King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Daca tot este o noua zi,propun urmatoarea melodie Black or write, este melodia mea preferata, o stiu din '92, imi place totul, muzica, versuri, dans, videoclip....( mai putin imaginea acelui ''individ'')....si nu in ultimul rand MJ...

http://www.youtube.com/watch?v=tyBs6-cmFvQ&feature=related

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

la ce "individ" te referi?

si mie imi place melodia asta.. si scena de final cu schimbatul fetelor mi s-a parut geniala, din primul moment cand am vazut video m-a fascinat..

intr-adevar e bun impersonatorul ala (desi se simte pe ici pe colo ca isi numara pasii si nu simte dansul cum facea MJ)..
oricum altul ca MJ nu va mai fi..

de peruca asa am citit si eu.. mai avea si par al lui, deci nu chel cum am vazut nu stiu la ce stiri..

legat de homosexualitate, sotul meu a zis ca el crede ca a fost, mie parca nu imi vine sa cred.. oricum nu e asa important asta pt noi.. Michael e Michael!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

"Black Or White"

I Took My Baby
On A Saturday Bang
Boy Is That Girl With You
Yes We're One And The Same

Now I Believe In Miracles
And A Miracle
Has Happened Tonight

But, If
You're Thinkin'
About My Baby
It Don't Matter If You're
Black Or White

They Print My Message
In The Saturday Sun
I Had To Tell Them
I Ain't Second To None

And I Told About Equality
An It's True
Either You're Wrong
Or You're Right

But, If
You're Thinkin'
About My Baby
Black Or White

I Am Tired Of This Devil
I Am Tired Of This Stuff
I Am Tired Of This Business
Sew When The
Going Gets Rough
I Ain't Scared Of
Your Brother
I Ain't Scared Of No Sheets
I Ain't Scare Of Nobody
Girl When The
Goin' Gets Mean

[L. T. B. Rap Performance]
Protection
For Gangs, Clubs
And Nations
Causing Grief In
Human Relations
It's A Turf War
On A Global Scale
I'd Rather Hear Both Sides
Of The Tale
See, It's Not About Races
Just Places
Faces
Where Your Blood
Comes From
Is Where Your Space Is
I've Seen The Bright
Get Duller
I'm Not Going To Spend
My Life Being A Color

[Michael]
Don't Tell Me You Agree With Me
When I Saw You Kicking Dirt In My Eye

But, If
You're Thinkin' About My Baby
It Don't Matter If You're Black Or White

I Said If
You're Thinkin' Of
Being My Baby
It Don't Matter If You're Black Or White

I Said If
You're Thinkin' Of
Being My Brother
Black Or White

Ooh, Ooh
Yea, Yea, Yea Now
Ooh, Ooh
Yea, Yea, Yea Now

It's Black, It's White
It's Tough For You
To Get By
It's Black , It's White, Whoo

It's Black, It's White
It's Tough For You
To Get By
It's Black , It's White, Whoo

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Imi plac foarte mult schimbatul fetelor si dansul impreuna cu indianca.

Felix

If you smile
Smile and maybe tomorrow
If you'll just Smile...

If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.aly spune:

Buna fetelor! Scuze pentru absenta dar am fost plecata in concediu. M-am bucurat sa vad atatea pagini dedicate lui MJ. Mi-au tb 2 zile sa citesc tot ce s-a scris in timpul cat am lipsit.
Sincer mi-a lipsit DC si mai ales acest subiect cat am fost plecata, si mai ales voi fetelor mi-ati lipsit. Consider ca s-a legat o mare prietenie intre noi pentru toate.
Nici nu stiu cu ce sa incep.
In primul rand o mare rugaminte. vreau si eu carticica daca se poate. alinutzabebe2006@yahoo.com
Apoi vreau sa va vb despre ceva ce m-a bucurat forte mult. Am vazut copii de 10-15 ani care umblau pe srada fara nici o problema, cu palarii negre pe cap, cu manusi gen MJ in mana, cu tricouri cu MJ si fredonand melodiile lui.
M-am bucurat sa vad ca MJ nu este un fenomen doar pentru noi, cei care in copilarie si adolescenta l-am prins in momentele de glorie.
E foarte greu sa stii ca nu mai e (fizic) cu noi.
Nu am avut ocazia sa merg la vreun concert, nici sa-l vad de la distanta atunci cand a venit in Bucuresti si stiam ca s-ar putea sa nu am nici o ocazie sa-l vad 'live' , dar de multe ori ma gandeam si ma consolam cu gandul ca el este acolo undeva, si ca respira in acelasi timp cu mine. Dar acum...
Din pacate nu am reusit sa vad in direct funerariile. Am prins doar partea cu Paris, care m-a terminat rau de tot, m-a durut sufletul cand i-am vazut suferinta, iar apoi desteptul de Toni G., care nu stiu ce puii mei cauta si el sa comenteze , isi doreste ca reactia fetitei sa fie una sincere si nu ceva regizat (cam asa ceva).
Iar copiii lui MJ...ce frumosi, ce delicati, cel mic, saracutul cred ca nici nu stia ce se intampla acolo. Mi-a parut atat de speriat si confuz. Mi-au parut destul de integrati in familia Jackson.
Si daca MJ nu este tatal biologic, care-i problema? Inca o demonstratie la ce suflet mare a fost, ca a fost in stare sa iubeasca din tot sufletul copii care nu au fost conceputi de el. Sunt parinti naturali care nu sunt capabili sa-si iubeasca proprii copii.
Iar in lagatura cu pedofilia (de fiecare data ma discutiile pe tema asta), daca intradevar era asa, isi abuza si proprii copii, ca genul asta de creaturi nu au scrupule (cate cazuri nu se cunosc), si nu cred eu ca nu s-ar fi sesizat cineva. Cred ca e cea mai mare nedreptate care i s-a facut.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Buna fetele... nu am citit, ca astazi am fost plecati intr-o drumetie in State, dar cum nu stiu daca apuc si sa raspund dupa ce citesc, am zis sa va salut totusi...

Tzuni, pedofilia este o acuzatie, si inca una grava, homosexualitatea nu, este un fapt, o alta orientare sexuala, veche de cind lumea si care ar trebui sa fie acceptata neconditionat, nu judecata. Si oricum, cei mai mari artisti ai lumii au fost homesexuali, au o sensibilitate iesita din comun, probabil tocmai pentru ca sint marginalizati si trebuie sa-si gaseasca o lume a lor, in interiorul lor... In plus, sint extrem de afectuosi, au atita dragoste de oferit lumii, aceasta lume care le intoarce spatele si ii judeca ca pe niste raufacatori sau ca pe niste bolnavi psihici... Vietile lor sint tragice de cele mai multe ori si sint nevoiti sa se refugieze in singuratatea lor pentru a nu mai fi loviti sau sa minta, sa se adapteze lumii, normalului...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Dar el a declarat ca nu e homosexual. Deci cred ca ar trebui sa se inceteze odata cu comentariile pe acest subiect.
Oricum nici atunci multi nu au crezut in el. La fel si acum.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui cory_box

voi ati observat ca in pregatirile de la Staples, Michael avea parul cirliontat, in conditiile in care el nu l-a mai purtat asa de ani de zile ? mie mi se pare putin ciudat.uitati-va atent la toate pozele lui din ultimii ani, in toate are parul lins.

De ce sa fie ciudat?
Pe forumul care era pe michaeljackson.com exista un topic de muuulte pagini unde majoritatea fanilor au spus ca adora imaginea lui Michael cu parul carliontat, ca e un fel de trademark si ca spera ca, macar pentru concerte, Michael va reveni la el.
Poate ca a vrut sa faca deliciul publicului, si noi il iubeam... dar si el ne iubea

Mergi la inceput

Cei de la profm am lansat pe profm(punct)ro un canal unde putem asculta exclusiv melodiile lui Michael. Se cheama proFM Michael Jackson

If you smile
Smile and maybe tomorrow
If you'll just Smile...

If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Daca tot este o noua zi,propun urmatoarea melodie Black or write, este melodia mea preferata, o stiu din '92, imi place totul, muzica, versuri, dans, videoclip....( mai putin imaginea acelui ''individ'')....si nu in ultimul rand MJ...

http://www.youtube.com/watch?v=tyBs6-cmFvQ&feature=related

asa crestem

la ce "individ" te referi?

si mie imi place melodia asta.. si scena de final cu schimbatul fetelor mi s-a parut geniala, din primul moment cand am vazut video m-a fascinat..

intr-adevar e bun impersonatorul ala (desi se simte pe ici pe colo ca isi numara pasii si nu simte dansul cum facea MJ)..
oricum altul ca MJ nu va mai fi..

de peruca asa am citit si eu.. mai avea si par al lui, deci nu chel cum am vazut nu stiu la ce stiri..

legat de homosexualitate, sotul meu a zis ca el crede ca a fost, mie parca nu imi vine sa cred.. oricum nu e asa important asta pt noi.. Michael e Michael!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

(min1.33)

http://www.youtube.com/watch?v=YVoJ6OO6lR4&feature=related

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna dimineata Michael, buna dimineata fetelor!
Imi place melodia zilei, nu cred ca e cineva printre noi sa stea locului cand o aude, e asa fain ritmata.

Aseara pe Channel 4 aici au dat un documentar, Michael Jackson's Last Days, What Really Happened. Un reporter a luat-o pe urmele lui pt a stabili cum si-a petrecut ultimele luni, din martie cand a anuntat concertele, pana in 25 iunie.
Se pare ca au existat putine repetitii inainte de cea de la Staples si astia ziceau ca Michael parea ca nu le ia foarte in serios. Ca dupa amanarea celor 4 concerte (by the way, in ruma amanarilor, astazi 13 iulie era seara lansarii turneului, ma astept ca fanii de aici sa se stranga diseara la 02 Arena) a vazut ca nu mai e cale de intoarcere si a venit la Londra sa faca o cura departe de medicamente si s-a intors in forma pt repetitiile pe care le-am vazut si noi.

Intervievand un dr, asta a zis ca daca era regulat pe anumite sedative sau painkillers, daca a stat o perioada fara ele incercand sa se curete, revenind apoi si luand o doza care inainte era obisnuita, acum ii putea deveni fatala unui organism care incerca sa scape de dependenta.

Mai toti cei ce apar in interviu recunosc si anume faptul ca in orasul ala sunt foooarte multi dependenti de medicamente si ca exista doctorii asa numiti feel-good care ii ajuta, scriindu-le retete pt medicamentele pe care le doresc. Nu stiu daca e verificata stirea dar tot in documentar au spus ca Michael a luat de la o anumita farmacie din LA medicamente de aprox 100mii dolari in decurs de nu stiu cate luni.

S-a vorbit de asemenea de posibilitatea unui suicid, daramata insa de dragostea pt copiii lui, Michael nu ar fi fost atat de egoist. Reporterul era convins de ipoteza ca doza de medicament luata dupa ce a incercat sa scape de dependenta i-a fost fatala, ipoteza asta sta in picioare si pt mine.

In fine...nimic nu-l poate aduce inapoi.

O saptamana linistita tuturor!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

pentru fetele care mi-au raspuns in legatura cu parul :
mai intai, eu am dat un link de la this is it care nu a aparut pina acum (v-ati uitat la el ?).eu am obiceiul totdeauna la un articol sau video sa citesc si comentariile; sint multi care si lor li se pare putin strange.in primul rind nici eu si nici una din voi nu putem sti daca purta peruca sau nu-nu ca ar avea vreo importanta majora.ori in prima parte Michael pare ca poarta peruca, iar in a doua se vede ca are parul natural.in concluzie, parca sint 2 video separate pastuite.asta am vrut sa spun.am inteles treaba cu fanii care-l doreau iarasi cret.si ca el s-ar fi conformat.daca asta-i adevarul bineinteles.
nelia : nu am stiut ca Michael nu mai vroia sa se intoarca la neverland.eu m-am dat aici cu presupusul pt. ca imi vine greu sa cred ca nu mai vroia sa se intoarca in palatul lui. sa fie legat de faptul ca dupa spectacole intentiona sa-si cumpere o noua casa de la sultanul din brunei ? stii tu mai multe ?

Mergi la inceput