Puiuti de Randunici 2008!! (282)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
Naty ai comis-o cu Grecia?..nu cred ca va fi o problema sa platesti maine totusi..spor la mutari, mi-e groaza sa ma gandesc..
gudinde tinem pumnii puiului Mexxei, sa fie bine...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Pentru maine la cafea, cine are chef..
MARE, SOARE/STROPI/NORI, MUFFY, NOI...
www.onetruemedia.com/shared?p=918d1a5fef8f6640b1d7a5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ACTIVITATILE ZILNICE PE LITORAL
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
S-ar putea ca din toamna sa mergem in Viena si sa stam un an, cu totii (jobul sotului...). Nu stim sigur inca... Nu stiu ce sa facem cu Stefan care este deja inscris la scoala... Sotul meu il va inscrie saptamana viitoare la gradinita in germana (sa fie inscris, daca va fi sa plecam cu totii)(au la serviciu gradi), insa o profa univ din Canada ne-a intrebat de ce nu-l dam direct la scoala?? Am mai cerut parerea unei profe univ din Bv si ne-a zis ca ea nu ar face asta cu copiii ei (ca ar fi prea stresant), dar ca mai intreaba si pe altii si-mi spune... Sunt in dilema... Voi ce ati face? Stiti cazuri asemanatoare? Stefan nu stie boaba de germana, engleza "rupe" putin...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
natynic spune:
Mai, mai, ce palarie jmechera pe Mufful pofticios de muraturi! Se vede ca a fost totalmente in largul lui. Foarte frumusica era casuta...
Nicoleta, nu cunosc un caz asemanator, dar ce sa zic...Un pic de germana mi se pare musai sa invete daca plecati. Oare scoala nu se poate amana cu un an? Ca ma gandesc ca ar putea fi bulversant pt el, sa inceapa scoala acolo si apoi sa continue aici. Bun, daca era vorba de mai mult timp intelegeam, dar doar pt un an, daca se poate, eu as amana. Ideea e-cand stiti sigur daca plecati? Ca macar sa poti face un plan.
Mai, ma scoate din minti husband-ul. NIMIC nu pot discuta cu el de mutare ca-l plictisesc si-l enervez. Crede ca le stie pe toate si de fapt, ca orice barbat, nu ia in calcul o mie de amanunte iar eu nu am chef sa ma izbesc de ele nerezolvate DUPA ce ne mutam. Ce-o fi frate asa greu macar sa discuti, sa stabilesti niste lucruri?? Bine ca si-a mobilizat TREI prieteni sa vina maine sa ne ajute, adica sa care toate lucrurile; si apoi, odata trantite toate in mijlocul casei, ia ghiciti cine va trebui sa le descurce si sa le ordoneze pe toate?? Ma rog...Ma duc sa ma culc ca-s deja un car de nervi.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Oauuuu, super Matei la mare, ii place mult in valuri , este in largul lui si in apa si pe plaja, bravo Muffy!. Iar Anca arata bestial si toti impreuna sunt o familie minunata.
Naty, e greu la mutare dar si dupa ce reusesti sa aranjezi totul , cine are super casa frumoasa? Aud? Mult, mult succes maine, sa iasa totul snur!
Gudinde, ma rog luni pentru Sebi, da Doamne sa fie bine.
Ariel, ceva vesti?
Nicoleta spune:
Naty, fireste ca putem amana scoala! Insa ma intrebam daca nu cumva copilul ar putea sa faca fata clasei 1 si invatarii germanei simultan, mai ales ca se pare ca nu ar fi singurul . Un an este intr-adevar putin, insa s-a discutat la un moment dat si de un al doilea an... discutii, zic, nu ceva concret! Adica daca au mai facut-o si altii, de ce sa nu luam de la anul asta tot ce ne poate da? Spor la mutat! Eu as lua copilul si cateva din ce-i trebuie lui si l-as lasa pe sot sa se mute, sa isi dea seama ca nu e "asa mare scofala"!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
ramo_cata spune:
luny ce mi-a placut de mufarina...cu ce placere arunca pietrele in apa,cum punea manutza pe alge..si l-am vazut la pigoala.. mufa ..ca-ntotdeauna esti cel mai tare
naty hai ca poate se rezolva cu grecia...mult spor maine la mutat
gudinde pt sebi si doamne ajuta sa fie bine
nicoleta ce misto viena ..hai ca o sa se rezolve si problema astachiar nu stiu cum as proceda in locul tau...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
elara si ma bucur sa vad ca sunteti bine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihatp spune:
-ici randunici
iata ce surpriza am
super fericita sunt
http://family.webshots.com/photo/2376614620103392202Dfgmuh
hai sa vad ce pe faza sunteti
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
ariel_7000 spune:
gudinde...trist, trist si frustrant! Doamne ajuta puiului mic!
cat despre nasterea naturala in cazul prezentarii pelvine a fatului, ...mai are rost sa-ti zic ca si mie mi s-a spus ca nu reprezinta caz de cezariana in cazul sarcinii nr 2 ??? ei pretind ca se poate naste natural, fara riscuri...noroc ca teo al meu s-a intros, ca daca il mai nasteam si cu picioarele inainte...Doamne, nu vreau sa ma gandesc!
clau, da, am vesti...am fost la tata pe la 8. atunci s-a trezit, era ametit, tumefiat...ma rog, ca dupa o operatie la gat.nu am putut sta decat 5 min., ca au fost draguti baietii de la paza si ne-au lasat sa intram pe rand la el (mama prima, apoi eu) - fara spaga - tata avea dureri atroce, i se umflase si iritase ochiul stang, operatia fiind in dreapta...nu se stie de ce, a zis dr ca va veni un oftalmolog sa-l consulte maine, pana atunci i-au pus picaturi.
da...i-au extras o tumora, de 3 cm diametru. a fost trimisa la biopsie, asteptam rezultatul. Acum nu mai pot sa zic decat Doamne ajuta sa fie benigna! dr. si prof. l-au incurajat, i-au zis ca o formatiune maligna nu putea sa evolueze atat de rapid (umflatura in 6 zile a ajuns de la marimea unui bob de mazare la o jumatate de grepfruit), ca ar fi fost anormalii la analize, insa nu ii pot da un raspuns corect pana nu vor avea rezultatul la biopsie. am uitat sa intrebam cat dureaza . naty, ai idee care ar fi termenul???
cam atat despre tata. teo tot cu febra 38 - 38.5, care cedeaza rapid la antitermice. nu am reusit sa-i desclestam maxilarele sa vedem daca sunt masele, canini...nu vrea sa manance decat moale, pasat, e marait si ataca sa muste. sper din suflet sa fie dintii de vina! am ajuns sa ma bucur ca are copilul febra de la dinti
in rest, eu ma simt ca intr-un vis, parca plutesc, simt tot corpul amortit si incordat si foarte usorrrr....si nu pot sa dorm, sa mananc, sa gandesc coerent. dar trebuie sa rezist!
si intr-adevar, dau dreptate zicalei ca nu aduce "anul, ce aduce clipa!"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga