King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Am citit acum un articol, vi-l pun si voua:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered--I-felt-start.html

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU




Nelia, cred ca articolul ar trebui copiat aici intreg si citit de toate fetele.
Aduce informatii extraordinare. In primul rand ca Blanket intr-adevar nu era al lui Michael!
Apoi reactiile copiiilor la moartea tatalui lor, discutii dintre Michael si LaToya (care, by the way, arata de nu se poate, sigur are 53 de ani??), nu am verificat veridicitatea, unde a dat LaToya interviul asta?
Si nu in ultimul rand, faptul ca e convinsa ca Michael a fost ucis - avea intepaturi de ac in gat!?


Offf, nici nu stiu ce sa mai zic, ii zisese ca nu se vede imbatranind ci murind in jur de 50 de ani...

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Am citit si eu articolul...Of, iar ma apuca ciuda pe situatia asta, eu o cred...Si ca l-au impins sa faca 50 de concerte, chiar...cine poate sa faca asa ceva, 50???

Avea 50 de ani, in august ar fi implinit 51, sa fim seriosi, era el Michael Jackson, dar totusi un om, nu un robot..El a vrut 10, dar l-au fortat sa accepte 50..si apoi au inceput sa-i pompeze din nou droguri pentru a putea face fata...Si apoi cum zice La Toya, nici un om sanatos nu ar reusi performanta asta, pe cand Michael era fragil...Pentru cei din jurul sau, era doar o vaca de muls...Iar daca familia a incercat sa se bage, nu erau lasati, nici nu i se spunea cand il cautau...Sper ca cei vinovati sa plateasca...sa vedem cand ies rezultatele toxicologice...OF!


Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Am citit acum un articol, vi-l pun si voua:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered--I-felt-start.html

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU




Doamne ce articol!
chiar f multe informatii aduce... sper din suflet sa se afle adevarul si sa i se faca dreptate lui MJ!


Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Exact cum zicea si bodyguard-ul lui evreu la ProTV (Moshe Alon...sau ceva de genul asta): au profitat din greu cei din jurul lui, pentru ca era extrem de naiv.
Stiu din proprie experienta ca daca parintii iti spun cand esti copil ca nu esti in stare de nimic, ca arati ca naiba...ajungi un om lipsit de incredere in sine, cu o frica teribila ca n-o sa reusesti in viata si cu fuga dupa recunoastere din partea celorlalti.
Cred ca asa a fost si Michael si de asta le-a acordat credit unor straini. Nu a fost destul de puternic sa faca fata singur.
Cred cu toata taria ca cel care l-a omorat, adevaratul criminal este taica-su!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)


Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

da, am citit articolul.pai, oricum exista un pattern.adica au mai murit inaintea lui Michael alti mari ai scenei : Elvis, Freddie, Jim, etc.si stiau care e numitorul comun : explodarea vinzarilor.vreau sa spun ca poate doar pentru mine sau pentru tine era necunoscut ce avea sa se intimple after, pt.specialisti era foarte predictable.(scuzati romgleza, dar unele chestii sint mult mai sugestive in engleza).treaba cu e valoros mai mult mort decit viu.
LaToya mie mi-a lasat o impresie proasta de la faza din 93 cind a declarat la o conferinta de presa ca ea crede in acuzatiile de molestare aduse lui frate-su.ca ulterior a dat un alt interviu in care zice ca le-a facut la amenintarea lui barbatu-su jack gordon nu mai conteaza.asa ca am rezerve.
in legatura cu blanket stiam (ca mi se pare ca seamana cu Michael presupun ca nu sint singura).am inteles ca primii doi copii nu sint facuti nici macar cu ovulele lui Debbie Rowe si nici cu sperma lui Michael.
dupa atita secretomanie, totusi nu poti sa stii care e adevarul adevarat.si de obicei, cind miza este foarte mare nici nu se afla niciodata.asa ca, after all eu ramin tot la varianta mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

"I could smell and sense my brother everywhere. I could smell his favourite cologne, Black Orchid by Tom Ford."

Shopping list: Black Orchid by Tom Ford

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu stiu inca daca e veridic articolul, dar eu in incredere in sursa respectiva, e nou, probabil va aparea si in alte parti. Cind spune ca a fost omorit nu se refera la crima, adica a venit cineva in seara respectiva, l-a injectat cu ceva, dar a fost omorit, ci mai degraba la un fel de complot, ceva care dureaza in timp si care a dus la moartea lui (program incarcat, munca excesiva desi se vedea ca nu era in stare sa o faca, dar el era genul care atunci cind se baga in ceva muncea mult pentru ca nu voia sa dezamageasca fanii, lumea care astepta ceva extraodinar de la el). Mai spune in articol ca ea stia ca era dependent de medicamente, dar ca era curat, a facut eforturi sa le lasa pentru acest concert... si ca, daca dupa o perioada de curatare, bagi brusc o supradoza, inima sigur nu rezista... Si mai scrie ceva interesant si anume ce zice Paris la un moment dat, ca nu aveau voie sa intre in camera cind lui tati ii dadea doctorul oxigenul... citisem in alt articol si vad ca scrie si in asta ca acel Diprivan se face numai cu oxigenul linga bolnav in spitale, iar nu stiu ce angajat stia ca sint tuburi mari de oxigen in casa... deci se leaga povestile.

Citisem ca nu sint ai lui copiii, cred totusi ca mama celor doi mai mari e Debbie, fata seamana bine cu ea, dar nu cred ca e el tatal lor biologic.

Nu stiu daca stiti, dar saptamina viitoare va aparea in Quebec o bibliografie neatorizata scrisa de Ian Halperin (din Montreal). Acest autor a spus in decembrie ca MJ mai are sase luni de trait, a murit dupa sase luni si o zi... Printre multe alte lucruri, scrie si despre acest secret atit de bine pastrat, conceperea copiilor. Din sursele lui, MJ a fost homosexual, dar nu a putut face acest lucru public in anii 80-90 (inca nu se recunoscusera drepturile si i-ar fi afectat cariera), apoi nu a mai putut sa o faca pentru ca acuzatia de molestare a unui baiat l-a oprit definitiv sa mai poata vorbi liber despre orientarea lui sexuala, ar fi picat rau si probabil ca ar fi fost condamnat (nici o fata nu s-a plins, au fost trei plingeri si toti baieti - si acest autor presupune ca acest lucru a fost posibil pentru ca cei trei au aflat de acest secret al lui MJ si au incercat sa-l stoarca de bani acuzindu-l de altceva decit de faptul real... si anume ca i-a molestat pe ei. Dar ca isi dorea mult de tot copii, iubirea lui pentru ei era sincera si, nimic de condamnat, a hotarit sa-i aiba chiar daca nu vor fi biologic ai lui. Ma rog, voi cumpara cartea saptamina viitoare, o citesc si promit ca va fac rezumatul. Eu tind sa cred, intuitiv, ca are dreptate, cu atit mai mult cu cit in 1992, la o discutie cu prietenii, am afirmat, intuitiv, bineinteles, ca eu nu-l percep ca barbat pe MJ si cred ca este homesexual si ca toate ciudateniile lui vin din faptul ca este obligat sa ascunda acest lucru si ii plingeam tristetea in care trebuie sa traiasca... La masa erau si fete care erau indragostite de el, si barbati dezgustati de el (nu e muzica si dans, ci de operatii etc., si... doi homosexuali, prieteni foarte buni cu mine si cu prietena mea, care a spus ca imi da dreptate, si ei il percep ca ei). Peste citiva ani, intr-o alta discutie cu prietenii mei, altii, discutind un film de Almodovar, am avut asa o revelatie, ca s-ar putea sa fie o femeie, inchisa intr-un corp de barbat, trebuind sa-si fabrice pe scena o masculinitate pe care nu o are si ca dragostea aceasta fata de copii ar putea porni de aici... ma rog, bat cimpii si sar de la una la alta, dar eu cred ca Ian Halperin spune adevarul. Si cred ca toate nenorocirile din viata lui s-au tras de la faptul ca nu a putut sa fie cine era in realitate si numai prin muzica si versuri se putea exprima. Sint multe versuri si videoclipuri care ar putea aduce argumente pentru ceea ce sustine Halperin in cartea lui si ceea ce cred eu despre MJ.

Ah, tin sa spun ca sint total deschisa la orientarile sexuale ale omenirii, atit timp cit nu trec limita decentei si se indreapta spre perversitate, asa ca, ceea ce am spus despre MJ nu-i afecteaza citusi de putin imaginea de artist si geniul in ochii, mintea si sufletul meu. Dar imi cer scuze daca vor fi fete pe care le vor supara faptul ca s-ar putea spune asa ceva despre MJ, adica cele care il percep ca pe un barbat, care au fost indragostite de el etc.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

"I could smell and sense my brother everywhere. I could smell his favourite cologne, Black Orchid by Tom Ford."

Shopping list: Black Orchid by Tom Ford


sa stii ca la asta m-am gandit si eu!

in plus sper sa jungem si in LA anul asta ca mai avem de rezolvat niste treburi si sper sa nu venim cu mana goala..

Cory eu ieri am vazut pe cnn la tv un reportaj cum ca Prince si Paris chiar sunt ai lui Debbie Rowe si ca va incerca sa obtina custodia pe baza asta.. dar nu am prins toata stirea..


Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

nelia : ian halperin, aoleoooo (am citit totul despre el) .io atita mai zic.tu nu te potolesti deloc si in loc sa-ti faci temele pe maine, vad ca citesti numai tot felul de articole, cum sa zic...dar mai bine ma duc sa ma culc ca-i tirziu.
mihutza11 : copiii i-a nascut debbie (poate ai vazut si tu poza cu ea gravida si Michael cu mina pe burta ei), dar eu am zis ca ovulele nu erau ale ei (asta asa am citit, cred ca te-ai prins.ca sint eu undercover, dar nu-s debbie, asta-i sigur) .si daca i-a nascut ea, deduc ca poate cere custodia, nu ?

Mergi la inceput