King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 51

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

http://www.youtube.com/watch?v=oJ5xxJ3QYsk&feature=related

As vrea sa vad cati dintre "artistii" zilei ... pot sa sufere atat de mult cand isi canta propria muzica. A fost ..nu... ESTE si un actor bun, dar mi-e imposibil sa cred ca aici se preface.

Sper sa nu uitam niciodata. Desi, mie una nu prea imi face bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La pro au zis ca Janet s-ar lansa in lupta pt custodia copiilor.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainex_po

Si altceva...Toata lumea spune ca ceremoniile in memoria lui au fost grandioase dar mie totusi mi s-a parut prea putin.Ar fi trebuit sa vina toti artistii pe care i-a influientat si chiar nu sunt putini...si multe alte persoane publice...

Haha, eu de mult simt asta. Adica, si cand a cantat in duet cu Britney Spears, eu ma gandeam - cine e ea ca sa cante cu Michael. E prea neinsemnata. Cand vroia un duet cu Akon, la fel imi ziceam, e prea mic pustiulica asta pentru Michael. Daca vroia sa apara la Britain's Got Talent noi (adica eu si alti fani) la fel consideram - ce sa caute el acolo, la un amarat show de televiziune?! Sau hotelul X din Londra, de ce a stat acolo, ne uitam la poze cu interiorul si ziceam "wow, el merita ceva mult mai special"

Intr-un fel, Michael a fost prea mare si pentru viata sa.

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Billie_Jean

Mi-e si greu sa aleg care sunt preferatele mele, este imposibil, dar acestea ma impresioneaza pana la lacrimi...

http://www.youtube.com/watch?v=7SJHRVDMQgU

http://www.youtube.com/watch?v=dCu8bWbecLY

http://www.youtube.com/watch?v=beFTORlM6TU

Marea greseala a omenirii este ca nu apreciaza o valoare decat dupa ce aceasta a trecut intr-o alta lume...

Bine ai venit pe forum, Billie Jean!
Suntem din acelasi oras

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am mai plecat pentru citeva zile, asa ca m-am intors la subiect.

Melodia zilei - superba! Una din preferate, iar partea de dans, coregrafie este absolut bestiala. Din punctul meu de vedere, e mai putin bogata in mesaje, in sensul ca nu e plina de mister ca multe alte melodii sau videoclipuri... Michael a fost o personalitate care a stiut sa creeze mister in jurul lui si m-am obisnuit sa caut descifrarea lui in orice aparitie a lui, muzicala sau fizica.

Ramonab, varianta braziliana a lui They don't care about us, cea cu tobele imi place fff mult, o pusesem si eu acum citeva zile sau la celalalt capitol, nu mai stiu... De fapt melodia asta a inceput sa-mi placa mult in ultimul timp, poate pentru ca e si cea pe care a cintat-o ultima oara, cel putin din ceea ce se stie pina acum.

Rall, voi scrie mic, pentru cine vrea sa citeasca... ca sa nu intram din nou in controverse...

Oricarui om de pe acest pamint ai ca sa-i ierti daca il iei la bani marunti. Greseala este omeneasca, iar a gresi este inscris in codul nostru genetic. Eu spuneam ca daca unui om obisnuit, care isi vede linistit sau mai putin linistit de viata lui, nu pot sa-i trec cu vederea neomeniile, unui artist, unui geniu, unui om care va ramine nemuritor prin munca lui depusa in timpul vietii (nu era vorba doar de MJ aici, ci de multe alte genii, din alte domenii), sint tentata sa-i iert orice, sa-i gasesc scuze... si asta pentru ca, mie mi se pare ca ceea ce fac oamenii acestia cu vietilor lor, de multe ori distrugindu-se pe ei insisi - e cumva inclus din start in pachetul care le vine la nastere cu talentul si ca este pretul pe care il platesc ei pentru a da ceea de dau omenirii. De aceea, pe mine nu ma afecteaza aproape nimic din ceea ce se spune, scrie... desi citeodata ma deranjeaza pentru ca nu sint umani, nu sint respectuosi, nu sint profesionisti in ceea ce fac, toti incearca sa obtina si ei o bucatica de ciolan de pe urma lui, chiar si acum, cind a murit, sau mai bine spus mai ales acum...

MJ a fost MJ, nu e singurul dar este printre cei putini, a facut greseli, mai ales cu viata lui, dar asta nu are cum sa-i afecteze muzica sau dansul... si nici macar imaginea lui, tocmai pentru ca MJ este MJ. Dar nu incerc sa-l fac un sfint, pentru ca nu e, si nici nu ar fi iesit ce ascultam si vedem acum daca ar fi fost... s-ar fi inchis intr-o lacas sfint si ar fi stata acolo sa mediteze...

Pot de exemplu sa-i iert faptul a murit cum a murit, ca a cheltuit atit de mult in ultimul timp inglodindu-se in datorii neplatibile, ca ani de zile s-a complacut in situatia care a dus in final la surmenarea lui si la moartea lui. Ehehei, si de cite inca as putea sa-l mai iert, nu-l pot absolvi de orice vina, ca doar si el a fost acolo... Numai ca eu inteleg ce e ala un cerc vicios si cit de repede te prinde in virtejul lui si cit de greu iesi daca nu ai oameni de incredere si care te iubesc sa te traga de atunci. Si cit de greu este sa ai acesti oameni linga tine cind esti celebru, cind ai bani si toti vor sa cistige ceva pe urma lui... E trist, ma sufoc cind citesc despre astfel de vieti, pentru ca, trecind peste toate, este fff trist! Si cred ca MJ a murit foarte trist! Nu neaparat singur, cit mai degraba trist si neputincios sa faca ceva... Faptul ca ai bani si ca esti atit de celebru iti da tot timpul senzatia ca esti tinar si ca poti sa treci peste orice, la fel ca tineretea... ori viata nu iarta, mai ales atunci cind e luata peste picior. Si nici moartea...

Hai, ca m-am lungit, iar o sa ma certati. Dar sa stiti ca nu aveti ce sa ma certati pentru ca nu vorbesc cu rautate, nu il judec, nu il denigrez, ci pur si simplu sint trista ca a murit inca un artist de geniu, singur si trist! Si mi-ar fi placut sa nu fie asa! Si mi-e ciuda pe el ca a fost sa fie tot asa, ca istoria s-a repetat si in cazul lui.

Da, asa este, molodia pusa de mine este un amestec de melodii noi, dar eu voiam sa spun ca e nou, in sensul ca nu am mai vazut acest filmulet pina acum. Saptamina trecuta l-am observat, poate mi-a scapat pina acum... desi pot sa spun ca stiu cam tot ce e pe youtube despre el, si de rau si de bine, si nou si vechi... si nu numai acolo, ci pe tot internetul si in toate revistele si ziarele care apar aici. De la Elvis si de la Charlie Chaplin, nu am mai gasit un artist despre care sa citesc tot ce s-a scris...

Sweetmelon, sint de acord cu melodia ta de pe acum, oricind o vei pune!

Gata, ma duc sa fac lucruri, cum spunea o alta forumista la un alt subiect... ca ma asteapta casa, si copiii, si sotul...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Billie_Jean spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui Billie_Jean

Mi-e si greu sa aleg care sunt preferatele mele, este imposibil, dar acestea ma impresioneaza pana la lacrimi...

http://www.youtube.com/watch?v=7SJHRVDMQgU

http://www.youtube.com/watch?v=dCu8bWbecLY

http://www.youtube.com/watch?v=beFTORlM6TU

Bine ai venit pe forum, Billie Jean!
Suntem din acelasi oras

_

Multumesc mult! Imi place ca lumea interactioneaza asa frumos si civilizat, fiind pe aceeasi lungime de unda... Asta este influenta lui Michael, care ne-a vrajit pe toti prin opera sa.

Iti trimit un link cu melodia ( "You are not alone"), care, din pacate, nu a fost adevarata in cazul lui MJ, el fiind parasit in perioada de restriste...

http://www.youtube.com/watch?v=2JNv-c7wSjc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Hello.
Ador subiectul asta.
Va pun una dintre melodiile mele preferate.Imi place ritmul foarte mult si mai ales spre sfarsit pe la minutul 4.50 cand bat din tobe doar pana la sfarsit.Mi se pare extraordinar ritmul.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Ce mult imi place si mie aceasta melodie!

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am vazut si eu pe site-ul Pro TV ca Jannet vrea custodia copiilor. Eu cred ca ar trebui respectata dorinta lui Michael, aceea ca mama lui sa se ocupe de copii, iar daca ea nu mai poate, atunci Diana Ross. Probabil daca Michael nu le-a mentionat pe niciuna din surorile lui, a avut motive intemeiate.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Mai, Nelia, dar bine le mai spui tu...Ai scris mic-mic, dar mi-am luat ochelarii si am citit. Exact asta gandesc si eu, dar nu puteam asterne ideile mai bine decat ai facut-o tu.

Despre melodia zilei, ce sa mai zic, una din preferatele mele, acreat perfect atmosfera unui club din anii '30, iar faza cu gravitatia e geniala..Cica patentul pentru ghetele respective ar expira pe 29 Iunie 2012, asta de pe Wikipedia citire...

Bun venit, fetelor noi...
Billie Jean, frumos nick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asa, si sa ca nu ma contrazic, ca spuneam intr-un mesaj acum citeva pagini ca mie imi place sa cred ca a avut o viata totusi plina si frumoasa in ciuda sfirsitului. Insist asupra acestui aspect si repet ca desi a afost lipsit de copilarie din cauza repetiilor, spectacolelor, turneelor, exceptind ultimii 10 ani, in care au existat totusi copiii pe linga ceea ce a fost urit si greu de suportat, mijlocul trebuie sa fi fost frumos!

Scuze, cine ma lamureste si pe mine cu poza cu MJ - Casanova. Era el sau nu era el? La poza asta ma refer eu, voi ati pus alta poza?

http://emusician.com/interviews/Send-clones-jackson.web.jpg
http://www.solarnavigator.net/music/music_images/michael_jackson_casanova_in_concert.jpg

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput