Colectia de toamna - iarna 2005 (242)
Raspunsuri - Pagina 18
eu pariez pe Biculet sau Cami. cred ca una din ele o sa ne continue traditia colectiei - cu gravideala.
Meems
Citat: |
Sunt in urma cu uraturile-muraturile (vorba Inei) |
Anda
Cata, nu mai mergem, sintem prea ocupati in we.
Nokisor, felicitari ptr sefie, ptr. licenta, ptr.ambitie. Bravo tie ca ai reusit sa fii si mamica, salariata, sotie, studenta, in acelasi timp.
Mamaaa, m-ai dat pe spate cu dorinta de-a avea inca un bebelus! cum de te-ai mai inmuiat, ca erai hotarita? bafta!!!
vazut poze frumoase cu fetele zambarete si bunica fericita.
Mihaela, foarte frumoase pozele de la nunta, dar putine. Maya pare tare cumintica.
Anda, multam de complimente. nora-ta se pregateste de nunta ei, nu mai are rabdare ( atitea nunti la care am fost anul acesta, cred si eu ca au incitat-o si au intaritat-o, a vazut copilul ca mireasa este cea mai aclamata si acum vrea sa fie si ea mireasa si printesa )
Sananate, sa va faceti bine rapid!
Coralia, sa va traiasca micutul crestin, sa fie sanatos si voinicel!
Pischi, ce veste frumoasa, spuneai tu ca vrea sa scoata piciorusul si uite ca nu a mai asteptat pina pe 25, scumpa de ea.
Sa-ti traiasca sanatoasa, sa aiba o soarta frumosa si o viata senina!
Alinus, de groza missa cu vocea inocentei - cred ca prietena soacra-tii n-o sa mai sune o vreme .
Soanso, Roxi, bine ati venit din concedii!
Roxi [quote ] bic, draga mea, ai "bagat ceva la cuptor"...sau mi se pare mie?
Citat: |
Sunt in urma cu uraturile-muraturile (vorba Inei) |
Citat: | ||||||
eram in chiloti in momentul caracterizarii. asta spune multe [/quote] nu cumva s-o fi uitat la tatzi si de aici si afirmatia? spun asta fiindca R imi spune mereu "mami, vreau si eu sa am tzitzi mari ca ale tale" iar eu sint nedotata, desi mi-as fi dorit. numai silicoanele mai pot ajuta in cazul meu. deci poate el a facut numai o comparatie, totusi. Mihaela, in ce parte a canadei sta sora ta? Bianca, bine ai revenit cu vesti despre voi! spor cu limbile straine! Ripleyutz drag, trebuie sa aiba o explicatie puseurile astea de febra. cind vine rezultatul analizelor? tin pumnii strinsi sa fie totul bine! Leutzule scump, daca-ai stii de cite ori m-am gandit la voi! bine ati revenit din concedii, ma bucur ca este mai bine stomacelul lui Tudor si ca ati gasit calea catre o vorbire coerenta. Mara, sanatate ardeiasului scump si iti doresc sa te linistesti curind. imi pare rau ca s-au stricat planurile de concediu. mai, ce chestie, cind dau vizualizare imi apare doar o jumatate din mesaj. il trimit sa vad ce se intimpla. pup gasca! Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is. The way we cope with it, is what makes the difference.
Ina869 spune: am scris un mesaj maricel si nu stiu ce se intimpla, mi s-a "injumatatit" trimit acum si cealalta parte:
eu pariez pe Biculet sau Cami. cred ca una din ele o sa ne continue traditia colectiei - cu gravideala. Meems
Meemsy, asta-i expresia lui Noki, nu pot lua eu credit. Anda
spun asta fiindca R imi spune mereu "mami, vreau si eu sa am tzitzi mari ca ale tale" iar eu sint total nedotata. numai silicoanele mai pot ajuta in cazul meu. deci poate el a facut numai o comparatie, totusi. Mihaela, in ce parte a canadei sta sora ta? Bianca, bine ai revenit cu vesti despre voi! spor cu limbile straine! Ripleyutz drag, trebuie sa aiba o explicatie puseurile astea de febra. cind vine rezultatul analizelor? tin pumnii strinsi sa fie totul bine! Leutzule scump, daca-ai stii de cite ori m-am gandit la voi! bine ati revenit din concedii, ma bucur ca este mai bine stomacelul lui Tudor si ca ati gasit calea catre o vorbire coerenta. Mara, sanatate ardeiasului scump si iti doresc sa te linistesti curind. imi pare rau ca s-au stricat planurile de concediu. mai, ce chestie, cind dau vizualizare imi apare doar o jumatate din mesaj. il trimit sa vad ce se intimpla. pup gasca! Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is. The way we cope with it, is what makes the difference.
Ina869 spune: Asa, sa va povestesc despre nunta lui varu-meu; in noaptea precedenta a tunat si a fulgerat de s-au zguduit casele ( de, poate ca o fi fost un semn de la natura, sa nu se insoare)
anda77 spune: ina, vai, vai, nu as fi vrut sa fiu in pielea bietei mirese, sa i sa strice nunta chiat asa, din toate flancurile. saraca.
roxisialexia spune: ina, eu zic de biculet pentru ca mi s-a parut ca vad ceva sub tricoul cel albastru .
lavi02 spune: Leea bine ai revenit!
coralia76 spune: Neatza,
mara95 spune: salut!
lavi02 spune:Mara. vezi ca in Bucuresti sunt 36-37 de grade zilele astea, nu prea-i de plimbare decat dupa 7-8 seara.
Noki_Lara spune: Guuuuuuuuuuuuuuten morgen!Am luat 10, tra-la-la-la-la-la! |