunt suflet din sufletul nostru... mai ziceam ca imi pare rau ca multe mamici citesc dar nu scriu macar putin...

In fine era mai mult mai coerent...acum vii si tu cu nu mai intru o vreme...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

nu intelege gresit, am foarte multa treaba si nu cred sa am timp de forumeala, pana acum intram printre picaturi, in cateva zile termin cu examenul, mai am putin si termin lucrarea(ca sa plec si eu linistita in concediu) si mai vreau sa dau cu lavabila in bucatarie si hol, iar la sfarsitul saptamanii viitoare merg sa-m aduc baiatul acasa........deci, sunt prinsa rau si de asta am zis ca nu o sa pot tine pasul cu voi o perioada....de fapt nu mai deschid PC pana termin, pt ca intru sa citesc un mail, apoi presa si mai gasesc ceva si aici si uite asa trece timpul.....

drum bun si distractie placuta

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa sanatate Sarei si lui Ebonee!

Si eu va las, o sa plec curand. Asa ca va doresc weekend placut, sa ne reauzim cu bine!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

MUltumesc, Erina
Un pt Roxana!

Si felicitari pt Mari

Completez si eu DPN 04.02.2010

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Gariela imi pare rau sa aud ca Sara a avut de suferit; ma apuca plansul cand aud de perfuzii si spitale .

Roxana drum bun si sa te intorci cu vesti din cele mai bune .

daniele sanatate printesei Ebonee si spor la cautat cadou !

Erina we insorit va dorim!

Vazut pozele de la Piciulika ! Toti protagonistii sunt dulci si fotograful merita laude ca a reusit sa-i prinda asa de bine! Mie imi pare ca Michael seamana cu Macaulay Culkin !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

http://www.220.ro/2XeeyxaGVr/Flashmob-In-Memoria-Lui-Michael

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
erina - distractie mare.pana la urma unde v-ati mutat exact?poate suntem vecine!
gabriela - of, ce de patanii.bina ca sara e mai bine acum.insanatosire grabnica.
cecilia - wow...esti pusa pe treaba, nu gluma.sa ai spor!
danielle - buna ideea cu bebelusul.hai ca mai ai putin.incepem sa pregatim marjoretele?
mandarinutza - felicitari!
piciulika - multumim pentru poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna mamici si papanashi,

Ma straduiesc de ceva vreme sa crosetez un mesaj.....dar nu prea mi-a iesit....scriu 2 randuri si vine cate-un reprezentant din randurile minorilor ..dar stiti voi cum e.
Sa va povestim nitel de noi. Hannah este si ea iepurasul Duracel( credeam ca e o balanta pe lumea asta....), vorbeste tot ce aude la fratelo si destul de corect.Pe mine mai nou vad ca ma striga pe nume, doar cand se alinta ma striga mamiii, este deja o domnisorica si spune trecandu-si mainile prin par ca e frumoasa.Canta , danseaza....bineinteles ca nici tantrumurile nu lipsesc, si din cand in cand ii mai facem cate un 'ceas' pe mana fratelui.
Este interesata de papucii mei(deja), am si dovada , toate sertarele, dulapurile n-au ramas neatinse....a desfacut toate sigurantele de pe dulapuri si de vreo saptamana se ocupa de scosul canalului din curte .Este familiarizata cu televizorul( mentionez ca atat a butonat telecomanda ca a scos codul), dvd-ul scoate dvd-urile , le schimba...mai groasa e treaba cand Martijn se uita la un film si d-soara ii inchide televizorul.Socializeaza pe strada in magazine cu toata lumea, ii saluta pe toti chiar si de mai multe ori .Deocamdata atat depre noi, mai revenim ...Ah am uitat sa va spun ca ne pregatim sa venim in Ro si ne bucuram tare...si sper sa ajungem si la mare un pic.

dovada..: http://good-times.webshots.com/photo/2732527330102362195sGrxIx

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

http://www.220.ro/2XeeyxaGVr/Flashmob-In-Memoria-Lui-Michael

Frumos !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salutare..:)
am ajuns la munte.
unde ploua tare.
la mare a fost...obositor. am plecat varza de isteniti, ne-am revenit dupa 10 zile un pic, dar concediu cu Gh catarator si lipit incontinuu de fusta mea nu se poate.
insa per ansamplu sunt multumita ca nu s-au imbolnavit deloc dupa 16 zile de mare, ba mai mult, le-a trecut din prima zi orice rest e raceala si tuse.

Gabi, saracuta de tine. Si eu as vrut un rasfat in concediu, da sotu eras terminat, asa ca tot eu am dus greul.
O pupam pe Sara, seamana f tare cu c a patit Gh in septembrie la mare...

Mariana, felicitari, ti-am scris si pe flickr:)

gagici, mai viu eu, sanatate bolnaviorilor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput