Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ariel

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

-ici randunici

iata ce surpriza am
super fericita sunt
http://family.webshots.com/photo/2376614620103392202Dfgmuh

hai sa vad ce pe faza sunteti

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Ce frumos!!! Noi stam una langa alta si nu ne vedem

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Aricel, multa putere iti doresc.

L-am vazut pe Muffy la mare, demential, f frumos, s-a simtit superrr.....asa se vede

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

-ici randunici

iata ce surpriza am
super fericita sunt
http://family.webshots.com/photo/2376614620103392202Dfgmuh

hai sa vad ce pe faza sunteti

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

mai, e bitza in poze??????? da' buburuzu unde e?????? si cine se marita????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

in primul rand Mufarinilor bine ati revenit!! v-am admirat in poze.. se vede ca v-ati simtit bine si v-a priit, chiar si cu un pic de oboseala din motive de Muffy !

Ariel sper sa fie bine cu tati tau!

Miha vad ca te-ai intalnit cu Bitza, dar cu ce ocazie bre? si ce lucrati acolo la flori?

eu sunt bucuroasa ca mi-am luat azi DVD-ul cu concertul lui MJ din 92 de la Bucuresti! am si eu o bucatica din Michael la mine acasa!
si al meu cand a luat DVD-ul in mana zice "off saracul.. ce rau imi pare de el ca nu mai e..." si ne-am intristat amandoi.. offf...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu mi se deschide linkul lui Miha si nu inteleg nimic ce-i cu Bitza, etc.
Ariel, poate dura si 2-3 saptamani, depinde cum se examineaza si depinde ce se gaseste. Ceva orientativ se paote spune si in 2-3 zile, e f variabil.
V-am pupat, ca ma mut si nu-mi vad capul, tre sa ajung si la agentie cum spuneam.
A, s-ar putea sa nu am net cateva zile, ca ne va transfera dincolo conexiunea, cu tot cu nr de telefon (suntem pe Romtelecom Dolce) Dar...dau eu de voi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty spor la mutat!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Super intalnirea cu Bitzulina!! Vad ca ai pus-o la treaba, Miha Super, bravo! Pentru ce erau aranjamentele?

Luny, superbe si pozele voastre si filmuletele M abucur tare ca ati avut o vacanta frumoasa!

Eu m-am trezit de la 7 si am fost la cumnatica mea, ea este nasa azi si am fost sa ma macheze si pe mine, diseara mergem la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel

Miha n-am inteles ce e cu pozele c Bitza...

Naty spor la mutat. Iar despre Grecia n-ar trebui sa fie probleme. L-am intrebat pe fratele meu care lucreaza la o agentie de turism si mi-a zis ca scopul lor este sa-si vanda pachetul, asa ca o sa-ti accepte plata si intarziata.

Luny am savurat poznele de la mare! Si am intrebari
- e necesar (util) sa-i cumpar si Zanei o piscinuta sa stea pe plaja in ea?
- sa-i cumpar si colac?

Abia astept sa vina tac-su acasa si sa plecam. Week-end-ul la mare am zis ca-l lungim la vreo 4 zile. Si pe urma mai vreau sa plecam un week-end la Bran-Cheile Gradistei.

Elara ma bucur sa aud ca sunteti bine. Felicitari pentru TT! Si aveti deja nume pentru baietel?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput