Colectia de toamna - iarna 2005 (242)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maria, multumesc de intrebare, sunt bine cu buba.

ioana, succes la oftalmo.

pischi, felicitari, sa va fie sanatoasa, mancacioasa micuta bebelina.

madaule, La multi ani cu intarziere! vqazut mirunici frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza,
Ce viatza domle sa te scoli la 7 jumate, sa ai timp sa iti bei cafeaua linistit si sa mai si deschizi DC!

Roxiutz sa va fie de bine vacanta!

Va rog lamuriti-ma si pe mine ca sa nu mai caut, Nokiutz e gravi? Ca sa o felicit si eu!

Coralia sa va traiasca si sanatos sa fie micul crestin!

O zi buna sa aveti!

PS: de fapt am tradus "perlutza " missei din franceza si in ro suna mai nesimtit un pic, in franceza era: Bonjour grosse patate! Adica Bunaziua cartof gras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

si daca nu iese cuminte asa, il dai lui lavi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxisialexia

gata vacanta, eforie este apocaliptic, am un gust amar.....
o sa ma povestesc cand ma mai imbunez ca acum nu imi vine nimic frumos legat de litoralul nostru.

Am zis eu ceva in mai da' nu m-ati crezut. Bine, eu eram prima oara in E.N.

Si noi am pierdut-o pe Silvia la Albena in 2006, mai precis am lasat-o sa se duca la locul de joaca de pe plaja (care nu era in raza noastra vizuala) si cand s-o luam de acolo, ia-o de unde nu-i. Ii venise ideea sa mearga la locul de joaca de la hotelul vecin. Pana am gasit-o ne-au trecut toate apele. Pe la 4 ani incep sa se simta mai siguri pe ei si sa aiba initiative de-astea.

alinus nu e Noki gravi, doar nu mai respinge ideea 100% ca in trecut, a ajuns la 80%

madau scuze de intarziere: la multi ani! sa fii sanatoasa tu si cei din jurul tau, si sa fii iubita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma indoiesc ca apropourile voastre o vor face pe noki macar sa ia in considerare varianta bb2.

bb2 pt noki e ca masterul pt mine: inutil:)

lavi, in romania, ref. la cerinte educationale, totul se reduce la licenta-drept de a practica. atat. asta e parerea mea. nimic legat de educatie nu aduce plusuri la salariu sau la o sansa in plus la ocuparea unui post in concurenta decat un mba. nici macar orice fel de mba, angajatorii au inceput sa mai selecteze si trieze si pe la noi intre "renumitele" institutii prin care poti atinge mba in romania. un mba unde as vrea eu sa fac costa 90.000 usd. deci n-am nicio sansa sa ma educ mai mult decat in prezent:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Asa deci...m-ati gasit pe mine taman buna de incurajat cu bebelacu'.Lavi a fost totala cu verdictul ei de 80%. Cred ca e chiar mai mic de atat.

Mitzo- iti trag o uratura la prima ora: sa traiti fericiti si iubiti si sa va bucurati de diamante si sejururi de spa pana la adanci batraneti!

Roxi- of, chiar asa de horror a fost? Zi mersi ca nu a plouat, asta macar o poti trece la plusuri.fetele si baietelul drag.

Alinus- hi hi hi...ce missa hotarata!

Trec zilele pana la licenta si simt cum imi ies frunzele de la morcov in urechi...

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Am citit eu prost sau chiar Noki a lansat ideea ca ii plac bebelacii si ar mai produce unul, doar ca totusi masterul e prioritar pt moment?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nu ai citit prost deloc, Lavi, ai perfecta dreptate! In intarirea spuselor tale, cand ai zis ca mi-a scazut aversiunea de la 100% la 80%, am afirmat ca mi-a scazut chiar si sub acest prag. Numa' ca tot ramane prioritatea cu masterul.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hihi, Alinush, Missa te-a razbunat, sa vedem daca ii mai arde soacrei sa va dea la telefon pe una din voi

Mitza, multi ani fericiti alaturi de sot si cat mai multe momente petrecute impreunaIo zic sa te incurajam pe tine cu bb2, nu te-ar avantaja varianta cu 85%?

Hai, mai Roxi, chiar asa de rau e in Eforie? Inseamna ca noi nu suntem deloc pretentiosi (sau mai bine spus ignoranti), de vreme ce ne tot facem veacul acolo. de fapt ti-am mai spus, noua nu ne place statiunea, cat hotelul si privelistea din el, restul ma lasa rece.

anda, te chestionam in legatura cu trandafirii, ca si io incerc sa-mi organizez o oaresce gradina pe balcon. Mi-au facut cu ochiul niste trandafiri cataratori, dar am zis sa urmaresc evolutia alor tai, sa vad daca se merita sa ma bag si eu la anul la chestii mai evolouate decat muscatele ce face Nic, mai merge la gradi si in timpul verii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

uauuuu, lipsesc si eu putin sa merg sa nasc si cine s-a intors la 180 grade?? Nokiiiii, care nici nu voia sa auda de bb2 He-he, sa mai crezi afirmatii din astea categorice.

multumesc de urari. sunteti tare dragi.

Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si bb Miruna-Stefana (07.07.2009)

Mergi la inceput