Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Raluka pai stai sa vezi ca ideea era sa-l tii lipit de corp sa simta caldura mamei si se linisteste imediat....
Dar si eu am dat un google...si primul pe care l-am vazut era 45 de lire....asa ca am inchis brusc pagina ca sa nu imi stea inima ....ca si asa sunt fragila in perioada aceasta.

In schimb am cunoscut o nigerianca care-si tinea copilasul atarnat de ea toata ziua, numai ca pe spate, nu in fata.
Era copilul asa cuminte si adormea cat ai clipi....si evident ca si-l lega cu 2 carpe mari ....adica bucati de material....
Numai ca nu am intrebat-o si nu m-am gandit sa o rog sa imi arate cum naiba le lega de nu cadea copilul pe acolo....ca ce zic eu ...era deja fetita la 7-8 luni...nu pici mic care sta acolo ca un carnacior.

Dar mai am timp sa o intreb cand merg sa iau scaunul de masina si leaganul pe care mi le-a dat ea....si sper ca le mai are.

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida la cat esti de entuziasmata de drum, eu sunt sigura ca te vei simti extraordinar!

Sa aveti drum bun si cumparaturi frumoase si zile excelente!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aida cine ne mai face capitole noi si cine ne mai impulsioneaza sa scriem ? sper ca te intorci repede, santaoasa si cu portbagajul plin de lucrusoare faine.
Fetelor va rog sa va masurati cuvintele, sa facem economie ...mai usor cu citatele interminabile care lungesc paginile .... ca sa o asteptam pe Aida

Nu stiu pe unde umbla Dana de nu zice nimic ..cred ca nu se mai da jos din masina acum....o fi plecat si in alta localitate

Iulika sub pat te-ai uitat ?

Glumesc si eu sper sa nu va suparati

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Aida, sper ca la Constanta o sa ai net!!! Sa ne mai dai vesti despre tine! Cat stai acolo?

oh da , are mama net si 2 compuri si mai iau si laptopu meu doar timp sa am ca am prieteni de vizitat si intalneala cu forumiste constantence , unele le cunosc , altele nu ... si sa vad care mai e pe acolo de pe forum sa facem o intalneala ca de obicei

... si azi inainte sa plec o sa deschid capitol , daca vreti 2 capitole doar sa scrieti pana la pagina 20 si apoi sa treceti la urmatorul asta pana ajung si eu la Constanta

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, Emma ta a fost o fetita absolut minunata! Eu am fost atat de impresionata de caracterul ei puternic, curajul, optimismul, dorinta de viata, incat m-am hotarat de mult ca daca o sa am o fetita o sa ii pun numele Emma. Asta inainte de a ramane insarcinata. Si uite ca DD mi-a dat si mie o fetita. Sper din tot sufletul ca nu te deranjeaza ca o sa poarte numele Emmei, pentru mine ea este un model, care mi-a schimbat mult modul de a percepe viata. As putea sa spun multe lucruri despre asta, dar nu vreau sa te intristez si mai tare!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Lucia, din cate imi amintesc...zicea ca azi are programare la manichiura si pediciura...ce mai ...se rasfata

Era vb de Dana ...am uitat sa specific

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Raluka pai stai sa vezi ca ideea era sa-l tii lipit de corp sa simta caldura mamei si se linisteste imediat....
Dar si eu am dat un google...si primul pe care l-am vazut era 45 de lire....asa ca am inchis brusc pagina ca sa nu imi stea inima ....ca si asa sunt fragila in perioada aceasta.

Citat:

In schimb am cunoscut o nigerianca care-si tinea copilasul atarnat de ea toata ziua, numai ca pe spate, nu in fata.
Era copilul asa cuminte si adormea cat ai clipi....si evident ca si-l lega cu 2 carpe mari ....adica bucati de material....
Numai ca nu am intrebat-o si nu m-am gandit sa o rog sa imi arate cum naiba le lega de nu cadea copilul pe acolo....ca ce zic eu ...era deja fetita la 7-8 luni...nu pici mic care sta acolo ca un carnacior.

Dar mai am timp sa o intreb cand merg sa iau scaunul de masina si leaganul pe care mi le-a dat ea....si sper ca le mai are.

vezi ca este un subiect de wrap si este o forumista care face demonstratie cum sa il pui si sa il legi ... foarte interesant ... daca am timp o sa pun filmuletul

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Probabil ca daca eram in locul celalalt (adica la picioare), lesinam sigur, dar asa, eu nu-i vedeam decat pe medici, care in ambele cazuri au fost barbati frumusei tare de tot! Dezbracati asa, la bustul gol, doar cu un sort in fata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Buna dimineata!!
Bine bine dar tu acum spui??Påi facem schimbari de treburi..Sotzu in sala de asteptare så nu i se facå råu..Dar eu mai mari sanse am så gasesc moase din alea de 100 de kile ca aia a mea de altfel care se misca mai greu ca mine..DE fiecare data cand merg in vizta la ea si mergem si imi face analizele in alta camera apoi mergem in cabinetul ei eu o intrec si deja ma asez comoda si apare si ea dupå 10 minute gafaind de zici ca a urcat 7 etaje..Noroc ca nu nasc cu ea..

Lutoniana super faza cu doamna aceea bien imbracata si domnul 'dezgolit' la cap

FEtelor daca fetelor se intalnesc azi..Ce facem noi?

mergem la disco??

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Iulika, mergem la disco...si asa imi e un dooooooor....

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia eu pe youtube am gasit cam cum se folosesc. Cred ca pentru nou-nascuti trebuie in fata.

Asta de exemplu e pentru wrap: http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q&feature=related

Asta pentru sling http://www.youtube.com/watch?v=hmAXmvrcXFg&feature=channel

Mei Tai http://www.youtube.com/watch?v=gG_I4MV_QHU&feature=related

Si aici http://www.youtube.com/watch?v=l77rxW_JUz8 arata o tanti cum face dintr-un material si doua inele slingul!

Deci am putea sa ni le facem si noi, numai ca nu stiu din ce material, sa fie si rezistent, si putin elastic, sa se intinda, si sa fie bumbac...

Scuze pentru spatiile dintre randuri si risipa de pagina... Speram sa intre Aida sa ne mai faca un capitol, ca altfel vom scrie si vom sterge ca sa avem loc

25+

Mergi la inceput