King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Citat:
citat din mesajul lui crisiacob

Vai ce horor era saraca Cher! Stiu ca a fost mare fan MJ asa ca o iert de data asta
Ieri am mers cu cel mic la tuns si era un TV pe perete pe care mergea un post oarecare de muzica. Si la un moment dat incepe Michael (Heal the World). Instantaneu casierita care era langa TV l-a dat la maxim si toata lumea era cu ochii pe TV. M-a impresionat tare mult scena si mi-au dat lacrimile (a cata oara in ultimele saptamani )
Si vroiam sa va spun ca am reusit astazi sa ma uit la tot interviul luat lui Michael de catre Oprah. O mare doamna! Tot respectul pentru ea! Sa va uitati ca merita!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Ai un link cu interviul? E postat undeva sa-l vedem si noi? pe youtube?

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu am gasit interviu pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=BqL_iy8WTr4

Sunt 8 parti in total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Scuze, n-am vazut ca fost dat deja link-ul De-abia acum am citit toate paginile ca ramasesem in urma.
Apropos, care este ultima traznaie a lui taica-sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Apropo de bona, desi nu stiu exact daca a fost sau nu la ceremonie, pe carticica oferita celor ce au intrat in sala este scris si un mesaj de la ea.
Din interviul LaToyey iteleg ca familia nu o vede cu ochi buni pe bona, care a fost data afara de Michael in decembrie anul trecut, zvonurile fiind ca era gelos de apropierea copiiilor fata de ea in defavoarea lui. Se pare ca ii ziceau mama copiii.
In alta ordine de idei se pare ca bona a declarat ca in nenumarate randuri ii facea spalaturi stomacale lui Michael, dupa ce lua prea multe medicamente.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Din cate am citit de bona,asa cum a spus si Motanik,dar ea (bona) a spus ca va fi prezenta la ceremonie.
Debbie a invocat ca motiv bunicul copiilor.Dar copii nu vor ajunge pe mana lui,ptr ca in testamentul lui Michael scrie ca ori Katherine(mama lui) ori Diana Ross sa aibe grija de copii.
Cred eu,mai intai se ia in calcul testamentul decat cererea lu' Debbie.Aia e lihnita dupa bani si apoi copii nu stiu ca e mama lor si nici nu au petrecut timp in compania ei decat f rar ,iar ea a fost prezentata de catre Michael drept o cunostiinta si nimic mai mult.
Dar cred ca, copii cel putin cei doi mai mari ar putea alege (si au dreptul) cu cine sa stea.

Ma uitam ieri la video-uri cu el zambind si distrandu-se.Mi-as fi dorit asa mult sa fiu si eu acolo,sa rad cu el,sa sar si eu pe trambulina cu el,sa ma bat si eu cu frisca....

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu sper sa se respecte dorintele lui Michael.
Macar atat mai pot face pentru el.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisiacob

Scuze, n-am vazut ca fost dat deja link-ul De-abia acum am citit toate paginile ca ramasesem in urma.
Apropos, care este ultima traznaie a lui taica-sau?

Traznaia e ca scumpul de el s-a gandit sa ii introduca in show bizz pe cei mici, si planuieste un turneu cu ei, nu se mai satura ma asta...
uite aici,

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/moartea-lui-michael-jackson-mana-cereasca-pentru-tatal-lui.html

If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself,and then make a change( man in the mirror)
http://community.webshots.com/user/anka77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM

http://www.youtube.com/watch?v=S1aA8VMRHcE&feature=related

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Melodia zilei, , mai ales finalul ma face sa plang oricat mi-as musca buzele sa nu se intample. E si una din preferatele mele.
A strigat atat in pustiu. Pe o planeta plina de oameni, el practic nu era auzit de nimeni. Bine ca macar acum s-a terminat suferinta lui. Asta e singura idee care ma linisteste. Si cred ca acum zambeste la fel de sincer, insa ii zambeste si sufletul odata cu fata. De acolo de Sus....ne zambeste si ne iubeste la fel de mult.

Dau o fuga pana in oras si revin mai incolo putin.

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
Si cred ca acum zambeste la fel de sincer, insa ii zambeste si sufletul odata cu fata. De acolo de Sus....ne zambeste si ne iubeste la fel de mult.

Dau o fuga pana in oras si revin mai incolo putin.

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Sau cum obisnuia el sa zica: I love you more

If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself,and then make a change( man in the mirror)
http://community.webshots.com/user/anka77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare
Fetelor nu stiu unde cititi voi dar eu am citit la scurt timp dupa asa-zisele declaratii ale bonei ca nimic din ce s-a scris nu este adevarat.
Bona a zis ca niciodata nu i-a facut spalaturi stomacale,ca ea nici macar NU stie cum se fac acestea si ca este dezgustata de toate minciunile care s-au scris(pina la ora la care ea a negat totul presa a sustinut ca ea a dat un interviu)Dar bona nemaisuportind minciunile a iesit la rampa si a dezmintit totul,inclusiv faptul ca ea ar fi dat vreun interviu.
Faza ca era iubita lui,multi au dezmintit,pina si LaToya.

Si multe din cite au aparut in presa imediat dupa moartea lui ,au luat o alta "varianta" .
Eu sunt convinsa ca nu vom stit niciodata adevarul!

In timp ce unii zic ca era nemaipomenit la repetitii,ca pregatise un spectacol cum lumea nu mai vazuse,ca avea o voce ,o energie ...etc,totul la superlativ si ca pacat ca lumea nu a apucat sa vada ,macar un show,Altii cum ca era chel,bolnav,nu mai avea voce ,nu se tine de reptitii,intirzia...bla,bla,bla
Pe cine naiba sa mai crezi?
Sau credem si noi ceea ce ne "prinde" mai bine?

Sunt sigura ca rautatile nu vor inceta sa curga!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput