Puiuti de Randunici 2008!! (282)
Raspunsuri - Pagina 9
cami33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata http://www.eternalmoonwalk.com/ Vlad Mami de ursulet bebe |
Foaaaarte tare. Te-ai bagat???
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui ramo_cata raluca nici andru nu se mai trezeste noaptea ...se culca pe la ora 22-22.30 atunci bea laptic cu cereale si se mai trezeste dimineata la 6-7 cand isi bea lapticul... luny astept pozele ..sa-l vad pe mufarina bronzalit clau tu nu vrei sa-l arati pe razvanel bronzat? andru s-a culcat pe la ora 14.50 abia am reusit sa-l culc..am facut orez cu lapte,am facut curatenie in baie si acum mai stau si eu putin... ariel ce ai mai aflat de tatal tau? RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
nimic...asteptam. a vorbit mama cu dr la tel si i-a zis ca pana pe la ora 18 nu are rost sa vina. si atunci sa sunam inainte...
asteptam...ma usuca asteptarea! rabdarea nu este atributul meu
si linistea nu-mi face bine. trebuie sa-mi tin mintea ocupata cu altele, sa nu mai scorneasca scenarii...insa nu ma pot concentra la nimic. fac numai prostii! i-am facut alexutzei diminetata cereale cu ceai in loc de lapte. si bietul copil m-a intrebat iar: "esti suparata?"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Simo27 spune:
Ariel,off-multa sanatate tatalui!!!
Gata,bagajele sunt facute,masina-i la scara:am plecat la nasit!Va pe toate!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
cami33 spune:
citat din mesajul lui Simo27 Ariel,off-multa sanatate tatalui!!! Gata,bagajele sunt facute,masina-i la scara:am plecat la nasit!Va pe toate! Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Sa va distrati si sa va intoarceti cu bine.
Abia astept sa vad o nasica cu burticica
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
adriuta spune:
ariel, eu tin pumnii si il rugam pe D-D sa fie bine taticul tau.
Ii uram lui Mufy, mami si tati celebrul uelcam bec si sa nu mai fie suparat ca i s-a stricat caruta.Asteptam pozici.
Lui Simo spor la nasit si drum bun
Raluca, Adrian se trezeste rar doar daca isi pierde lulyca, dar si-o gaseste si se culca la loc. Cred ca Sabin se trezeste de foame, daca spui ca nu prea mananca ziua. Saracutul...ii este fomica si a invatat ca primeste papa.
In rest.... copilul mi-a adus cadou de la gradinita : ROSU-N GAT!!! da e unul foarte rosu... vai de viata mea. El nu are nimic. Acum se vaita si taica-su de gat. Noi zicem ca astia-s virusi americani care nu-i ataca pe ai lor. Adrian a fost o zi ragusit putin de dimineata dar i-a trecut.
Sa ne "auzim" numai de bine
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:
Simo, drum bun si distractie placuta!
Adriutule, imi pare rau de ingatita lui Adrian...sanatate multa!
natynic spune:
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
citat din mesajul lui natynic Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Ce s-a intamplat, Naty?
Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara
VALENTINA C spune:
Raluca, si Matei se trezeste OBLIGATORIU o data pe noapte, la 2-3, isi bea biberonul si se culca la loc. Chiar azi i-am zis pediatrei ca as vrea sa renunte la trezirea asta si s-a uitat la mine ciudat. A zis ca nepotul ei s-a trezit pana la 4 ani sa ceara lapte....
Sper totusi sa nu-l tina pana la varsta asta, ca m-am ars....
Ariel,
Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara