INSTILATII
Raspunsuri - Pagina 3
uratica spune:
cica ar mai fi..insa ff putine..dar..avand in vedere ca au trecut deja 6 luni de la operatie si nimic..si odata cu lunile trec si anii..asa ca..ma pregatesc de fiv,nu mai vreau sa astept!nu mai pot!astept de 11 ani..e de-ajuns!si-asa nici fiv-ul nu are sanse de reusita 100%.
uff..
Doamne ajuta la toate!
vasilasanita spune:
Uratica, spune-mi te rog, unde stii ca e bine de mers pentru laparoscopie? Eu as vrea sa merg la un spital particular, dar in afara de cel din Sibiu, Polisano, nu mai stiu altul.
Eu sunt din Suceava.
uratica spune:
draguta..eu am facut la cluj si sunt tare multumita..am plecat singurica cu trenul..m-am operat..iar a doua zi am plecat iar singurica cu trenul inapoi acasa..acum nu stiu ce sa zic..cel mai bine e daca ai un dr bun in suceava sa faci acolo,e mai simplu atat ptr tine cat si ptr ai tai..eu sunt din brasov..iar aici dri buni nu sunt!
ca si sfat..iti spun ca nu se merita sa dai la particular 100 de euro cum am facut eu la prima operatie-laparoscopie!mai bine faci in spital si scapi cu maxim 10 milioane!ptr ca tot la fel e!diferenta este doar la pret!si crede-ma ca nu se merita!eu ptr operatia clasica am dat un sfert din banii pe care i-am dat ptr laparoscopie!
vasilasanita spune:
In Suceava nu am auzit sa faca nimeni laparoscopii. De aceea nu stiu in ce directie s-o iau. O sa incerc la IAsi, poate ma ajuta cineva cu informatii, ca-i mai aproape. LA Cluj cum ai procedat ? Ai avut un numar de telefon de la un dr si te a programat? Ai vrut sa spui 1000 euro acolo?
PArca nu as sta 3 luni sa vad ce efect au instilatiile astea, plus ca doare f tare.
uratica spune:
da draguta..am avut un nr de tel a drului micu..gasesti nr de tel a drilor de la cluj la subiectul "fiv cluj" si da..scuze..1000 de eur am vrut sa zic!si nu merita sa dai atatia banuti in plus..si ar fi bine si in iasi..
hai ca incerc sa vad si in iasi daca se paote face..si revin..
vasilasanita spune:
Presupun ca trebuie o HSG inainte de laparoscopie. Sau sunt doctori care fac si fara HSG?
raluca30 spune:
eu vad ca tu inca nu te-ai lamurit inca ce e cu HSG si Laparoscopia...hmm...mai draga daca mergi sa faci HSG e ok,e mai ieftin,risti sa doara rau sau acceptabil(eu o numesc o procedura barbara)...poti sa faci doar HSG sa verifici trompele,daca se vor dovedi infundate atunci incep problemele de desfundare si cea mai recomandabila posibilitate va fi laparoscopia,dar poti sa faci DOAR Laparoscopie de la bun inceput si mergi pe laparoscopie operatorie (parca)si iti rezolva din start fara batai de cap orice problema oi avea tu pe acolo,trompe infundate,puncte de endometrioza sau mai stiu eu ce surprize neplacute....dar ca sa intelegi clar daca faci laparoscopie nu ai nevoie de HSG.
bafta!![]()
uratica spune:
vasilasanita..deci..esti din suceava..ok pana aici?bun..
in suceava sau daca nu e in suceava exista in iasi clinici unde poti sa faci hsg-ul!la privat sau la stat..in functie de banuti!daca la hsg reiese faptul ca ai trompele ok-ca sunt permeabile..atunci poti face inseminare fara a mai fi nevoie sa faci laparoscopie!
asa ca mergi in ordinea asta-fa hsg..se face la orice maternitate sau clinica privata de obstretica si ginecologie!
si..uitasem sa te intreb..sotul tau are analizele ok?a afcut spermograma?ptr ca problema poate fi si la el!tu sa fii in regula iar el sa nu fie-sa aiba gigei cu probleme sau putini!si din cauza asta sa nu fi ramas insarcinata pana acum!
asa ca..fa hsg!dupa ce afli rezultatul-vei merge mai departe la laparoscopie!
vasilasanita spune:
are analizele ok, sotul meu. HSG se face in Suceava, laparoscopie nu se face. Banuiala mea e ca am probleme cu trompa stanga fiindca am dureri continue in acea parte.