Colectia de toamna - iarna 2005 (242)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Rooooooooooooooooooooxi, mi-ai nenorocit ziua de repetare cu linkul asta!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna ziua ! ma apropiu , in sfarsit de taste sa va mai spun cate ceva despre noi, deoarece, desi sunt in vacanta, nu am timp sa mai scriu... va citesc zilnic, va insotesc virtual in calatorii, dar nu am timp prea mult sa scriu.
Serban e foarte bine, destul de cuminte, nu ma pot plange, dar stau non stop cu el si e mereu ceva de facut, de citit, stiti cum este...nu mai doarme dupa masa de vreo luna, asa ca nu mai am nici macar timpul acela de ragaz pt a scrie...
am fost plecati doar cateva zile pana acum la tara, speram sa ajungem putin si la munte si apoi cateva zile la Felix, planuri mai mari nu am reusit in anul acesta sa ne facem, dar nu-i nimic, sa fim sanatosi, ca poate vom merge la anul...
ma mir cat de strengari sunt copiii colectiei, dar tot ei sunt si cuminti...
Serban va merge de la toamna la gradi la sectia germana, la gradinita de stat din apropiere, program scurt . noi avem posibilitatea sa fim cu el mai mult acasa, lucram in invatamant si avem program mai scurt, mama e dispusa sa continue sa ne ajute pana sosim de la scoli, sper sa se descurce...am vazut ca si ceilalti copii sunt receptivi, Serban ma uimeste cum retine si utilizeaza cuvinte dificile, cuvinte in engleza, sper sa se descurce la germana, ca mie mi se pare o limba dificila...
va pup si va doresc sanatate, fericire, si sper sa intru mai des de acum sa va mai spun despre noi...
incerc sa pun niste poze, sa nu ne uitati...putin mai tarziu...
poze mai noi

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, si mie mi-ai aranjat ziua cu link-ul cu calatoriile Cum ai dat de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Saru mana de raspunsuri...m-a luat si mama la prelucrat, cica-s prea paranoica. Oi fi...dar ce pot sa fac, daca asa mi-e felul. In fine, ideea e ca nu ma poate lua, o sa alerge destul de mult pe acolo si n-o sa aiba timp de vizitat, asa ca.... . I-am zis ca daca nu vine cu 2 genti de haine si jucarii, doarme pe pres

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Roxiutz, impresionant intr-adevar povestea Doctorului Pesi. Imi face bine sa vad ca mai sunt doctori dedicati meseriei

Missa a fost saptamana trecuta cu ta-su la Age de Glace 3 ( nu ma intrebati daca era dublat sau in 3D, ah imi zice sosul ca era cel dublat ), ei bine se pare ca a stat 1h40 cu gura deschisa, ochii cat cepele, in mana stanga cu o revista si in dreapta cu palaria de soara si nu a miscat si nici clipit. La sfarsit mai vroia odata.

Lavi m-ai impresionat cu organizarea ta bugetara, nu prea stiu cum faci - asta avandu-ma ca exemplu pe mine- dar deh, nu eram eu prea econoama nici cand eram studenta, de ce as fi acuma? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

bianca_mo ce a mai crescut Serban, multumim de poze, tare frumoase!

Tania mi-a placut postul tau, cuvantul "puslamaua" spune totul. Despre Anna mica si dulcica.
Dar eu te incurajez spunandu-ti ca perioada 1-3 ani e cea mai dificila, in special 1-2, pt ca alearga peste tot si n-au niciun simt al raspunderii , trebuie sa fie tot timpul un adult cu ochii pe ei. Ti-l amintesti pe Che la varsta asta?

Dupa ce ambii copii trec de 3 ani devine mult mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noki, tin pumnii sa fie ok licenta.
Bia, ce bine ca mai scrii de voi.

Copii atomici- pai Iris e tot ce descrieti voi la patrat: fuge efectiv non-stop, tipa, mai nou face crizute de nervi, nu are stare, si Ana era energie pura, da' Iris e ceva de groaza, nu alta Stau cu inima purice cand nu doare ca se impiedica in fugile ei si-si sparge capul, buza, nasul etc. Face triatlon: deshis usa, fuga, trantit alta usa, fuga, aprins lumina si tot asa. E incapatanata de n-am vazut asa ceva: nu vrea sau vrea ceva, apai incearca sa spui nu, ca ai belit-o festiv. Plus ca vazand si la Ana gramada de chestii imita, inca mai e haioasa si sper sa isi revina si Ana comportamental ca sa nu avansam in trantit pe jos etc.

Sunt ingrijorata pt Ana. E a 3a oara in 2 sapt cand face febra, nu mare, pana in 38.5 dar fara alte simptome. Paf un puseu de febra, si cu asta basta. Culmea e ca ieri ardea ca focul, dar avea 37.7 (in fundulet 38.2), insa pana si mama s-a speriat cum ardea. E si atat de obosita de culcarile tarzii si asa de pusa pe invers sa nu se lasa sa adoarma incat cred ca o bate vantul putin si pe fond de epuizare face febra. Maine dimineata mergem la pediatrie la dra. care ne-a ajutat cu enteroviroza, sa face analize de care or trebui, adica scaun si pipi ca alea de sange le facuram acum 2 luni sa vedem ce o fi. Poate are carcalaci in fundulet si de aia e si nervoasa, nu doarme, etc. Sper sa fie asta si nu altceva. Ca mananca de rupe, e energica, nu imi pare bolnava, da' nici ok nu e cu februtele astea din senin venite si plecate.

Asa ca nu cred ca mai plecam la munte.... desi vom muri de cald in Cluj, sunt 32 de grade la ora asta.

Madaule, io te inteleg, cand e tati plecat nu dorm bine, ma stresez din orice zgomot noaptea, ma speriu de accidente etc..... asta in tara, cand e pleat din tara se dubleaza stresurile. Bin' ca pe ei ii doare fix undeva, asta e partea a doua.

Roxi, Alinush, Maria pup voua! Incerc sa ma adun sa mai raspund la postari cum faceam inainte.

Daca cumva nu am facut-o deja, ca-s zapacita complet, Bun venit pe lume Mirunei, sa creasca mare si sanatoasa si sa fie fericita! Coralia, ce bine ca bb isi face program si apuci putin la odihna!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki, ma gandesc draga mea la tine,abia astept sa ne dai de veste.

bianca ce delicat este serban, este asa de cuminte precum pare in poze?

maria, te rog sa imi mai dai link cu canuta de la primii pasi, nu stiu ce am facut ca nu il mai gasesc si vreau sa ii cumpar canuta zielle astea. multumesc
siteul l-am reperat de pe un blog de foto sau cu vacante..nu mai stiu exact, si asa m-a captivat ca mi-am salvat linkul lor.

alina cum mai merge jobul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

delia sanatate anei! si matei al meu la fel a patit inainte de a merge la mare. trei zile mi-a facut febra fara alte simptome apoi s-a stricat la burtica.bine faci ca mergeti sa faceti coproparazitologicul, de obicei carcalacii astia intestinali dau ori pofta mare de mancare ori inapetenta si extrem de multa energie. sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

eu si copilul suntem varza. nic a vomat a 3-a oara, febra, gat rosu, diaree, dureri de burta, eu doar gat rosu cu puncte albe si febra. eu la serviciu, nic acasa cu tataie. si in curand cu tataie si pediatrul, sper sa vina pe la noi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput