Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si eu pofte, dar de mama laptatoare .

Imi tot fac planuri pentru sambata... Mimo, auzi?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, nu te gandi mami la pofte de-alea , eu iau pilule, deci nici-o sansa...poate Kya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Poate fal-fal mai mult maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Simo, nu te gandi mami la pofte de-alea , eu iau pilule, deci nici-o sansa...poate Kya!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

IO? Pacatele mele! Cu cine?? Ca sot acasa n-am!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pofticioaselor , ma bucur ca nu sunt singura, hi, hi...

Gata, ma duc si eu la un film cu randunoiul, in patul conjugal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel as lua-o pe sus numai sa mearga..s-a operat in luna februarie de fiere..a scos-o fir-ar mama ei ca s-a chinuit 8 ani pana sa o convingem sa mearga la dr...si am recurs la amenintari de genul:ne mutam la craiova,daca nu o face pentru noi sa o faca pentru andru ca si-a dorit nepotel si acum nu se bucura de el..eu am fost cea care am convins-o ,de mine i-a fost cel mai rusine ,ca sa zic asa,eu i-am zis ca daca nu se opereaza noi nu mai suportam si o sa plecam de acasa...plus cumnatul meu care nu a vrut sa mai vorbeasca cu ea la telefon pana nu s-a operat...acum de cate ori ii e rau zice ca mai bine nu se opera,desi inainte ii era si mai rau dar a uitat....eu nu-i mai zic..i-am zis de cateva ori si acum sa mearga la doctor dar nu mai insist..apoi sa nu interpreteze altfel..nu stiu i-am zis si lui catalin ,i-am zis si cumnatei mele sa insiste ei ca e mama lor..si cam asta..eu nu am vazut un om atat de incapatanat si cu frica de medici...

naty mda tensiune cand ii creste cand ii scade...de exemplu ieri avea 9 uneori 10 apoi i-a crescut la 13...ii oscileaza..a avut si 22 mai acum 2-3 saptamani...

sovi ce repede a trecut timpul ,nu-mi vine sa cred...cum te simti ..mai pune poze cu burtica sa te mai vedem si noi

clau pepene galben..eu tocmai am terminat o cupa de inghetata de frisca cu capsuni...

vad ca v-ati bagat la nani..ma bag si eu ca-s obosita ,am fost la plimbare cu andru ,am stat vreo 2 oer si ceva ,am fost prin parc,nu stiu ce sa-i fac ca nu vrea sa mai stea in tricicleta,daca il dau pe jos merge in directie opusa,nici decum nu merge cum mergem noi,sta in loc se uita la oameni,arata cu degetul,vorbeste pe limba lui ,i-am cumparat zilele trecute o minge de la un magazin de cate ori trecem pe langa magazinul ala incepe sa arate cu degetul si sa se smiorcaie..am calcat hainutele lui andru ,i-am calcat lui catalin ca maine il trimit la capitala cu niste treburi ...acum mai butonez putin si merg si eu la somn...

gata va pupacesc si va doresc o noapte linistita

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi cand au trecut 8 luni??? ptii ce mai trece timpul..

Naty sper sa fie bine cu rezultatele!
Ariel
Ramo trebuie sa o fortati cumva ca normal ca nu va face bine situatia.. si adevarul e ca daca nu o obliga copiii ei, te cred ca tu nu ai sanse nici atat..

nu mai stiu ce voiam sa spun..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu nu dorm nici acum si la cat sunt de agitata nu cred ca am sanse in noaptea asta...mi-e tare frica!!! analizele lui tata au iesit bune, dar asta e rau!!!! ca speram toti sa auzim ca are sl ditai infectia, ca va face antibiotic si gata!
in schimb i-au zis ca maine ii fac biopsie si ... ca e foarte posibil sa fie cancer al glandei salivare. REFUZ SA CRED ASTA!!! stau de ore in sir si sap dupa informatii.
fetelor, nu se poate sa fie asa ceva!!! nu la taticul meu!!!
mi-e frica de mor! si unde sa ma ascund sa nu ma vada alex? ca ma intreba saraca din 5 in 5 minute daca sunt suparata....
offfff, nu mai pot! nu mai suport!
toti dorm si in sfarsit pot sa plang...si plang...dar cu ce ajut????

si teo a facut iar febra 38.5....de ce??? ca ia klacid!! oameni buni, ce se intampla??? sigur e un vis urat! si se va termina...maine cand ma voi trezi va trece tot...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ariel. Sunt alaturi de tine si ma rog sa fie bine taticul tau. Offf...

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Somnoroase pasarele, va dau niste , poate va treziti

Noi astazi avem intalnire cu Catalina(Tonic) si trupa ei. Abia astept

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput