FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)
Raspunsuri - Pagina 4
yarrina spune:
Azi am o zi blonda...cred ca de bucurie ca-s in Z1. BYtzi am crezut ca ieri la 16 ai fost la doctor.
raluca30 spune:
yarrina-iti tin companie si eu sunt in ziua 1...deja fac planuri pt viitor sa fac sau nu iar inseminare sa mai astept..off ce de framantari la mine in cap azi
yarrina spune:
Nu le lasa batuta. Tre sa reusim si noi. Eu mi-am propus sa fac 3 inseminari di daca nu dau rezultat a patra oara fac FIV.
gabri-ela spune:
Bitzy multa bafta astazi la dr! Pumnii sunt stransi pt tine si ai sa vezi ca o sa fie bine.
yarrina sa ai bafta la acest inceput de drum. Hai ca nu mai am si eu mult si vin dupa tine. Eu astept rusii pe la sf saptamanii, inceputul celeilalte. Tie ti-a raspuns la maill, sau mai bine era sa-i dai un telefon?
Bafta, bafta multa! Pe cand faci eco?
Raluca nu mai lasa timpul sa treaca, iar daca ti-ai propus inca o incercare, mergi mai departe, pt ca nu se stie ce se va intampla de data asta. Sa fie cu noroc!
Pupici pt toate fetele
yarrina spune:
Gabriela inca nu mi-a raspuns la mail. Imi raspunde el pana la sfarsitul zilei...pb ca este ocupat. Tot timpul a fost prompt. Te astept sa ma ajungi din urma....sa facem o odisee impreuna.
Fetelor va astept pe toate, da? Sa nu ma lasati singura la Odisee! Va place optimismul meu, da?
diana23ct spune:
bytzi ma voi gandi la tine si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine.
yarrina, raluca sa fie cu noroc si sa dea Domnul sa iasa ceva luna asta.
gabri-ela te asteptam si pe tine sa intri cat mai repede in lupta.
Eu sunt bine, dar nu mai vreau sa mai visez si sa mai sper atata, ce o vrea Dumnezeu, azi sunt ziua 9 si cred ca duminica dimineata o sa incerc un test.
va pupic pe toate
raluca30 spune:
diana-iti tin pumnii sa vii cu un test pozitiv
eu m-am programat la un eco pe 24 iulie sa vad daca voi avea folicul,am decis sa nu mai bag luna asta hormoni in mine,incerc pe natural,dar o sa iau niste chestii naturiste sa-i zic asagen laptisor de matca,omega3,aspenter,bcomplex,acid folic...hehehe o groaza nu?
va pup
montytaiana spune:
va pupic dregele mele
m-am intors din co
am citit din urma
eu una vesti nu am
dar ma bucur bitzy ca nu te dai batuta
yarrina mult succes
ralu imi place energia ta
diana suntem aici pt tine tinem pumnii stransi stransi
gabri_ela ar cam fi timpul sa ne faci o bucurie, simt eu ca e vremea reusitelor pt tine te pupic sa fie cu noroc
gabri-ela spune:
monty sa dea DD sa te auda si tot ce simti tu sa fie de data asta asa. Sper si eu intr-o reusita. multumesc pt incurajari. Voi ce ati mai hotarat sa faceti? Hai putere sa o iei si tu de la capat. Nu aici trebuie sa te opresti. Sper sa reusesc de data asta, sa pot sa-ti ridic putin moralul.....hai!!!!!
Pupici
Eu plec pt cateva zile din localitate si ne mai auzim pe la inceputul saptamanii viitoare
raluca30 spune:
montytaiana-bine ai revenit
gabriela tu ce planuri ai?
fetelor stie careva daca dauneaza ovocitelor daca iau cateva zile antibiotic(doxiciclina)??trebuie sa iau pt o mica infectie ,am luat azi doua si urmeaza inca cateva zile (vreo 5)...oare o sa fie afectat foliculul (in cazul in care o sa am?)?
va pup