Colectia de toamna - iarna 2005 (242)
Raspunsuri - Pagina 15
roxisialexia spune:
sunt in picioare de la ora 5 si jumatate, am smotruit pana acum si sper sa mai prind un pic de timp pana se trezeste matei/
perla by alexia- eram in masina in drum spre mare si vede alexia intr-un camp imens(cei drept la mare distanta de sosea) o ditamai cireada de vaci. se uita alexia atenta si odata o aud ca exclama : mami, uite elefantul!!! am ras cu lacrimi
anda, sigur te-a auzit vorbind cu cineva pe tema asta.l-ai intrebat ce insemna sa fii gras sau slab?
ioana, sanatate multa sa scapati repede de ea.
miha80 ex de ras- carla este gandac!
- sau incearca sa fugaresti o musca ( ai mei sunt pe jos de ras la faza asta)
madau, dar care-i baiul? daca reusesti sa mergi si tu cu el si mai bine.
roxisialexia spune:
fetelor am citit acest articol : http://www.formula-as.ro/2009/876/societate-37/tata-pesi-ingerul-copiilor-11325
impresionant !!!
tania-z spune:
bonjour!
uitasem sa raspund la poll-ul lui BIC si azi dimineata, vorbind la tel cu Maria-Alexia, mi-am amintit:
Cu 2 COPII (cel putin asa cum sunt ai mei acum, ca varsta, vorbesc) e infinit mai solicitant decat cu 1. Vorba vine, se joaca singuri, poate peste un an! Da, se harjonesc, mai rad impreuna, dar jocurile se finalizeaza rapid in certuri pe aceiasi jucarie. Si sunt amandoi inca dependenti de tine, iar programul tau trebuie sa functioneze pe nevoile lor. Deci, canci!
Sa nu credeti ca exagerez, la un moment dat lucra puterea obisnuintei DAR, mai sunt zile cand Anna e la mama (de marti pe miercuri) si atunci, doar cu Stefan, mi se pare ca sunt in concediu!! Cu el deja te intelegi (stiti si voi, cum e la varsta asta), mai pot face una-alta. Anna, care era cea cuminte dintre ei doi, pana acum cateva luni (2-3) acum e cea mai impielitzata si il provoaca si pe frate-su.
Pe scurt (o fi criza de 2 ani?!):
- nu suporta sa ma vada asezata - isi baga mainile sub mine si ma impinge
- ea care se juca minute luuungi cu formele la nisip sau cu orice alt joc/carte, se plictiseste de ORICE in max 5 minute
- principalul ei scop este sa EVADEZE. de oricunde o duci...pleaca . Si la mare, o tot "culegeau" gardienii plajei sa o trimita inapoi, ca ea pleca non-stop. Si fetelor, cand pleaca, nu se uita inapoi, nu-i pasa ca mai vine cineva dupa ea, e fericita sa o zbugheasca. In Mall, cand scapa (ca in carut nu mai sta), se ascunde de mine prin magazine, sa nu o prind. Nu va zic ce obositor e sa merg cu ea, pana si in parc! A mai avut vreuna dintre voi astfel de puslama?
A, Noki, ma gandeam la Sarah, ca Anna e si ea cataratoare-sefa. Are un curaj nebun, dar si echilibru f bun. Deja sta intr-un picior si o jumate de minut.Cum era Sarah, evada si ea?
- cuvintele preferate:"afara, acum!!", in timp ce degetul i se indreapta dictatorial spre usa.
- dusmanul de moarte: orice usa inchisa.
Of! sper ca nu tine un an faza asta....
Stefan, in schimb e foarte schimbat in bine. AVem vineri serbare de final de an, va fi omida si are o poezie in germana de vreo 8 versuri, o recita pe acasa, sa vedem la serbare
ANDA, apropo de replici, imi zice Stef azi dimineata:
"Mama, stii de ce imi place de tine?"
Eu, placut curioasa: "de ce, mami?"
El: "Pentru ca ai tzitzi!"
oooops
ALINUSH, m-am distrat cu replica Amaliei, de fapt 100 de puncte pt ea. Sper sa ramana la fel de tupeista.
MADAU, nu iti fa probleme. Noi avem un prietem stabilit in China de vreo 4 ani. Vine frecvent in Romania si e ok. Super-civilizat.
NOKI, wow, sefa de promotie!!! Bravo! Ce mai face mama ta, mai preda? cred ca e tare mandra de tine.
coralia76 spune:
Buna,
Azi am dormit super bine..s-a trezit bebele doar de 2 ori...si scurt de tot i-am dat sa pape ,iar pe la 4 a venit maica-mea si a ramas cu el..asa ca am prins vreo 6 ore de somn ..ceea ce in ultimele 2 luni nu mi s-a mai intamplat...
Madau sincer si eu m-as panica daca as afla ca Dan ar trebui sa plece cu avionul departe undeva...asa ca te inteleg.Eu sunt intr-un fel obisnuita cu plecarile sotului dese..dar prin tara si nu cu avionul,dar si asa de fiecare data imi fac probleme pana ajunge el acasa.
coralia76 spune:
Aolou..tania..deci Anna a devenit o mica terorista???Ea..din cumintenia de copil care era acum face nazbatii din astea si Stefan e cel cuminte??mai da, ce se mai schimba copii astia...peste vreun an sper sa ajung si eu sa o laud pe Andreea ca e cumnite...ca acum n-am nici o sansa..la ea crizele sunt in plina desfasurare incat imi fac de acum probleme ce m-oi face in august cand e toata ziua acasa si nu mai merge la gradi...
Noki_Lara spune:
Roxi, sa-i dea bunul Dumnezeu sanatate. Si eu fac parte din cei 45.000 de copii operati de el si pot confirma ca e genial: mi-a operat mana dreapta de 3 ori cu anestezie generala etc, post-accidentul de masina de la 11 ani si e clar ca daca eu nu am nici cea mai mica jena la miscarea mainii in orice directie..apoi lui i-o datorez.
Tania- hi hi hi..deci Ana e succesoarea de talie mai mica a bufnitei proprii. Dap, asa era si a mea la varsta galustii tale. Da' trece, zau. Catre 4 ani. Adica tot cataratoare-sefa este, da' e mai matura si e cuminte altfel. Cum ziceai si tu de Che.
Multumesc si de urari! Mama mea nu a predat niciodata, din pacate, ea e cercetator stiintific la Institutul de Economie Mondiala. A avut mereu trac si groaza de expunerile publice, este extrem de emotiva si de aceea a preferat sa faca studii scrise, ca sa zic asa, decat prezentari live. Iar eu se pare ca o mostenesc cu emotivitatea.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
roxisialexia spune:
stiti povestea asta? http://poraquiporalla.com/Pages/a1_general_povestea_calatoriei.html
Am descoperit de curand siteul si citind am aflat ca nu sunt singurii care fac asta, asta pentru ei este un mod de viata. si ma gandeam cum naiba temperezi 3 kinderi intr-o incapere mergatoare . e fascinant ce fac ei si plin de curaj.( insa nu as face asta ever )
tania, exact, bine ai spus despre viata cu 2 copii.unde mai pui ca pana ajung sa aiba acelasi program de somn si masa este cale lunga.
Nazdrava rau draguta ta, stiu cat este de epuizant si matei vrea sa fie liber, nu sta de mana, fuge, si daca i-ar permite mobilitatea sigur s-ar urca in varful copacului pana una alta se urca pe tot ce este la inaltimea lui
Multa putere si sper sa se domnisoreasca curand
noki, emotiva, tu? nu imi vine sa cred! poate ca doar ai trac de a vb in fata multo oameni, se educa treaba.la ce ora sustii maine licenta?
edit: am trimis invitatie in contul comun, avem cateva poze de la mare
corap spune:
pai ana mea tot impielitata se cheama ca e ... si face exact ca anna de tania - o fi ceva cu numele asta
io am fost cu amandoi la film - ala ice-age. nu i-a impresionat cine stie ce (pe mine nici atat, ca era var. dublata). dar au stat relativ cuminti, anais a baut cca 1 l de suc si am fost cu ea de 3 ori la baie (ce bine era cu pampers... heeeeeeeeeeee, ce domnie).
andache, potoleste-te, o fi zis-o cu dragoste
fug ca am de lucru - bleah
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
roxisialexia spune:
am uitat sa va spun si alexia a fost la film cu tati acum vreo 2 saptamani, la UP 3D, dublat. Cica a fost cuminte si s-a uitat, mie alexia mi-a spus ca era sa adoarma .
Dublat este bine pentru cei mici ca inteleg despre ce este vorba.
Si apropo de limbi straine, tot uitandu-se la MEnglish...am incercat sa o invat cate ceva si mare mi-a fost mirarea cand am auzit-o intr- zi pe strada exclamand in fata unui caine dalmatian: uite-l mami pe dog
Noki_Lara spune:
V-am zis io ca IceAge-ul dublat e naspa si ca ala 3D e super.
Roxi- sunt a 9-a pe lista, incepand cu ora 8, deci estimez undev ain jur de 10-10.30. O duc pe Sarah la gradi si merg direct la ASE.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!